!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντε γ@μισου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Re: Αντε γ@μισου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Καλα μας κανουν. Τετοια σκουπιδια ειμαστε.
Θα προτεινα και ποινη φυλακισης εκτος προστιμου, αλλα νομιζω αυτο θα το αφησω στον Age of Aquarius.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
akirav
Phorum.gr user: akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav »

Otto Weininger έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:30
OANNHSEA έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:24
Unique έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:17 3 χρονακια με εκατομμύρια νεκρους απο τον κορονωιο και ακομα υπαρχουν κοροιδα να εναντιωνονται στο εμβόλιο.
Γιατί δεν παίρνετε να διαβάσετε ένα βιβλίο γαμημένης ιολογίας για να καταλάβετε ότι σας κοροϊδεύουν και σας έχουν σαν ζώα...
ΓΙΑΤΙ!!!

.
άνοιξε νήμα. Να βάλουμε και όλες τις μαλακίες που έχεις γράψει αυτά τα 2 χρόνια περί ιολογίας και πανδημίας γενικά.
ενώ σ' αυτά που ειπατε εσείς , σε ολα πεσατε μεσα
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone »

Εσεις που λετε ψεκ θελω να σας δω να κανετε εξοικονομηση ενεργειας ΑΛΛΙΩΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ σε αυτην την περιπτωση ειμαι πληρως προετοιμασμενος :smt047
Άβαταρ μέλους
akirav

Bazoomba έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:34 ποινη φυλακισης
μην το νομιζεις υπερβολικό
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

OANNHSEA έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:28
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:26

Γιατί δεν παίρνετε να διαβάσετε ένα βιβλίο γαμημένης ιολογίας για να καταλάβετε ότι σας κοροϊδεύουν και σας έχουν σαν ζώα...
ΓΙΑΤΙ!!!

.
Γιατί έχουμε και γνωστούς γιατρούς που έχουν λιιιιίγο μεγαλύτερη εμπερία στην ιολογία από τον κάθε πανεπιστήμονα των σοσιαλμήντια.

Και όταν λέω "γνωστούς" δεν εννοώ τους πανελίστες, έτσι;
Για ρώτα λοιπόν τους γιατρούς "που ξέρεις" πόσο λογικό είναι να βρίσκονται συνεχώς στο αίμα πολλαπλοί διαφορετικοί ιοί, ακόμα και εξασθενημένοι...
.
Εγώ τους ρώτησα αυτά που ήθελα και είναι άνθρωποι που εμπιστεύομαι γιατί δεν τους έμαθα χθες.

Τα αναφορικά με τους εκατοντάδες εξασθενημένους ιούς που βρίσκονται στο κάθε σώμα και μπορούν να "χτυπήσουν" ανά πάσα στιγμή, είναι παλιά ιστορία.

Όπως είναι κωμική και η έκφραση "ήταν υγιής" για κάθε άνθρωπο, που μπορεί να έπασχε από το χ ή ψ νόσημα χωρίς να το πάρει χαμπάρι, επειδή δεν είχε κάνει τις αντίστοιχες εξετάσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Otto Weininger έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:34
Στρακαστρουκας έγραψε: 09 Σεπ 2022, 13:57 Αρχισε παλι η ιδια ιστορια. Η κανεις εμβολιο η πληρωνεις καθε βδομαδα 5 ευρω rapid. Αει σιχτιρ επιτελους
όντως μαλακία. Από 2 τα κάνανε ένα. Πως θα ξεστοκάρουμε τώρα; Οι ψεκ ήταν μια κάποια λύση.
:lol:
Γενικά πρέπει να είναι καλά πελατακια οι ψεκ, να φροντίζεις να έχεις βοτάνια και φυσικά σκευάσματα
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει αν είναι ιατρικό, θρησκευτικό, ιδεολογικό ή ιχωρικό το θέμα.

Παίζουν κι άλλες κατηγορίες αλλά ανέφερα τις βασικές.

Καλό είναι να οργανωθείτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Chilloutbuddy έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:40
Στρακαστρουκας έγραψε: 09 Σεπ 2022, 13:57 Αρχισε παλι η ιδια ιστορια. Η κανεις εμβολιο η πληρωνεις καθε βδομαδα 5 ευρω rapid. Αει σιχτιρ επιτελους
όντως μαλακία. Από 2 τα κάνανε ένα. Πως θα ξεστοκάρουμε τώρα; Οι ψεκ ήταν μια κάποια λύση.
Γενικά πρέπει να είναι καλά πελατακια οι ψεκ, να φροντίζεις να έχεις βοτάνια και φυσικά σκευάσματα
Κορωναλοιφές;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

akirav έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:35

ΓΙΑΤΙ!!!

