!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι ο Σι Τζινπίνγκ ο νέος Μάο; Παγκόσμια αίσθηση από την απομάκρυνση του προκατόχου του
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Είναι ο Σι Τζινπίνγκ ο νέος Μάο; Παγκόσμια αίσθηση από την απομάκρυνση του προκατόχου του
H αληθεια ειναι οτι φαινεται αρρωστος στο βιντεο. Τρομαξα να τον αναγνωρισω με βαση την επισημη φωτογραφια του. Αρα μπορει να εχει και θεματα υγειας
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Re: Είναι ο Σι Τζινπίνγκ ο νέος Μάο; Παγκόσμια αίσθηση από την απομάκρυνση του προκατόχου του
Δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε στο συνέδριο του ΚΚΚ αλλά αυτό το σχόλιο ούτε ο Νάνος δε θα καθόταν να το σκεφτείST48410 έγραψε: 22 Οκτ 2022, 22:23Εννοούσα στην πρόσφατη ιστορία, αυτού που είναι η Κίνα τις τελευταίες δεκαετίες. Μου κάνει εντύπωση λόγω της ηλικίας του προκατόχου. Στην Κίνα οι ηλικιωμένοι αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερο σεβασμό. Περισσότερο από όσο θα συναντήσεις ακόμα και σε παραδοσιακές Ελληνικές οικογένειες. Αν δεν τον ήθελαν στο συνέδριο, θα μπορούσαν να φροντίσουν να τον αποκλείσουν. Αλλά το να το στήσουν έτσι νομίζω ότι θα έχει πολύ κακό αντίκτυπο σε μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης ανεξάρτητα του που πρόσκειται. Επίσης τα τελευταία χρόνια φαίνεται να φροντίζει η Κίνα με κάθε τρόπο να μη δίνει λαβές για σχόλια στο εξωτερικό.πατησιωτης έγραψε: 22 Οκτ 2022, 22:07ST48410 έγραψε: 22 Οκτ 2022, 22:06 Κάτι δεν κολλάει.
Υπάρχει ιστορικό δημοσίων καρατομήσεων στην Κίνα;
Ολόκληρη πολιτιστική επανάσταση έγινε.
Εξακολουθούν και δεν μου φαίνεται λογική με τέτοιου είδους καρατόμηση.
έχει δώσει λαβές για σχόλια στο εξωτερικό εκτός και αν κάποιος είναι φανατικός καραντινιστής και ηδονίζεται με τις εικόνες των νοσοκόμων που
έδερναν τον κοσμάκη στη Σαγκάη για να μείνει σπίτι του.
- Golden Age
Αν ήταν για θέματα υγείας, δεν θα ερχόντουσαν να τον βγάλουν με το ζόρι. Θα ήταν πιο ευγενικοί.Στρακαστρουκας έγραψε: 22 Οκτ 2022, 22:32 H αληθεια ειναι οτι φαινεται αρρωστος στο βιντεο. Τρομαξα να τον αναγνωρισω με βαση την επισημη φωτογραφια του. Αρα μπορει να εχει και θεματα υγειας
τι κοινό έχει η πρώτη σειρά του συνεδρίου με τους δημοσιογράφους μας;
Αυτή είναι και η επίσημη δικαιολογία ωστόσο δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να την πιστέψει.Στρακαστρουκας έγραψε: 22 Οκτ 2022, 22:32 H αληθεια ειναι οτι φαινεται αρρωστος στο βιντεο. Τρομαξα να τον αναγνωρισω με βαση την επισημη φωτογραφια του. Αρα μπορει να εχει και θεματα υγειας
Πρέπει να δούμε αν είχε δικό του κύκλο και εξακολουθούσε να ασκεί μεγάλη επιρροή για να καταλάβουμε αν πρόκειται για ενέργεια με συμβολικά χαρακτηριστικά.
Αυτοι που τον πήραν ήταν οι προσωπικοί του γιατροί με πολιτικά.Στρακαστρουκας έγραψε: 22 Οκτ 2022, 22:32 H αληθεια ειναι οτι φαινεται αρρωστος στο βιντεο. Τρομαξα να τον αναγνωρισω με βαση την επισημη φωτογραφια του. Αρα μπορει να εχει και θεματα υγειας
Dwarven Blacksmith has approved this post. Που είναι ο Νάνος να κοντρολλάρει τη ζημιά;;;Στρακαστρουκας έγραψε: 22 Οκτ 2022, 22:32 H αληθεια ειναι οτι φαινεται αρρωστος στο βιντεο. Τρομαξα να τον αναγνωρισω με βαση την επισημη φωτογραφια του. Αρα μπορει να εχει και θεματα υγειας
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Τα έγραψε αναλυτικά εδώ viewtopic.php?f=30&t=20085&start=5145Yochanan έγραψε: 22 Οκτ 2022, 22:49Dwarven Blacksmith has approved this post. Που είναι ο Νάνος να κοντρολλάρει τη ζημιά;;;Στρακαστρουκας έγραψε: 22 Οκτ 2022, 22:32 H αληθεια ειναι οτι φαινεται αρρωστος στο βιντεο. Τρομαξα να τον αναγνωρισω με βαση την επισημη φωτογραφια του. Αρα μπορει να εχει και θεματα υγειας
Ωστόσο βλέπω και αρκετά ξένα ΜΜΕ να μην καταλήγουν σε τόσο εύκολα συμπεράσματα.
