!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε η Ειρήνη Παπα
Re: Πέθανε η Ειρήνη Παπα
Πριν δύο χρόνια σε μια συζήτηση είχαμε καταλήξει όλοι ότι είχε πεθάνει και σχολιάζαμε πόσο καλή ηθοποιός και πόσο όμορφη γυναίκα ήτανε.
Τελικά η γυναίκα ζούσε.
Καλό της ταξίδι.
Τελικά η γυναίκα ζούσε.
Καλό της ταξίδι.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Και εγώ την ίδια εντύπωση είχα πριν χρόνια.Niki έγραψε: 14 Σεπ 2022, 11:33 Πριν δύο χρόνια σε μια συζήτηση είχαμε καταλήξει όλοι ότι είχε πεθάνει και σχολιάζαμε πόσο καλή ηθοποιός και πόσο όμορφη γυναίκα ήτανε.
Τελικά η γυναίκα ζούσε.
Καλό της ταξίδι.
Τελικά έμαθα ότι ζουσε αποτραβηγμενη λόγω Αλτσχαιμερ και άλλων προβλημάτων υγείας χωρίς να ακούγεται το παραμικρό για αυτήν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Πολύ όμορφη γυναίκα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Οι απόψεις διίστανται.
Nαι, αρέσει στους αντρες και δεν αρέσει στους μετροσέξουαλ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Philip Mortimer
RIP. Μεγάλη απώλεια.
talaipwros έγραψε: 14 Σεπ 2022, 11:07Χμμμfoscilis έγραψε: 14 Σεπ 2022, 11:04 Στο φροντιστήριο που πήγαιναν την είχε πέσει ευθέως στον παππού μου (ο οποίος ήταν 1.5 χρόνο μεγαλύτερος αλλά είχε χάσει λόγω φυματίωσης) λέγοντάς του ότι τον ήθελε από όταν ήταν παιδιά στη γειτονιά και δεν πίστευε την τύχη της που έτυχε να βρεθούν τόσο κοντά. Αυτός όμως της είπε δεν υπάρχει περίπτωση. Λίγες εβδομάδες αργότερα τα έφτιαξε με τη γιαγιά μου που επίσης κυκλοφορούσε στη γειτονιά του φροντιστηρίου και την είχε βάλει στο μάτι. Του είχα εκφράσει ανοιχτά την έκπληξή μου που απέρριψε τόσο κατηγορηματικά τη μελλοντική γκόμενα του Μάρλον Μπράντο (και μάλιστα -αν και δεν το είπα- την απέρριψε για κάποια σαν τη γιαγιά μου που καταγόταν από 2 ιδρυτικές οικογένειες του Πύργουμε ό,τι αυτό συνεπάγεται φατσικά) για να λάβω την απάντηση "παραήταν τριχωτή".
ΥΓ:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δεν βγαίνει η Ηλjεία τελικώς από το dna
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Καλά το έλεγα εγώ... Να δώσουμε αντιπαροχή τον νόμο Ηλείας και να πάρουμε κάτι καλύτερο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αντιθέτως φίλε στη συγκεκριμένη περίπτωση μπήκε δυναμικά, ο παππούς 100% Παγκρατιώτης καμία σχέση με Ηλείες
- taxalata xalasa
τι εχει ο νομος ηλειας;
πολυ ήλιο; δεν ειστε συνηθισμενοι σε ηλιο; θα φταινε οι σπηλιες μαλλον...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Είναι το μόνο μέρος στον πλανήτη που ζευγάρωσαν Νόρδοι με Γύφτους:

+

=

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 226 Απαντήσεις
- 3272 Προβολές