nyxtovios έγραψε: 21 Σεπ 2022, 14:41 Όχι δεν είναι. Είναι καραμπαμπισμός να δίνεις 50Κ για να πάρεις ηλεκτρικό.

nyxtovios έγραψε: 21 Σεπ 2022, 14:41 Όχι δεν είναι. Είναι καραμπαμπισμός να δίνεις 50Κ για να πάρεις ηλεκτρικό.

το εχω ξαναγραψει.foscilis έγραψε: 21 Σεπ 2022, 14:55 ΥΓ αν ήμουν αυτοκράτορας η ποινή για όσους δεν τηρούν τους κανόνες σε πάρκινγκ Σούπερ Μάρκετ όπως και για όσους το αφήνουν 10 ώρες και γυρνώντας αγοράζουν ένα νεράκι και ζητάνε να μπούνε και μπροστά στο ταμείο θα ήταν ακρωτηριασμός ποδιών. Χωρίς πλάκα.
Οχι δεν ειναι θεση αναπηρων ειναι θεση και για αναπηρους.Εκτος αν νομιζεις οτι οι αναπηροι δεν οδηγουν ηλεκτρικαΛεγεών έγραψε: 21 Σεπ 2022, 14:34
Δεν πρόκειται για θέση αναπήρων όμως.
Τα σούπερ μάρκετ ετσιθελικά εγκαθιστούν φορτιστές δίπλα από απλές θέσεις στάθμευσης, μειώνοντας τις διαθέσιμες θέσεις για τους υπόλοιπους.
Δηλαδή αν κάποιος δεν βρίσκει να παρκάρει το παλιό Νισσάν του στο πάρκιγνκ του σούπερ, τι πρέπει να κάνει; Να μην κάνει ψώνια 150 ευρώ και να πάει αλλού για να μην παρκάρει σε μία από τις 10 διαθέσιμες θέσεις για ηλεκτρικά; Ή μήπως να χρησιμοποιήσει την μία θέση και να τελειώνει το ζήτημα;
Νοοτροπία πονηρου ανατολίτη. 400 χρόνια σκλαβιάς ήταν αυτά.foscilis έγραψε: 21 Σεπ 2022, 14:55 ΥΓ αν ήμουν αυτοκράτορας η ποινή [] για όσους το αφήνουν 10 ώρες και γυρνώντας αγοράζουν ένα νεράκι και ζητάνε να μπούνε και μπροστά στο ταμείο θα ήταν ακρωτηριασμός ποδιών
Λεγεών έγραψε: 21 Σεπ 2022, 14:34Δεν πρόκειται για θέση αναπήρων όμως.
Τα σούπερ μάρκετ ετσιθελικά εγκαθιστούν φορτιστές δίπλα από απλές θέσεις στάθμευσης, μειώνοντας τις διαθέσιμες θέσεις για τους υπόλοιπους.
Δηλαδή αν κάποιος δεν βρίσκει να παρκάρει το παλιό Νισσάν του στο πάρκιγνκ του σούπερ, τι πρέπει να κάνει; Να μην κάνει ψώνια 150 ευρώ και να πάει αλλού για να μην παρκάρει σε μία από τις 10 διαθέσιμες θέσεις για ηλεκτρικά; Ή μήπως να χρησιμοποιήσει την μία θέση και να τελειώνει το ζήτημα;
Ο λουδιτισμός ειναι χειρότερος, στο νήμα.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Σεπ 2022, 15:01Νοοτροπία πονηρου ανατολίτη. 400 χρόνια σκλαβιάς ήταν αυτά.foscilis έγραψε: 21 Σεπ 2022, 14:55 ΥΓ αν ήμουν αυτοκράτορας η ποινή [] για όσους το αφήνουν 10 ώρες και γυρνώντας αγοράζουν ένα νεράκι και ζητάνε να μπούνε και μπροστά στο ταμείο θα ήταν ακρωτηριασμός ποδιών
Ποιός είναι ο λουδιτισμός; ότι πρέπει να δώσεις 3 πλάσια λεφτά για να πάρεις ηλεκτρικό; με αμφίβολη αυτονομία και ακόμα πιο αμφίβολο αποτύπωμα στο περιβάλλον;
foscilis έγραψε: 21 Σεπ 2022, 14:55 ΥΓ αν ήμουν αυτοκράτορας η ποινή για όσους δεν τηρούν τους κανόνες σε πάρκινγκ Σούπερ Μάρκετ όπως και για όσους το αφήνουν 10 ώρες και γυρνώντας αγοράζουν ένα νεράκι και ζητάνε να μπούνε και μπροστά στο ταμείο θα ήταν ακρωτηριασμός ποδιών. Χωρίς πλάκα.
Το άκρον άωτον του καραμπαμπισμου είναι να διαθέτεις 50k για αυτοκίνητο και να παίρνεις... ΜΕΚ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Σεπ 2022, 14:55nyxtovios έγραψε: 21 Σεπ 2022, 14:41 Όχι δεν είναι. Είναι καραμπαμπισμός να δίνεις 50Κ για να πάρεις ηλεκτρικό.![]()