- Dwarven Blacksmith
Έχω δώσει την απάντηση μου στα κουτσομπολιά, στο άλλο νήμα.Yochanan έγραψε: 22 Οκτ 2022, 22:49Dwarven Blacksmith has approved this post. Που είναι ο Νάνος να κοντρολλάρει τη ζημιά;;;Στρακαστρουκας έγραψε: 22 Οκτ 2022, 22:32 H αληθεια ειναι οτι φαινεται αρρωστος στο βιντεο. Τρομαξα να τον αναγνωρισω με βαση την επισημη φωτογραφια του. Αρα μπορει να εχει και θεματα υγειας
viewtopic.php?f=30&t=20085&start=5145#p2728098
?enaon έγραψε: 22 Οκτ 2022, 22:40 τι κοινό έχει η πρώτη σειρά του συνεδρίου με τους δημοσιογράφους μας;
Πάντα προσεκτικός και ψύχραιμος, χωρίς να παρασύρεται από περιττούς συναισθηματισμούς... Σι approves that.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Οκτ 2022, 22:52Έχω δώσει την απάντηση μου στα κουτσομπολιά, στο άλλο νήμα.Yochanan έγραψε: 22 Οκτ 2022, 22:49Dwarven Blacksmith has approved this post. Που είναι ο Νάνος να κοντρολλάρει τη ζημιά;;;Στρακαστρουκας έγραψε: 22 Οκτ 2022, 22:32 H αληθεια ειναι οτι φαινεται αρρωστος στο βιντεο. Τρομαξα να τον αναγνωρισω με βαση την επισημη φωτογραφια του. Αρα μπορει να εχει και θεματα υγειας
viewtopic.php?f=30&t=20085&start=5145#p2728098
Μπορεί να ήταν μήνυμα προς όσους παρακολουθούσαν, κοιτάχτε τι τολμάω και προσέξτε.ST48410 έγραψε: 22 Οκτ 2022, 22:23Εννοούσα στην πρόσφατη ιστορία, αυτού που είναι η Κίνα τις τελευταίες δεκαετίες. Μου κάνει εντύπωση λόγω της ηλικίας του προκατόχου. Στην Κίνα οι ηλικιωμένοι αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερο σεβασμό. Περισσότερο από όσο θα συναντήσεις ακόμα και σε παραδοσιακές Ελληνικές οικογένειες. Αν δεν τον ήθελαν στο συνέδριο, θα μπορούσαν να φροντίσουν να τον αποκλείσουν. Αλλά το να το στήσουν έτσι νομίζω ότι θα έχει πολύ κακό αντίκτυπο σε μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης ανεξάρτητα του που πρόσκειται. Επίσης τα τελευταία χρόνια φαίνεται να φροντίζει η Κίνα με κάθε τρόπο να μη δίνει λαβές για σχόλια στο εξωτερικό.πατησιωτης έγραψε: 22 Οκτ 2022, 22:07ST48410 έγραψε: 22 Οκτ 2022, 22:06 Κάτι δεν κολλάει.
Υπάρχει ιστορικό δημοσίων καρατομήσεων στην Κίνα;
Ολόκληρη πολιτιστική επανάσταση έγινε.
- Dwarven Blacksmith

Μπορεί. Δεν κατανοώ πως παίζεται το "παιχνίδι" σε αυτό το επίπεδο εκεί. Για αυτό ρώτησα παραπάνω αν υπάρχει τέτοιο ιστορικό στο πρόσφατο παρελθόν. Αλλά πάλι βγάζει σηκωτό έναν ανήμπορο γέρο; Επίσης κι αυτός αν έχει καταλάβει ότι πρόκειται για αποκαθήλωση γιατί δεν κάνει λίγο σαματά αλλά απλά τους λέει 2 λόγια και χτυπάει τον άλλο φιλικά στην πλάτη; Κάποτε συγκέντρωνε κι αυτός υπερεξουσίες. Δεν πρέπει να είναι κανένα ανθρωπάκι εκτός και αν παίζει ασθένεια και πλέον δεν είναι πνευματικά διαυγής.sharp έγραψε: 22 Οκτ 2022, 22:57Μπορεί να ήταν μήνυμα προς όσους παρακολουθούσαν, κοιτάχτε τι τολμάω και προσέξτε.ST48410 έγραψε: 22 Οκτ 2022, 22:23Εννοούσα στην πρόσφατη ιστορία, αυτού που είναι η Κίνα τις τελευταίες δεκαετίες. Μου κάνει εντύπωση λόγω της ηλικίας του προκατόχου. Στην Κίνα οι ηλικιωμένοι αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερο σεβασμό. Περισσότερο από όσο θα συναντήσεις ακόμα και σε παραδοσιακές Ελληνικές οικογένειες. Αν δεν τον ήθελαν στο συνέδριο, θα μπορούσαν να φροντίσουν να τον αποκλείσουν. Αλλά το να το στήσουν έτσι νομίζω ότι θα έχει πολύ κακό αντίκτυπο σε μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης ανεξάρτητα του που πρόσκειται. Επίσης τα τελευταία χρόνια φαίνεται να φροντίζει η Κίνα με κάθε τρόπο να μη δίνει λαβές για σχόλια στο εξωτερικό.
Τέλος πάντων. Ίσως δεν μάθουμε ποτέ τι ακριβώς συνέβη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 30 Απαντήσεις