!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Anime/Manga
Re: Anime/Manga
Λοιπόν, επειδή το γαμόνημα πρέπει να το ξεκινήσω από την αρχή και επειδή έχουν χαθεί για πάντα(;) οι δημοσιεύσεις στο παλιό πχώρουμ, δίνω έναυσμα για κουβέντα με μια παράθεση ορισμένων εκ των καλύτερων ανιμε, με βάση τη δική μου λίστα προτίμησης στο μαλ (μια λίστα με παραπάνω από 200 προσθήκες...)
1) Death Note
2) Naruto: Shippuuden
3) Sword Art Online
4) Akame ga Kill!
5) Hunter x Hunter
6) FAB
7) Elfen Lied
8) Ajin
9)Made in Abyss
10) Berserk
11) Neon Genesis Evangelion
12)Haikyuu
13) Shigatsu wa Kimi no Uso
14) Mushishi
15)Great Teacher Onizuka
16) Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
Πείτε προτάσεις για νέα ανιμε/μανγκα, τοπ δημιουργίες κατά τη γνώμη σας κλπ.
1) Death Note
2) Naruto: Shippuuden
3) Sword Art Online
4) Akame ga Kill!
5) Hunter x Hunter
6) FAB
7) Elfen Lied
8) Ajin
9)Made in Abyss
10) Berserk
11) Neon Genesis Evangelion
12)Haikyuu
13) Shigatsu wa Kimi no Uso
14) Mushishi
15)Great Teacher Onizuka
16) Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
Πείτε προτάσεις για νέα ανιμε/μανγκα, τοπ δημιουργίες κατά τη γνώμη σας κλπ.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μέτριο;Namrail έγραψε: 11 Απρ 2018, 18:33Σοβαρά τώρα; Αυτό είναι το ερώτημα; Αν είναι δυναμόν...
Μετριάντζα όσο δεν πάει το ανιμε.

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Φυσικά και ειναι μέτριο. Πολυ μέτριο για την ακρίβεια, προς το κακό.
Ξεκίνησα το violet. Εξαιρετικά υποσχόμενο το πρωτο επ
Ωραίο το violet. Το πάω σιγά-σιγά. Επίσης είμαι στη μέση περίπου του https://myanimelist.net/anime/34542/Inuyashiki.
Αρκετά καλό ως τώρα.
Αρκετά καλό ως τώρα.
Πολύ βία στο Inuyashiki, δοσμένη με το γνωστό άρρωστο γιαπωνέζικο τρόπο που μας αρέσει. Επίσης έχουν πλάκα οι αλληγορίες του, ιδίως αυτή για το χάσμα γενεών που είναι και η πιο αστεία.
Είναι γαμηστερό το ανιμάκι, τολμώ να πω έχοντας φτάσει στο 10ο επεισόδιο.
Τα μηνύματα που θέλει να περάσει είναι τα περισσότερα επιφανειακά, αλλά τα δίνει όλα με υπέροχο τρόπο ενώ μεταφέρει και κάποιες ανησυχίες πιο βαθιές. Η σκηνή όπου μια άσχημη, σαπισμένη από καρκίνο, ξεχασμένη από τους πάντες, ατάλαντη και μεσήλικας υπάλληλος γραφείου φωνάζει σε έναν δραματικό μονόλογο κάπου σε ένα πάρκο, ότι θέλει να ζήσει, όσο μηδαμινή και ανούσια και αν είναι η ύπαρξη της, και τα παιδιά που παίζουν τριγύρω μεμιάς τη λοιδωρούν, αποτελεί έργο τέχνης.
Για κάτι τέτοια αγαπώ τα ανιμε. Γιατί δεν νομίζω πως μια κανονική ταινία θα μπορούσε να δώσει τόσο ζωντανά τη δραματικότητα μιας τέτοιας στιγμής. Το κοντράστ της εικόνας του ανιμε με τη δραματικότητα της σκηνής, την κάνει ακόμα πιο δραματική.
Τα μηνύματα που θέλει να περάσει είναι τα περισσότερα επιφανειακά, αλλά τα δίνει όλα με υπέροχο τρόπο ενώ μεταφέρει και κάποιες ανησυχίες πιο βαθιές. Η σκηνή όπου μια άσχημη, σαπισμένη από καρκίνο, ξεχασμένη από τους πάντες, ατάλαντη και μεσήλικας υπάλληλος γραφείου φωνάζει σε έναν δραματικό μονόλογο κάπου σε ένα πάρκο, ότι θέλει να ζήσει, όσο μηδαμινή και ανούσια και αν είναι η ύπαρξη της, και τα παιδιά που παίζουν τριγύρω μεμιάς τη λοιδωρούν, αποτελεί έργο τέχνης.
Για κάτι τέτοια αγαπώ τα ανιμε. Γιατί δεν νομίζω πως μια κανονική ταινία θα μπορούσε να δώσει τόσο ζωντανά τη δραματικότητα μιας τέτοιας στιγμής. Το κοντράστ της εικόνας του ανιμε με τη δραματικότητα της σκηνής, την κάνει ακόμα πιο δραματική.
Το τέλειωσα το ανιμε, το αξίζει το 8/10. Ιστορία με αρχή μέση και τέλος, ωραία δοσμένη και με πολύ σωστή ισορροπία.
Θα μπορούσε να έχει ένα ακόμα επεισόδιο, ώστε να παρουσιάσει πληρέστερα την κάθαρση στο τέλος, αλλά ακόμα και έτσι είναι μια χαρά.
Θα μπορούσε να έχει ένα ακόμα επεισόδιο, ώστε να παρουσιάσει πληρέστερα την κάθαρση στο τέλος, αλλά ακόμα και έτσι είναι μια χαρά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
-
Ορέστης 35
-
Ορέστης 35
Την παρατησα τη 2η σαιζον.
Το Ganz το εχετε δει; Το κονσεπτ της μεταφορας σε εναν κοσμο που υπαρχει μεσα στον κανονικο χωρις να ειναι ορατος θεωρω οτι ειναι πανεξυπνο. Και μου αρεσει το οτι εκθετει τη σαπια ανθεωπινη φυση.
Ξεκίνησα τη συνέχεια του Basilisk. https://myanimelist.net/anime/35964/Bas ... Ninpouchou
Aλλά το ανιμε είναι πολύ υποδεέστερο από το αρχικό.
Aλλά το ανιμε είναι πολύ υποδεέστερο από το αρχικό.
Ξεκίνησα και αυτό https://myanimelist.net/anime/31240/Re_ ... i_Seikatsu που μοιάζει υποσχόμενο.
Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα αντικειμενικός κριτής για το είδος, καθώς όλα σχεδόν του συγκεκριμένου μου αρέζουν, αρκεί να μην είναι τελείως γτπκ.
Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα αντικειμενικός κριτής για το είδος, καθώς όλα σχεδόν του συγκεκριμένου μου αρέζουν, αρκεί να μην είναι τελείως γτπκ.
Βέβαια με πρωταγωνιστή που ονομάζεται σουμπαρού δεν γάμησε ποτέ κανείς, αλλά θα δούμε. Στα πρώτα δυο επς μοιάζει καλό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης
-
- 56 Απαντήσεις