!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντε γ@μισου
Re: Αντε γ@μισου
Καλα μας κανουν. Τετοια σκουπιδια ειμαστε.
Θα προτεινα και ποινη φυλακισης εκτος προστιμου, αλλα νομιζω αυτο θα το αφησω στον Age of Aquarius.
Θα προτεινα και ποινη φυλακισης εκτος προστιμου, αλλα νομιζω αυτο θα το αφησω στον Age of Aquarius.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
ενώ σ' αυτά που ειπατε εσείς , σε ολα πεσατε μεσαOtto Weininger έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:30άνοιξε νήμα. Να βάλουμε και όλες τις μαλακίες που έχεις γράψει αυτά τα 2 χρόνια περί ιολογίας και πανδημίας γενικά.OANNHSEA έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:24Γιατί δεν παίρνετε να διαβάσετε ένα βιβλίο γαμημένης ιολογίας για να καταλάβετε ότι σας κοροϊδεύουν και σας έχουν σαν ζώα...Unique έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:17 3 χρονακια με εκατομμύρια νεκρους απο τον κορονωιο και ακομα υπαρχουν κοροιδα να εναντιωνονται στο εμβόλιο.
ΓΙΑΤΙ!!!
.
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Εσεις που λετε ψεκ θελω να σας δω να κανετε εξοικονομηση ενεργειας ΑΛΛΙΩΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ σε αυτην την περιπτωση ειμαι πληρως προετοιμασμενος 
Εγώ τους ρώτησα αυτά που ήθελα και είναι άνθρωποι που εμπιστεύομαι γιατί δεν τους έμαθα χθες.OANNHSEA έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:28Για ρώτα λοιπόν τους γιατρούς "που ξέρεις" πόσο λογικό είναι να βρίσκονται συνεχώς στο αίμα πολλαπλοί διαφορετικοί ιοί, ακόμα και εξασθενημένοι...ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:26Γιατί έχουμε και γνωστούς γιατρούς που έχουν λιιιιίγο μεγαλύτερη εμπερία στην ιολογία από τον κάθε πανεπιστήμονα των σοσιαλμήντια.OANNHSEA έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:24
Γιατί δεν παίρνετε να διαβάσετε ένα βιβλίο γαμημένης ιολογίας για να καταλάβετε ότι σας κοροϊδεύουν και σας έχουν σαν ζώα...
ΓΙΑΤΙ!!!
.
Και όταν λέω "γνωστούς" δεν εννοώ τους πανελίστες, έτσι;
.
Τα αναφορικά με τους εκατοντάδες εξασθενημένους ιούς που βρίσκονται στο κάθε σώμα και μπορούν να "χτυπήσουν" ανά πάσα στιγμή, είναι παλιά ιστορία.
Όπως είναι κωμική και η έκφραση "ήταν υγιής" για κάθε άνθρωπο, που μπορεί να έπασχε από το χ ή ψ νόσημα χωρίς να το πάρει χαμπάρι, επειδή δεν είχε κάνει τις αντίστοιχες εξετάσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Otto Weininger έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:34όντως μαλακία. Από 2 τα κάνανε ένα. Πως θα ξεστοκάρουμε τώρα; Οι ψεκ ήταν μια κάποια λύση.Στρακαστρουκας έγραψε: 09 Σεπ 2022, 13:57 Αρχισε παλι η ιδια ιστορια. Η κανεις εμβολιο η πληρωνεις καθε βδομαδα 5 ευρω rapid. Αει σιχτιρ επιτελους
Γενικά πρέπει να είναι καλά πελατακια οι ψεκ, να φροντίζεις να έχεις βοτάνια και φυσικά σκευάσματα
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει αν είναι ιατρικό, θρησκευτικό, ιδεολογικό ή ιχωρικό το θέμα.
Παίζουν κι άλλες κατηγορίες αλλά ανέφερα τις βασικές.
Καλό είναι να οργανωθείτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κορωναλοιφές;Chilloutbuddy έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:40Otto Weininger έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:34όντως μαλακία. Από 2 τα κάνανε ένα. Πως θα ξεστοκάρουμε τώρα; Οι ψεκ ήταν μια κάποια λύση.Στρακαστρουκας έγραψε: 09 Σεπ 2022, 13:57 Αρχισε παλι η ιδια ιστορια. Η κανεις εμβολιο η πληρωνεις καθε βδομαδα 5 ευρω rapid. Αει σιχτιρ επιτελους![]()
Γενικά πρέπει να είναι καλά πελατακια οι ψεκ, να φροντίζεις να έχεις βοτάνια και φυσικά σκευάσματα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Εγώ δεν είπα και πολλά. Και έπεσα μέσα.akirav έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:35ενώ σ' αυτά που ειπατε εσείς , σε ολα πεσατε μεσαOtto Weininger έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:30άνοιξε νήμα. Να βάλουμε και όλες τις μαλακίες που έχεις γράψει αυτά τα 2 χρόνια περί ιολογίας και πανδημίας γενικά.OANNHSEA έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:24
Γιατί δεν παίρνετε να διαβάσετε ένα βιβλίο γαμημένης ιολογίας για να καταλάβετε ότι σας κοροϊδεύουν και σας έχουν σαν ζώα...
