Ψηφίζουν.
Όπως άλλωστε και οι άθεοι συριζαίοι με τα ηθικά πλεονεκτήματα της αριστεράς.
Ψηφίζουν.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
+1Υochanan έγραψε: 09 Απρ 2018, 09:23 Παιδιά δεν είναι το ίδιο. Στον μουσουλμανικό κόσμο το πράμα δεν είναι αστείο- εκει δεν εχει λυθει καθολου το ζητηματακι περι δημοσιας και ιδιωτικης σφαιρας και του ρολου της θρησκειας σε ολο αυτο. Αν δλδ πρεπει να περιοριζονται οι θρησκευτικες στον καθε πιστο και ιδιωτικα η να εχουν καθολικη κοινωνικη εφαρμογη σε ολους. Δεν εχουνε περασει αναγεννηση, διαφωτισμους και μεταρρυθμισεις και λοιπα εκει. Θα μου πεις γιατι εδώ έχουμε περάσει; Οχι αλλα εσχάτως γίναμε απέντατζ της Δύσεως (ενα μικρό πλοκαμάκι του μεγάλου Δυτικού μακαρονοτέρατος) και σαν τέτοιο τα λαμβάνουμε όλα αυτα με μια μικρη χρονοκαθυστερηση και αλα γκρέκα αλλά τέλος πάντων τα λαμβάνουμε.
Ο τίτλος νομίζω πως είναι αρκετά ακριβής και τίμιος. Δεν είπα όλοι εσείς, αλλά μερικοί. Να πχ, ο under και άλλοι χουντόφιλοι.
Απο που προκύπτει ότι ο under θέλει κάτι τέτοιο ; Επειδή είπε ότι όλοι οι αθεοταλιμπάν έχετε φάει τα λύσσακά σας 3 μέρες τώρα ; Αλήθεια είναι.parafrwn έγραψε: 09 Απρ 2018, 12:09Ο τίτλος νομίζω πως είναι αρκετά ακριβής και τίμιος. Δεν είπα όλοι εσείς, αλλά μερικοί. Να πχ, ο under και άλλοι χουντόφιλοι.
Όχι για αυτό που είπε, αλλά κατά κύριο λόγο επειδής είναι χουντολάγνος.Otto Weininger έγραψε: 09 Απρ 2018, 12:19 Απο που προκύπτει ότι ο under θέλει κάτι τέτοιο ; Επειδή είπε ότι όλοι οι αθεοταλιμπάν έχετε φάει τα λύσσακά σας 3 μέρες τώρα ; Αλήθεια είναι.
στον 17ο αιωνα οπου εζησε ο Γαλιλαιος(και οχι στα τελη του-υστερου- μεσαιωνα) δεν υπηρχε ουτε κατα διανοια η εννοια του "ψυχικα ασθενους". Αιρετικος η διαμονισμενος ηταν οι μονοι χαρακτηρισμοι τοτε. Η εκκλησια δεν ηταν ο μονος αντιπαλος του (οπου ειχε και συμμαχους) αλλα ολος ο επιστημονικος κοσμος της εποχης του, γιατι αμφισβητουσε τα αριστοτελεια θεμελια της επιστημης και παρουσιαζε την ηλιοκεντρικη θεωρια του Κοπερνικου (η οποια ειχε προηγηθει κατα ενα αιωνα), ως συμβατη με τις γραφες. Η δε καταδικη του σε κατ οικον περιορισμο ως αιρετικο ηρθε αργοτερα, οταν κυκλοφορησε φυλλαδιο οπου διακωμωδουσε τον Παπα, ο οποιος μεχρι τοτε τον υποστηριζε. Αυτο δεν τον εμποδισε να κυκλοφορησει νεες πραγματειες του, στην Ολλανδια ομως, που ηταν εκτος δικαιοδοσιας της Ιερας Εξετασης.Isomnia έγραψε: 09 Απρ 2018, 08:45 Να δεις τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...
Περί τα τέλη του μεσαίωνα δεν ήταν κάποιος που έλεγε ότι η γη γυρίζει;
Ο Γαλιλαίος, ναι! Ψυχικά ασθενής κι αυτός...
Για το λεμπέτι, όλοι μας!
Στο Ισραήλ περάσανε;Υochanan έγραψε: 09 Απρ 2018, 09:23 Παιδιά δεν είναι το ίδιο. Στον μουσουλμανικό κόσμο το πράμα δεν είναι αστείο- εκει δεν εχει λυθει καθολου το ζητηματακι περι δημοσιας και ιδιωτικης σφαιρας και του ρολου της θρησκειας σε ολο αυτο. Αν δλδ πρεπει να περιοριζονται οι θρησκευτικες στον καθε πιστο και ιδιωτικα η να εχουν καθολικη κοινωνικη εφαρμογη σε ολους. Δεν εχουνε περασει αναγεννηση, διαφωτισμους και μεταρρυθμισεις και λοιπα εκει. Θα μου πεις γιατι εδώ έχουμε περάσει; Οχι αλλα εσχάτως γίναμε απέντατζ της Δύσεως (ενα μικρό πλοκαμάκι του μεγάλου Δυτικού μακαρονοτέρατος) και σαν τέτοιο τα λαμβάνουμε όλα αυτα με μια μικρη χρονοκαθυστερηση και αλα γκρέκα αλλά τέλος πάντων τα λαμβάνουμε.
Εσύ κοίτα. Με μέτρο ο χριστιανισμός και το μήνυμα αγάπης έτσι; Πειράζει.Otto Weininger έγραψε: 09 Απρ 2018, 12:19Απο που προκύπτει ότι ο under θέλει κάτι τέτοιο ; Επειδή είπε ότι όλοι οι αθεοταλιμπάν έχετε φάει τα λύσσακά σας 3 μέρες τώρα ; Αλήθεια είναι.parafrwn έγραψε: 09 Απρ 2018, 12:09Ο τίτλος νομίζω πως είναι αρκετά ακριβής και τίμιος. Δεν είπα όλοι εσείς, αλλά μερικοί. Να πχ, ο under και άλλοι χουντόφιλοι.
Συριζαίος έγραψε: 09 Απρ 2018, 18:24 Ιράν δεκαετίας 60
http://popaganda.gr/to-iran-tis-dekaeties-tou-60-ke-70/
Μετά ήρθαν οι Χομεινηδες.Οι Χριστιανοταλιμπαν τί θελουν;

Αποδεικνύεται ότι η γελοιότητα είναι εγγενές χαρακτηριστικό και καθόλου ευμετάβλητο αν κρίνουμε από το γεγονός ότι τόσα χρόνια την ίδια κακοήθεια και καραγικιοζιλίκια έχεις να παρουσιάσεις. Δεν τρέχω πίσω από κανέναν. Απλά είμαστε σε φόρουμ κι ότι δούμε το απαντάμε αν θέλουμε ή όχι. Σήμερα έκανα λογαριασμό και απαντώ στις νέες δημοσιεύσεις. Άναψε κάνα κεράκι τώρα να νιώσεις κι άλλο χριστιανός.