Κατάλαβα, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.
Πάντως, ρε φίλε, αυτό που είπες να καταργήσουμε την "αριστερή" κοινωνιολογία, πώς το εννοείς; Ως κλάδο των ανθρωπιστικών επιστημών γενικότερα;
Κατάλαβα, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.
Επειδή είμαι εκπαιδευτικά ούγκανο φροντίζω να μην κρίνω ακαδημαϊκούς που εκφέρουν αιρετικές απόψειςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 24 Οκτ 2022, 11:26δεν θα έλεγες τα ίδια αν μιλούσε υπέρ των ναζί όμωςΥδράργυρος έγραψε: 24 Οκτ 2022, 11:06
Δε διδάσκει σε παιδιά. Διδάσκει σε ενήλικες, σε ίδρυμα που κανονικά υπάρχει ελευθερία του λόγου των ακαδημαικών. Δε θα του κάνει έλεγχο ούτε η παπαδιά ούτε ο κάθε φασιστας ψηφοφόρος της
Σκέψου έναν αμερικάνο ακαδημαϊκό να λέει οτι οι μουσουλμάνοι δεν πρέπει να αποκλείουν τη τζιχάντ γιατί η τζιχάντ διδάσκεται σε αυτά και αυτά τα εδάφια του κορανίου, και είναι κομμάτι της ισλαμικής διδασκαλίας.Scouser έγραψε: 24 Οκτ 2022, 11:43 Φαντάσου τώρα πχ τον Dean του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του MIT να βγάζει ομιλία υπέρ ξέρω γω του τζιχάντ σε εκδήλωση υπέρ κάποιου φυλακισμένου τρομοκράτη του ISIS. Μιλάμε για σκηνικά που αν τα περιγράψεις σε οποιονδήποτε κάτοικο άλλης δυτικής χώρας, δεν θα γελάει απλά, δεν θα μπορεί καν να κατανοήσει τι του περιγράφεις.
Nαι μωρέ, τέτοιοι είστε:Υδράργυρος έγραψε: 24 Οκτ 2022, 11:52Επειδή είμαι εκπαιδευτικά ούγκανο φροντίζω να μην κρίνω ακαδημαϊκούς που εκφέρουν αιρετικές απόψειςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 24 Οκτ 2022, 11:26δεν θα έλεγες τα ίδια αν μιλούσε υπέρ των ναζί όμωςΥδράργυρος έγραψε: 24 Οκτ 2022, 11:06
Δε διδάσκει σε παιδιά. Διδάσκει σε ενήλικες, σε ίδρυμα που κανονικά υπάρχει ελευθερία του λόγου των ακαδημαικών. Δε θα του κάνει έλεγχο ούτε η παπαδιά ούτε ο κάθε φασιστας ψηφοφόρος της
Η πρυτανική αρχή του Πανεπιστημίου Πάτρας ζήτησε συγνώμη από τον Νομπελίστα Τζέιμς Γουότσον,, για την απίστευτη επίθεση που δέχτηκε χτες στο αμφιθέατρο του συνεδριακού κέντρου. Ο Γουότσον ήταν κεντρικός ομιλητής στο 12ο συνέδριο Ιατρικής Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών και ξαφνικά βρέθηκε σε ένα απίστευτο και αδιανόητο σκηνικό όπου κουκουλοφόροι εισέβαλλαν στην αίθουσα και άρχισαν να προπηλακίζουν τους πάντες κατηγορώντας τον Τζέιμς Γουότσον για ρατσιστή.
Το ετήσιο μπάτζετ του ΜΙΤ είναι 4 δις, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας 80 εκ. Ότι πληρώνεις, παίρνεις.Scouser έγραψε: 24 Οκτ 2022, 11:43 Φαντάσου τώρα πχ τον Dean του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του MIT να βγάζει ομιλία υπέρ ξέρω γω του τζιχάντ σε εκδήλωση υπέρ κάποιου φυλακισμένου τρομοκράτη του ISIS. Μιλάμε για σκηνικά που αν τα περιγράψεις σε οποιονδήποτε κάτοικο άλλης δυτικής χώρας, δεν θα γελάει απλά, δεν θα μπορεί καν να κατανοήσει τι του περιγράφεις.
Παράτα μας με το αριστερό @ μεσημεριάτικα!Υδράργυρος έγραψε: 24 Οκτ 2022, 11:06Δε διδάσκει σε παιδιά. Διδάσκει σε ενήλικες, σε ίδρυμα που κανονικά υπάρχει ελευθερία του λόγου των ακαδημαικών. Δε θα του κάνει έλεγχο ούτε η παπαδιά ούτε ο κάθε φασιστας ψηφοφόρος τηςScouser έγραψε: 24 Οκτ 2022, 10:55 ...ζητάει ο κοσμήτορας της σχολής Ανθρωπιστικών κ Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Τάκης Πολίτης, σε εκδήλωση που έγινε υπέρ του Κουφοντίνα:
https://twitter.com/marcodaviano/status ... oplo-agona
https://www.liberal.gr/ellada/i-arister ... oplo-agona
Πολλά είναι τα 80 εκ. Το σωστό νούμερο είναι 0.Καραμελίτσα έγραψε: 24 Οκτ 2022, 12:01Το ετήσιο μπάτζετ του ΜΙΤ είναι 4 δις, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας 80 εκ. Ότι πληρώνεις, παίρνεις.Scouser έγραψε: 24 Οκτ 2022, 11:43 Φαντάσου τώρα πχ τον Dean του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του MIT να βγάζει ομιλία υπέρ ξέρω γω του τζιχάντ σε εκδήλωση υπέρ κάποιου φυλακισμένου τρομοκράτη του ISIS. Μιλάμε για σκηνικά που αν τα περιγράψεις σε οποιονδήποτε κάτοικο άλλης δυτικής χώρας, δεν θα γελάει απλά, δεν θα μπορεί καν να κατανοήσει τι του περιγράφεις.
