!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα κοψουμε και τον καφε ετσι οπως παει το πραγμα
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Θα κοψουμε και τον καφε ετσι οπως παει το πραγμα
Άχρηστος είναι εντελώς. Αντε αν έχεις να πιεις καμία εβδομάδα, να νιώσεις μια ενέργεια, μια υπερένταση, έτσι για λίγο από την καφεΐνη. Το πρωί θυμάμαι όταν δούλευα σαν ξύπνουσα, ήμουν φουλ στην ενέργεια, και δεν έπινα ποτέ. Είναι το θέμα ψυχολογικό.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Και εγώ θα τους ελαττώσω γιατί με πειράζουν στα νεύρα.
Για λογους υγειας δηλαδη και οχι κοστους/ακριβειας.Εγω παντως παρατηρω οτι καθε μερα οι γνωστες αλυσιδες καφε μια χαρα πελατεια εχουν και πουλανε τον ακριβο καφε τους,αυτοι που τον εχουν ελλατωσει ειναι οι κακομοιρηδες οικονομικα που φτιαχνουν πλεον απο το σπιτι κανοντας υπολογισμους στο τεφτερι ποσα χρηματα εξοικονομουν ετησιως απο τους κομμενους καφεδες.
Αυτοί οι κακομοίρηδες είμαστε πάρα πολλοί, αλλά δεν μπορούμε να κόψουμε τον καφέ!Garcia έγραψε: 11 Αύγ 2024, 20:56Για λογους υγειας δηλαδη και οχι κοστους/ακριβειας.Εγω παντως παρατηρω οτι καθε μερα οι γνωστες αλυσιδες καφε μια χαρα πελατεια εχουν και πουλανε τον ακριβο καφε τους,αυτοι που τον εχουν ελλατωσει ειναι οι κακομοιρηδες οικονομικα που φτιαχνουν πλεον απο το σπιτι κανοντας υπολογισμους στο τεφτερι ποσα χρηματα εξοικονομουν ετησιως απο τους κομμενους καφεδες.![]()
έχω φίλο που διορίστηκε μονιμος καθηγητής σε νησί και μπαίνει μέσα . Με το τεφτέρι μετράει τι αγοράζει.Garcia έγραψε: 11 Αύγ 2024, 20:56Για λογους υγειας δηλαδη και οχι κοστους/ακριβειας.Εγω παντως παρατηρω οτι καθε μερα οι γνωστες αλυσιδες καφε μια χαρα πελατεια εχουν και πουλανε τον ακριβο καφε τους,αυτοι που τον εχουν ελλατωσει ειναι οι κακομοιρηδες οικονομικα που φτιαχνουν πλεον απο το σπιτι κανοντας υπολογισμους στο τεφτερι ποσα χρηματα εξοικονομουν ετησιως απο τους κομμενους καφεδες.![]()
Δεν πειράζει,θα τσονταρουν οι γέροι που παίρνουν ευρωεπιτοδησεις από τα χωράφια και από τα εφάπαξ,αυτός ας πάρει σέικερ και κουταλάκι για καφέ.
-
Machine ghost
θα πινουμε καφε με κακαράντζες κατσικιων.
ανεκτίμητος!
Χασκογελάνε τα δάσα.
Αυτό αναλύθηκε σε πιο πρόσφατο νήμα και είναι πανέξυπνη κίνηση.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Η αλήθεια είναι ότι λιγότερο σιχαίνομαι τις κακαραντζες των αιγοπροβάτων από τις κουραδες των γατιων που φτιάχνεται γκουρμέ καφές
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
Machine ghost
και αυτες τις ταιζουνε καφε και πινουν κακαρατζες, ή κάνουν και ενα λάδι.
δυστυχως εμεις θα εχουμε φάει τα κατσικια πρώτα.
δυστυχως εμεις θα εχουμε φάει τα κατσικια πρώτα.
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1059 Απαντήσεις
- 18729 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-