!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανδρική ύβρις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Ανδρική ύβρις
ο άνδρες ίνσελς είναι περιθωριοποιημένοι και ορθώς
μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί οι γυναίκες που έχουν τις αντίστοιχες μισανδρικές αντιλήψεις αντί να είναι περιθωριοποιημένες έχουν όχι μόνο δημόσιο βήμα αλλά και μεγάλη επιρροή στα μέσα και στη δημόσια ζωή γενικότερα έτσι ώστε να επιβάλλουν την μαλακισμένη αντζέντα τους;
μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί οι γυναίκες που έχουν τις αντίστοιχες μισανδρικές αντιλήψεις αντί να είναι περιθωριοποιημένες έχουν όχι μόνο δημόσιο βήμα αλλά και μεγάλη επιρροή στα μέσα και στη δημόσια ζωή γενικότερα έτσι ώστε να επιβάλλουν την μαλακισμένη αντζέντα τους;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ίσως μπορεί να το εξηγήσει ο ΟΡΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Νοέμ 2022, 16:01 ο άνδρες ίνσελς είναι περιθωριοποιημένοι και ορθώς
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
γιατί ειμαστε βλακες μάλλον;
γιοχι πιασε ροζ ρε
γιοχι πιασε ροζ ρε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 18 Νοέμ 2022, 16:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έρευνες έχουν αποδείξει ότι το impulse control έχει ισχυρότερη συσχέτιση με τον δημιουργία πλούτου και την κοινωνική κινητικότητα σε σχέση με το IQ (αν και αυτό έχει συχέτιση, βέβαια). Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι λευκοί μεσήλικες άνδρες είμαστε καταδικασμένοι να ηγούμεθα, και η αυτοπεποίθηση είναι απαραίτητη προϋπόθεση
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Sid Vicious
Η σκεψη ειναι στρουκτουραλιστικος χαλινοςέργο_μακέτο έγραψε: 18 Νοέμ 2022, 15:59![]()
Το σκέφτηκα ότι θα έλεγες αυτό.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Μπράβο. Λογικά θα νιώθεις υπέροχα τώρα. +50 βαθμούς στο iq σου και +10% η νέα δημοκρατίαΟργισμένος έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 23:18ΔΛδ εχεις αρνητικο iq.kongrosian έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 22:55 το IQ είναι ένα μόνο κλάσμα της συνολικής ευφυΐας ενός ανθρώπου. Στους άντρες - κοινωνικά - παίζει σημαντικότερο ρόλο απ' ότι στις γυναίκες. Εγώ από τότε που έπαθα το μπρέικνταον και στη συνέχεια ανακάλυψα το πχορουμ, ψάχνοντας τι σκατά είναι η "ομάδα Ε", πρέπει να έχω χάσει ίσα με 50 μονάδες IQ.
Περιφημα/
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Τότε ας κάνουμε όλοι μια εγχείρηση αφαίρεσης βραχυού χαλινού.Sid Vicious έγραψε: 18 Νοέμ 2022, 16:05Η σκεψη ειναι στρουκτουραλιστικος χαλινος
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Οργισμένος έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 23:18ΔΛδ εχεις αρνητικο iq.kongrosian έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 22:55 το IQ είναι ένα μόνο κλάσμα της συνολικής ευφυΐας ενός ανθρώπου. Στους άντρες - κοινωνικά - παίζει σημαντικότερο ρόλο απ' ότι στις γυναίκες. Εγώ από τότε που έπαθα το μπρέικνταον και στη συνέχεια ανακάλυψα το πχορουμ, ψάχνοντας τι σκατά είναι η "ομάδα Ε", πρέπει να έχω χάσει ίσα με 50 μονάδες IQ.
Περιφημα/
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Sid Vicious
Ας παραμεινουμε μακρυα απο αιχμηρα αντικειμενα καλυτεραέργο_μακέτο έγραψε: 18 Νοέμ 2022, 16:09Τότε ας κάνουμε όλοι μια εγχείρηση αφαίρεσης βραχυού χαλινού.
- Ανέστης_35
- Phorum.gr user: Ανέστης_35
Yochanan έγραψε: 18 Νοέμ 2022, 16:03ίσως μπορεί να το εξηγήσει ο ΟΡΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Νοέμ 2022, 16:01 ο άνδρες ίνσελς είναι περιθωριοποιημένοι και ορθώς
☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)
το πρόβλημα με το διακριτικό χιουμορ ειναι οτι αν ειναι πολυ διακριτικό μπορει να μην το πιασει κανεις, αν δεν ειναι μπορει να το πιασει και ο μενιος και θα γίνει χοντραδα. 
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Νοέμ 2022, 16:01 ο άνδρες ίνσελς είναι περιθωριοποιημένοι και ορθώς
Μπορω εγώ. Εσύ είσαι σίγουρος ότι μπορείς να καταλάβεις; Δεν εννοώ νοητικά, εννοώ ψυχολογικά. Γιατί θα βγει και δική σου συμμετοχή σε όλο αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Someone την 18 Νοέμ 2022, 16:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
παλι μια γυναίκα μας κανει να τσακωνόμαστε.
- Sid Vicious
Εξηγησε το και ας μην καταλαβει κανεις, καν'το για τη τεχνη.Someone έγραψε: 18 Νοέμ 2022, 16:17ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Νοέμ 2022, 16:01 ο άνδρες ίνσελς είναι περιθωριοποιημένοι και ορθώς
Μπορω εγώ. Εσύ είσαι σίγουρος ότι μπορείς να καταλάβεις; Δεν εννώ νοητικά, εννοώ ψυχολογικά. Γιατί θα βγει και δική σου συμμετοχή σε όλο αυτό.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-