Τι σχέση έχει αυτό με εμένα. Αλλά τέσπα, γιούχα στα αμφιθέατρα έπεφταν από αρχαιοτάτων χρόνωνScouser έγραψε: 24 Οκτ 2022, 11:58Nαι μωρέ, τέτοιοι είστε:Υδράργυρος έγραψε: 24 Οκτ 2022, 11:52Επειδή είμαι εκπαιδευτικά ούγκανο φροντίζω να μην κρίνω ακαδημαϊκούς που εκφέρουν αιρετικές απόψειςΗ πρυτανική αρχή του Πανεπιστημίου Πάτρας ζήτησε συγνώμη από τον Νομπελίστα Τζέιμς Γουότσον,, για την απίστευτη επίθεση που δέχτηκε χτες στο αμφιθέατρο του συνεδριακού κέντρου. Ο Γουότσον ήταν κεντρικός ομιλητής στο 12ο συνέδριο Ιατρικής Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών και ξαφνικά βρέθηκε σε ένα απίστευτο και αδιανόητο σκηνικό όπου κουκουλοφόροι εισέβαλλαν στην αίθουσα και άρχισαν να προπηλακίζουν τους πάντες κατηγορώντας τον Τζέιμς Γουότσον για ρατσιστή.![]()
Ο Μέρκουρυ είναι Ο πάτος. Έχει δηλώσει να σκοτώνουμε τους Αφγανούς που φεύγουν από τους Ταλιμπάν.southern έγραψε: 24 Οκτ 2022, 11:35 O Υδράργυρος μετά από αυτό έπιασε πάτο. Να απολυθεί άμεσα από το δημόσιο ο Πολίτης.
Η σωστή σύγκριση είναι με Αμερικάνους πανεπιστημιακούς που υποστήριξαν την εισβολή σε Ιράκ. Και άλλες.Υδράργυρος έγραψε: 24 Οκτ 2022, 11:57Σκέψου έναν αμερικάνο ακαδημαϊκό να λέει οτι οι μουσουλμάνοι δεν πρέπει να αποκλείουν τη τζιχάντ γιατί η τζιχάντ διδάσκεται σε αυτά και αυτά τα εδάφια του κορανίου, και είναι κομμάτι της ισλαμικής διδασκαλίας.Scouser έγραψε: 24 Οκτ 2022, 11:43 Φαντάσου τώρα πχ τον Dean του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του MIT να βγάζει ομιλία υπέρ ξέρω γω του τζιχάντ σε εκδήλωση υπέρ κάποιου φυλακισμένου τρομοκράτη του ISIS. Μιλάμε για σκηνικά που αν τα περιγράψεις σε οποιονδήποτε κάτοικο άλλης δυτικής χώρας, δεν θα γελάει απλά, δεν θα μπορεί καν να κατανοήσει τι του περιγράφεις.
Τέτοια υπάρχουν στην Αμερική
Μη ξεχνάς και τους αγωνιστές της ελευθερίας στο Αφγανιστάν, τους κόντρας. Αυτά είναι σοβαρά αντάρτικα σύμφωνα με τις αξίες της δυσης.Καραμελίτσα έγραψε: 24 Οκτ 2022, 12:07Η σωστή σύγκριση είναι με Αμερικάνους πανεπιστημιακούς που υποστήριξαν την εισβολή σε Ιράκ. Και άλλες.Υδράργυρος έγραψε: 24 Οκτ 2022, 11:57Σκέψου έναν αμερικάνο ακαδημαϊκό να λέει οτι οι μουσουλμάνοι δεν πρέπει να αποκλείουν τη τζιχάντ γιατί η τζιχάντ διδάσκεται σε αυτά και αυτά τα εδάφια του κορανίου, και είναι κομμάτι της ισλαμικής διδασκαλίας.Scouser έγραψε: 24 Οκτ 2022, 11:43 Φαντάσου τώρα πχ τον Dean του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του MIT να βγάζει ομιλία υπέρ ξέρω γω του τζιχάντ σε εκδήλωση υπέρ κάποιου φυλακισμένου τρομοκράτη του ISIS. Μιλάμε για σκηνικά που αν τα περιγράψεις σε οποιονδήποτε κάτοικο άλλης δυτικής χώρας, δεν θα γελάει απλά, δεν θα μπορεί καν να κατανοήσει τι του περιγράφεις.
Τέτοια υπάρχουν στην Αμερική
Το έχει πει ο Κύριος Υπουργός Υγείας πριν από μένα.
το μπάτζετ δε παίζει κανένα μα κανένα ρόλο στη προκειμένηΚαραμελίτσα έγραψε: 24 Οκτ 2022, 12:01Το ετήσιο μπάτζετ του ΜΙΤ είναι 4 δις, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας 80 εκ. Ότι πληρώνεις, παίρνεις.Scouser έγραψε: 24 Οκτ 2022, 11:43 Φαντάσου τώρα πχ τον Dean του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του MIT να βγάζει ομιλία υπέρ ξέρω γω του τζιχάντ σε εκδήλωση υπέρ κάποιου φυλακισμένου τρομοκράτη του ISIS. Μιλάμε για σκηνικά που αν τα περιγράψεις σε οποιονδήποτε κάτοικο άλλης δυτικής χώρας, δεν θα γελάει απλά, δεν θα μπορεί καν να κατανοήσει τι του περιγράφεις.