ΓΙΑΤΙ!!!
.
Αλλά εδώ δεν εξετάζουμε αν έπεσε μέσα ή όχι, αλλά στο ότι έλεγε χοντρομαλακίες με ύφος καθηγητή.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Απο την δικια μου πλευρα, καθολου πεπεισμενος δεν ειμαι οτι το εμβολιο βοηθα, ισα-ισα. Ειμαστε πειραματοζωα. Αυτο ειναι που με τσαντιζει. Η θα γινεις πειραματοζωο η θα φας προστιμοΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:41 Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει αν είναι ιατρικό, θρησκευτικό, ιδεολογικό ή ιχωρικό το θέμα.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Όλες οι κατηγορίες υπάρχουν στους ψεκ. Ή και συνυπάρχουν στις πιο περιπτωσάρες.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:41 Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει αν είναι ιατρικό, θρησκευτικό, ιδεολογικό ή ιχωρικό το θέμα.
- Otto Weininger
Chilloutbuddy έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:40Otto Weininger έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:34όντως μαλακία. Από 2 τα κάνανε ένα. Πως θα ξεστοκάρουμε τώρα; Οι ψεκ ήταν μια κάποια λύση.Στρακαστρουκας έγραψε: 09 Σεπ 2022, 13:57 Αρχισε παλι η ιδια ιστορια. Η κανεις εμβολιο η πληρωνεις καθε βδομαδα 5 ευρω rapid. Αει σιχτιρ επιτελους![]()
πλάκα κάνεις;
χρυσωρυχείο είναι, αφού σκέφτομαι να πατήσω τις αρχές μου και να βάλω ομοιοπαθητικά.
- Otto Weininger
να τολμήσω να ρωτήσω τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής με την φράση "εκατοντάδες εξασθενημένους ιούς" ;ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:37Εγώ τους ρώτησα αυτά που ήθελα και είναι άνθρωποι που εμπιστεύομαι γιατί δεν τους έμαθα χθες.OANNHSEA έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:28Για ρώτα λοιπόν τους γιατρούς "που ξέρεις" πόσο λογικό είναι να βρίσκονται συνεχώς στο αίμα πολλαπλοί διαφορετικοί ιοί, ακόμα και εξασθενημένοι...ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:26
Γιατί έχουμε και γνωστούς γιατρούς που έχουν λιιιιίγο μεγαλύτερη εμπερία στην ιολογία από τον κάθε πανεπιστήμονα των σοσιαλμήντια.
Και όταν λέω "γνωστούς" δεν εννοώ τους πανελίστες, έτσι;
.
Τα αναφορικά με τους εκατοντάδες εξασθενημένους ιούς που βρίσκονται στο κάθε σώμα και μπορούν να "χτυπήσουν" ανά πάσα στιγμή, είναι παλιά ιστορία.
Όπως είναι κωμική και η έκφραση "ήταν υγιής" για κάθε άνθρωπο, που μπορεί να έπασχε από το χ ή ψ νόσημα χωρίς να το πάρει χαμπάρι, επειδή δεν είχε κάνει τις αντίστοιχες εξετάσεις.
Οκ, προσθέτω και το οικονομικό μια και το έθεσε ο νηματοθέτης.
Μ' αυτά και μ' εκείνα καταλήγω στο ότι μόνον αν τα εμβόλια κόστιζαν, θα υπήρχε μαζική διαμαρτυρία για τα καπιταλιστικά κτήνη που αφήνουν το λαό και τους γέρους στο έλεος του ιού... για να προστατέψουν την ερπετοειδή ελίτ.
Πατάτα πρότζεκτ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ουτε βλακας εισαι, ουτε εχεις κοντη μνημη.Otto Weininger έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:44Εγώ δεν είπα και πολλά. Και έπεσα μέσα.akirav έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:35ενώ σ' αυτά που ειπατε εσείς , σε ολα πεσατε μεσαOtto Weininger έγραψε: 09 Σεπ 2022, 14:30
άνοιξε νήμα. Να βάλουμε και όλες τις μαλακίες που έχεις γράψει αυτά τα 2 χρόνια περί ιολογίας και πανδημίας γενικά.
Αλλά εδώ δεν εξετάζουμε αν έπεσε μέσα ή όχι, αλλά στο ότι έλεγε χοντρομαλακίες με ύφος καθηγητή.
Μην τα παριστανεις
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 687 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot