Ένας άντρας λέει ότι έπαθε καρδιακή προσβολή και πήγε στην κόλαση το 2016. Δείτε τι είδε.
Spoiler

Ένας άντρας λέει ότι έπαθε καρδιακή προσβολή και πήγε στην κόλαση το 2016. Δείτε τι είδε.

πήγα στην κόλαση και με έσωσε ο Ιησούς επειδή ήμουν καταδικασμένος ως την αιωνιότητα να πεθαίνω κάθε λεπτό, τι δεν καταλαβαίνεις;Yochanan έγραψε: 23 Ιαν 2023, 11:51???Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 21 Ιαν 2023, 21:10 είχα πάει στην κόλαση παλιά όταν είχα πάρει nbome καταλαθος. Δεν ήταν και πολύ ωραία.
δεν έπρεπε μπροΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Ιαν 2023, 12:13Ένας άντρας λέει ότι έπαθε καρδιακή προσβολή και πήγε στην κόλαση το 2016. Δείτε τι είδε.Spoiler
γιατί σε έσωσε θυμάσαι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Ιαν 2023, 12:28 πήγα στην κόλαση και με έσωσε ο Ιησούς επειδή ήμουν καταδικασμένος ως την αιωνιότητα να πεθαίνω κάθε λεπτό, τι δεν καταλαβαίνεις;![]()
γιατί είναι ο γκόμενος της μάνας του πιθανοταταenaon έγραψε: 23 Ιαν 2023, 12:34γιατί σε έσωσε θυμάσαι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Ιαν 2023, 12:28 πήγα στην κόλαση και με έσωσε ο Ιησούς επειδή ήμουν καταδικασμένος ως την αιωνιότητα να πεθαίνω κάθε λεπτό, τι δεν καταλαβαίνεις;![]()
Yochanan έγραψε: 23 Ιαν 2023, 12:33δεν έπρεπε μπροΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Ιαν 2023, 12:13Ένας άντρας λέει ότι έπαθε καρδιακή προσβολή και πήγε στην κόλαση το 2016. Δείτε τι είδε.Spoiler
δεν επρεπε
ήθελε NSFW tag
εντωμεταξυ φανταζομαι ωραια meme headers πχ ΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ;
σάπιο ψυχεδελικο, το πουλάνε για lsd επειδή είναι πολύ πιο φτηνό. Ε είχα κάνει τότε τη μαλακιά επειδή πίστευα πως πάλι θα είναι lsd, δεν ήταν, και πήγα στην κόλαση και γύρισα, αφού πέρασα βέβαια όλα στα στάδια του πανικου, φρίκης, τρέλας κλπ. αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως δεν το χρησιμοποιούν στη CIA ως εργαλείο βασανιστηρίων. κάνεις δε θα αντέξει για δεύτερη, θα τα ξεράσει ΟΛΑ.Yochanan έγραψε: 23 Ιαν 2023, 12:31 Δεν το ειχα ακουσει αυτο το σκευασμα, το γκουγκλισα, ενα ειδος ψυχεδελικου ειναι
δε μου μίλησε. εκεί που στο παρανοϊκό μυαλό μου ήμουν καταδικασμένος να γεννιέμαι και να πεθαίνω κάθε τριάντα δευτερόλεπτο, με όλη τη φρίκη του συνεχούς θανάτου, σκέφτηκα πως η μόνη σωτηρία είναι ο Ιησούς και να αφήσω την ψυχή μου σε εκεινον. τότε άρχισε στο μυαλό κάτι να φαίνεται σαν έρημος και ένας τεράστιος Σταύρος. τότε πίστεψα πως πραγματικά πέθαινα για τελειωτικη, ήμουν μέσα στο τάφο, και σάπισε το σώμα μου, γινόμουν σκελετός. τότε ένιωσε ένα αεράκι στο μάγουλο, και αναστήθηκα, και ξεκίνησε η αναστροφή πορεία μέχρι να ξεφύγω από την παράνοια, και να πω "τι μαλακας"enaon έγραψε: 23 Ιαν 2023, 12:34γιατί σε έσωσε θυμάσαι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Ιαν 2023, 12:28 πήγα στην κόλαση και με έσωσε ο Ιησούς επειδή ήμουν καταδικασμένος ως την αιωνιότητα να πεθαίνω κάθε λεπτό, τι δεν καταλαβαίνεις;![]()
το lsd ήθελαν να το χρησιμοποιούσαν ως σαμποτάζ του εχθρού, επειδή όταν το παίρνεις είσαι φτιαγμένος όμορφα. και δε θες να πολεμήσεις. το nbome έχει το χαρακτηριστικο πως έχει μόνο bad trip, άρα ως εργαλείο βασανιστήριου είναι τέλειο.Antares έγραψε: 23 Ιαν 2023, 12:40 Ολόκληρο πρόγραμμα είχε η CIA όπου γινόταν πειράματα με LSD και πολλές φορές σε ανυποψίαστα θύματα. Το ΜΚ ULTRA νομίζω.
Τώρα πειραματίζονται και με άλλα, όχι μόνο ναρκωτικά.![]()
Δεν έχω δοκιμάσει. Μου φτάνουν όσα περνάω.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Ιαν 2023, 12:44 το lsd ήθελαν να το χρησιμοποιούσαν ως σαμποτάζ του εχθρού, επειδή όταν το παίρνεις είσαι φτιαγμένος όμορφα. και δε θες να πολεμήσεις. το nbome έχει το χαρακτηριστικο πως έχει μόνο bad trip, άρα ως εργαλείο βασανιστήριου είναι τέλειο.
nbome Έννοεται όχι. lsd μανιτάρια οκ, απλά να σε προσεχει κάνεις νηφάλιος, και κάνα ξαναξ αν παίξει άγχος.Antares έγραψε: 23 Ιαν 2023, 12:46Δεν έχω δοκιμάσει. Μου φτάνουν όσα περνάω.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Ιαν 2023, 12:44 το lsd ήθελαν να το χρησιμοποιούσαν ως σαμποτάζ του εχθρού, επειδή όταν το παίρνεις είσαι φτιαγμένος όμορφα. και δε θες να πολεμήσεις. το nbome έχει το χαρακτηριστικο πως έχει μόνο bad trip, άρα ως εργαλείο βασανιστήριου είναι τέλειο.![]()