.
άνοιξε νήμα. Να βάλουμε και όλες τις μαλακίες που έχεις γράψει αυτά τα 2 χρόνια περί ιολογίας και πανδημίας γενικά.
Εγώ δεν είπα και πολλά. Και έπεσα μέσα.
Αλλά εδώ δεν εξετάζουμε αν έπεσε μέσα ή όχι, αλλά στο ότι έλεγε χοντρομαλακίες με ύφος καθηγητή.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:41 Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει αν είναι ιατρικό, θρησκευτικό, ιδεολογικό ή ιχωρικό το θέμα.

Παίζουν κι άλλες κατηγορίες αλλά ανέφερα τις βασικές.

Καλό είναι να οργανωθείτε.
Απο την δικια μου πλευρα, καθολου πεπεισμενος δεν ειμαι οτι το εμβολιο βοηθα, ισα-ισα. Ειμαστε πειραματοζωα. Αυτο ειναι που με τσαντιζει. Η θα γινεις πειραματοζωο η θα φας προστιμο
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:41 Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει αν είναι ιατρικό, θρησκευτικό, ιδεολογικό ή ιχωρικό το θέμα.
Όλες οι κατηγορίες υπάρχουν στους ψεκ. Ή και συνυπάρχουν στις πιο περιπτωσάρες.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Chilloutbuddy έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:40

πλάκα κάνεις;
χρυσωρυχείο είναι, αφού σκέφτομαι να πατήσω τις αρχές μου και να βάλω ομοιοπαθητικά.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:37
OANNHSEA έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:28
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:26

Γιατί έχουμε και γνωστούς γιατρούς που έχουν λιιιιίγο μεγαλύτερη εμπερία στην ιολογία από τον κάθε πανεπιστήμονα των σοσιαλμήντια.

Και όταν λέω "γνωστούς" δεν εννοώ τους πανελίστες, έτσι;
Για ρώτα λοιπόν τους γιατρούς "που ξέρεις" πόσο λογικό είναι να βρίσκονται συνεχώς στο αίμα πολλαπλοί διαφορετικοί ιοί, ακόμα και εξασθενημένοι...
.
Εγώ τους ρώτησα αυτά που ήθελα και είναι άνθρωποι που εμπιστεύομαι γιατί δεν τους έμαθα χθες.

Τα αναφορικά με τους εκατοντάδες εξασθενημένους ιούς που βρίσκονται στο κάθε σώμα και μπορούν να "χτυπήσουν" ανά πάσα στιγμή, είναι παλιά ιστορία.

Όπως είναι κωμική και η έκφραση "ήταν υγιής" για κάθε άνθρωπο, που μπορεί να έπασχε από το χ ή ψ νόσημα χωρίς να το πάρει χαμπάρι, επειδή δεν είχε κάνει τις αντίστοιχες εξετάσεις.
να τολμήσω να ρωτήσω τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής με την φράση "εκατοντάδες εξασθενημένους ιούς" ;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

foscilis έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:45
Όλες οι κατηγορίες υπάρχουν στους ψεκ. Ή και συνυπάρχουν στις πιο περιπτωσάρες.
Οκ, προσθέτω και το οικονομικό μια και το έθεσε ο νηματοθέτης.

Μ' αυτά και μ' εκείνα καταλήγω στο ότι μόνον αν τα εμβόλια κόστιζαν, θα υπήρχε μαζική διαμαρτυρία για τα καπιταλιστικά κτήνη που αφήνουν το λαό και τους γέρους στο έλεος του ιού... για να προστατέψουν την ερπετοειδή ελίτ.

Πατάτα πρότζεκτ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
akirav

Otto Weininger έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:44
akirav έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:35

Εγώ δεν είπα και πολλά. Και έπεσα μέσα.
Αλλά εδώ δεν εξετάζουμε αν έπεσε μέσα ή όχι, αλλά στο ότι έλεγε χοντρομαλακίες με ύφος καθηγητή.
ουτε βλακας εισαι, ουτε εχεις κοντη μνημη.

Μην τα παριστανεις
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”