Ο Λούλα νομοθετεί πριν αναλάβει καθήκοντα.

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εντωμεταξύ, αυτά έγιναν στην Πολιτεία Γκόιας, που κυβερνούν οι Συντηρητικοί.Beria έγραψε: 24 Νοέμ 2022, 10:26 Και οι 'αγρότες' διαμαρτύρονται πριν ακόμα ψηφιστεί ο νόμος του Λούλα
Φορουμαρα!
Πάλι "δικτάτορας".Οργισμένος έγραψε: 24 Νοέμ 2022, 10:17Ναι τόσα χρόνια χορτάσανε πσωμακι με τον ημίτρελο δικτάτορα.Golden Age έγραψε: 24 Νοέμ 2022, 00:10 Δεν ήθελαν οι Βραζιλιάνοι Μπολσονάρο να οδηγήσει στην οικονομική βελτίωση. Τώρα θα λουστούν τον Λούλα.
Καλά τώρα και ο Πούτιν έκαμε εκλογές. Έστω φασιστοειδες ψεκ μου αρκεί.Golden Age έγραψε: 24 Νοέμ 2022, 13:36Πάλι "δικτάτορας".Οργισμένος έγραψε: 24 Νοέμ 2022, 10:17Ναι τόσα χρόνια χορτάσανε πσωμακι με τον ημίτρελο δικτάτορα.Golden Age έγραψε: 24 Νοέμ 2022, 00:10 Δεν ήθελαν οι Βραζιλιάνοι Μπολσονάρο να οδηγήσει στην οικονομική βελτίωση. Τώρα θα λουστούν τον Λούλα.Αυτό που κολλάτε μια ταμπέλα... Πως είναι δικτάτορας αφού έκανε εκλογές και μάλιστα τις έχασε;
Απίστευτες τανίες από μιαν άλλη εποχή.
Δεν υπήρχε κάτι το δικτατορικό στην κυβέρνηση Μπολσονάρο. Ούτε διώξεις πολιτικών αντιπάλων, ούτε εξοντώσεις ούτε τίποτα.Οργισμένος έγραψε: 24 Νοέμ 2022, 15:42Καλά τώρα και ο Πούτιν έκαμε εκλογές. Έστω φασιστοειδες ψεκ μου αρκεί.Golden Age έγραψε: 24 Νοέμ 2022, 13:36Πάλι "δικτάτορας".Αυτό που κολλάτε μια ταμπέλα... Πως είναι δικτάτορας αφού έκανε εκλογές και μάλιστα τις έχασε;
Ναύτης έγραψε: 24 Νοέμ 2022, 10:24 Το νήμα είναι μια συνεισφορά του φόρουμ στα ταξίδια στον χρόνο.
Ο Λούλα νομοθετεί πριν αναλάβει καθήκοντα.
![]()
Την απόφαση για το ποιοι αντιδρούν τη βγάλατε πάντως:
κι εγώ έτσι νομίζω, αλλά οι ίδιοι οι Βραζιλιάνοι είναι πρακτικά 50-50 γύρω από το ζήτημα.Οργισμένος έγραψε: 24 Νοέμ 2022, 10:16Παρόλα αυτά όμως είναι απείρως καλύτερος από τον ψεκοφασιστα δικτάτορα Μπολσοναρου. Μιλάμε για απίστευτο καταστροφέα.foscilis έγραψε: 24 Νοέμ 2022, 07:50 Ο Λουλα ειναι τοσο διεφθαρμένος που μπροστα του το μητσοτακεικο φανταζει ομαδα ερημιτων του Αγιου Ορους.
Ε και;foscilis έγραψε: 03 Δεκ 2022, 00:23κι εγώ έτσι νομίζω, αλλά οι ίδιοι οι Βραζιλιάνοι είναι πρακτικά 50-50 γύρω από το ζήτημα.Οργισμένος έγραψε: 24 Νοέμ 2022, 10:16Παρόλα αυτά όμως είναι απείρως καλύτερος από τον ψεκοφασιστα δικτάτορα Μπολσοναρου. Μιλάμε για απίστευτο καταστροφέα.foscilis έγραψε: 24 Νοέμ 2022, 07:50 Ο Λουλα ειναι τοσο διεφθαρμένος που μπροστα του το μητσοτακεικο φανταζει ομαδα ερημιτων του Αγιου Ορους.
Μπαρουφες ας οριζε ο Ελον νομικό εκπρόσωπο να υπερασπιστεί την εταιρεία του στα Βραζιλιάνικα δικαστήρια από το να το παίζει αφέντης του κόσμου.
Ο μασκ χαρακτηρίζει καταπιεστική τη Βραζιλία που έχει κανονικά εκλεγμένη κυβέρνηση αλλά έχει άριστες σχέσεις με οντως απολυταρχικά καθεστώτα όπως η Κίνα. Και όχι απλά άριστες σχέσεις, αλλά: