!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πουλάω το σώμα μου.
Re: Πουλάω το σώμα μου.
Βαλε αγγελία στο car.gr στην κατηγορία Χυμα, μαζι με φωτο του κωλου.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δεν πουλάει μόνο τον κωλο του. Όλο το πακέτο δίνει.panos291 έγραψε: 30 Οκτ 2022, 15:29 Βαλε αγγελία στο car.gr στην κατηγορία Χυμα, μαζι με φωτο του κωλου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Γενιά της Αμαρτίας, λέγε ρε, έχεις σώμα αθλητή για δεν έχεις;;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
πινεις; καπνιζεις;
κρατα καβα συκωτι και πλεμονια, οτι χρειαστω θα ενημερωσω.
κρατα καβα συκωτι και πλεμονια, οτι χρειαστω θα ενημερωσω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εγώ πάντως ενδιαφέρομαι μόνο για το πνεύμα σου. Είσαι από τα καλύτερα τρολς που έχω συναντήσει στο διαδίκτυο.
Έχω ελπίδα;
Να κάνουμε ένα φορουμικό kickstarter και να νοικιάσουμε τον ΓτΑ για ένα ακραίο BDSM session; Θα έχει μετά και λέφτα να φάει και θα έχει φάει το ξύλο του. Win Win.
Safe word = πηγάδα.
Safe word = πηγάδα.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτή η πρόταση γιατί πέρασε στο ντούκου;klg έγραψε: 31 Οκτ 2022, 10:17 Να κάνουμε ένα φορουμικό kickstarter και να νοικιάσουμε τον ΓτΑ για ένα ακραίο BDSM session; Θα έχει μετά και λέφτα να φάει και θα έχει φάει το ξύλο του. Win Win.
Safe word = πηγάδα.
Γενιά της Αμαρτίας δεν συμφωνείς;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ίδιος ο Τσιτσιπάς είναι.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Κάνει να σε ζέψω και να οργώσεις και να τραγουδάς το παρακάτω;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
klg έγραψε: 31 Οκτ 2022, 10:17 Να κάνουμε ένα φορουμικό kickstarter και να νοικιάσουμε τον ΓτΑ για ένα ακραίο BDSM session; Θα έχει μετά και λέφτα να φάει και θα έχει φάει το ξύλο του. Win Win.
Safe word = πηγάδα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Kαλά δε θα τσακωθούμε, αμα δεν έχει σώμα αθλητή βολεύομαι και μ'ενα μισαδάκι από σώμα μεσήλικα εμπορουπάλληλου καπνιστή. Αλλα έλεγα μήπως ρε παιδί μου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κρητικά τα μιλάς; Να φωνάξω τον Πάνο γιατί λείπει ο BB.Yochanan έγραψε: 16 Νοέμ 2022, 19:28Kαλά δε θα τσακωθούμε, αμα δεν έχει σώμα αθλητή βολεύομαι και μ'ενα μισαδάκι από σώμα μεσήλικα εμπορουπάλληλου καπνιστή. Αλλα έλεγα μήπως ρε παιδί μου.
Καραμελίτσας;Gherschaagk έγραψε: 16 Νοέμ 2022, 19:29Κρητικά τα μιλάς; Να φωνάξω τον Πάνο γιατί λείπει ο BB.Yochanan έγραψε: 16 Νοέμ 2022, 19:28Kαλά δε θα τσακωθούμε, αμα δεν έχει σώμα αθλητή βολεύομαι και μ'ενα μισαδάκι από σώμα μεσήλικα εμπορουπάλληλου καπνιστή. Αλλα έλεγα μήπως ρε παιδί μου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν είναι καθόλου δίκαιο αυτό που κάνεις.Yochanan έγραψε: 16 Νοέμ 2022, 19:55Καραμελίτσας;Gherschaagk έγραψε: 16 Νοέμ 2022, 19:29Κρητικά τα μιλάς; Να φωνάξω τον Πάνο γιατί λείπει ο BB.Yochanan έγραψε: 16 Νοέμ 2022, 19:28
Kαλά δε θα τσακωθούμε, αμα δεν έχει σώμα αθλητή βολεύομαι και μ'ενα μισαδάκι από σώμα μεσήλικα εμπορουπάλληλου καπνιστή. Αλλα έλεγα μήπως ρε παιδί μου.
- Καραμελίτσα
Yochanan έγραψε: 16 Νοέμ 2022, 19:55Καραμελίτσας;Gherschaagk έγραψε: 16 Νοέμ 2022, 19:29Κρητικά τα μιλάς; Να φωνάξω τον Πάνο γιατί λείπει ο BB.Yochanan έγραψε: 16 Νοέμ 2022, 19:28
viewtopic.php?f=36&t=44370
Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 931 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης