Yποθετω σε ντοκυμαντέρ για εκπαιδευτικους/εγκυκλοπαιδικους λογους...plouf έγραψε: 28 Σεπ 2022, 11:46Εγώ δεν είμαι Εθνι έτερον εκατερον.vantono έγραψε: 28 Σεπ 2022, 11:35Πόσο καιρό έχεις να τον βρέξεις?plouf έγραψε: 28 Σεπ 2022, 11:33 Ο τυπακος είναι απλά simp εγώ αν ήμουν στην θέση του θα την έβαζα κάτω την καργιολα και θα της εσκιζα το μουνι με την κυλοτα.![]()
Η μόνη περίπτωση που θα είχα αρνηθεί θα ήταν αν ήμουν δεσμευμένος με άλλη.
Ακόμα και ο Δάσκαλος παίζει να είναι επιβήτορας μπροστά σου.
Οι φαρμακογλωσσες σουσουραδες λένε ότι κάτι τέτοιες τυπισες είναι και squirt έχω δεί στο νετ αρκετές τέτοιες.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γυναικα κατηγορειται οτι αναγκασε αντρα να κανει σεξ μαζι της. Αλλα δεν ηταν βιασμος λεει ο νομος.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Γυναικα κατηγορειται οτι αναγκασε αντρα να κανει σεξ μαζι της. Αλλα δεν ηταν βιασμος λεει ο νομος.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Γυναικα κατηγορειται οτι αναγκασε αντρα να κανει σεξ μαζι της. Αλλα δεν ηταν βιασμος λεει ο νομος.
Όχι ρε Κάπτεν Άχαμπ! Έλεος!plouf έγραψε: 28 Σεπ 2022, 11:33 Ο τυπακος είναι απλά simp εγώ αν ήμουν στην θέση του θα την έβαζα κάτω την καργιολα και θα της εσκιζα το μουνι με την κυλοτα.![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Eθνικοκοινωνιστης
τα λεγαμε?
τα λεγαμε
τα λεγαμε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Καταρχήν πρέπει να έχεις λάστιχο για να φτάσεις εκεί κάτωplouf έγραψε: 28 Σεπ 2022, 11:33 Ο τυπακος είναι απλά simp εγώ αν ήμουν στην θέση του θα την έβαζα κάτω την καργιολα και θα της εσκιζα το μουνι με την κυλοτα.![]()
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Exactly to the point.George_V έγραψε: 28 Σεπ 2022, 13:39Yποθετω σε ντοκυμαντέρ για εκπαιδευτικους/εγκυκλοπαιδικους λογους...plouf έγραψε: 28 Σεπ 2022, 11:46Εγώ δεν είμαι Εθνι έτερον εκατερον.vantono έγραψε: 28 Σεπ 2022, 11:35
Πόσο καιρό έχεις να τον βρέξεις?
Ακόμα και ο Δάσκαλος παίζει να είναι επιβήτορας μπροστά σου.
Οι φαρμακογλωσσες σουσουραδες λένε ότι κάτι τέτοιες τυπισες είναι και squirt έχω δεί στο νετ αρκετές τέτοιες.![]()
![]()
![]()
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Σιγά το πραγμα εδώ την φυστικωσε κι αυτός που είναι μισομεριδα και τώρα κλαιγεται τάχα μου και καλά οτι τον βίασε.nyxtovios έγραψε: 28 Σεπ 2022, 13:56αι τώραplouf έγραψε: 28 Σεπ 2022, 11:33 Ο τυπακος είναι απλά simp εγώ αν ήμουν στην θέση του θα την έβαζα κάτω την καργιολα και θα της εσκιζα το μουνι με την κυλοτα.![]()
Καταρχήν πρέπει να έχεις λάστιχο για να φτάσεις εκεί κάτω
Αυτό είναι το θέμα, ίσως μπήκε ολόκληρος μέσα για να φτάνειplouf έγραψε: 28 Σεπ 2022, 14:00Σιγά το πραγμα εδώ την φυστικωσε κι αυτός που είναι μισομεριδα και τώρα κλαιγεται τάχα μου και καλά οτι τον βίασε.nyxtovios έγραψε: 28 Σεπ 2022, 13:56αι τώραplouf έγραψε: 28 Σεπ 2022, 11:33 Ο τυπακος είναι απλά simp εγώ αν ήμουν στην θέση του θα την έβαζα κάτω την καργιολα και θα της εσκιζα το μουνι με την κυλοτα.![]()
Καταρχήν πρέπει να έχεις λάστιχο για να φτάσεις εκεί κάτω![]()
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ποτέ μη λες ποτέ υπάρχουν μερικές χοντρουλες που βγάζουν τρελά βιτσια η λεγαμενη δεν είναι και τρομερά άσχημη έχει προστυχο κι εκφυλο πρόσωπο.Ζενίθεδρος έγραψε: 28 Σεπ 2022, 13:49Όχι ρε Κάπτεν Άχαμπ! Έλεος!plouf έγραψε: 28 Σεπ 2022, 11:33 Ο τυπακος είναι απλά simp εγώ αν ήμουν στην θέση του θα την έβαζα κάτω την καργιολα και θα της εσκιζα το μουνι με την κυλοτα.![]()
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
So what?
Θα γίνεις ουσιαστικά ένα ολόσωμο dildo.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν πήρε το αυτί μου κάτι σχετικό για πες.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ΕχμμΌχι, δεν έχει!plouf έγραψε: 28 Σεπ 2022, 14:03Ποτέ μη λες ποτέ υπάρχουν μερικές χοντρουλες που βγάζουν τρελά βιτσια η λεγαμενη δεν είναι και τρομερά άσχημη έχει προστυχο κι εκφυλο πρόσωπο.Ζενίθεδρος έγραψε: 28 Σεπ 2022, 13:49Όχι ρε Κάπτεν Άχαμπ! Έλεος!plouf έγραψε: 28 Σεπ 2022, 11:33 Ο τυπακος είναι απλά simp εγώ αν ήμουν στην θέση του θα την έβαζα κάτω την καργιολα και θα της εσκιζα το μουνι με την κυλοτα.![]()
Ξέρω απο χοντρούλες με προστυχέκφυλο πρόσωπο που όντως μπορούν να σε κάνουν πυρόκαυλο μεσα σε δευτερόλεπτα. Αυτή δεν είναι από αυτές, λυπάμαι.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν πείραζει και μόνο γιατί έχει την ουκρανική σημαία στο προφίλ θα της εριχνα εναν βαρβατο πηδουλο για να μάθει πως πηδάνε οι ρώσοι στρατιώτες τους ουκρανοναζι.vantono έγραψε: 28 Σεπ 2022, 14:12ΕχμμΌχι, δεν έχει!plouf έγραψε: 28 Σεπ 2022, 14:03Ποτέ μη λες ποτέ υπάρχουν μερικές χοντρουλες που βγάζουν τρελά βιτσια η λεγαμενη δεν είναι και τρομερά άσχημη έχει προστυχο κι εκφυλο πρόσωπο.
Ξέρω απο χοντρούλες με προστυχέκφυλο πρόσωπο που όντως μπορούν να σε κάνουν πυρόκαυλο μεσα σε δευτερόλεπτα. Αυτή δεν είναι από αυτές, λυπάμαι.
- Eθνικοκοινωνιστης
ρε μλκες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα