Και δημοσίευσε αυτά...

Γελοίοι αντιχρυσαυγίτες, δε βαριούνται ποτέ τις ανοησίες τους για τα όπλα.

και υπερ της κακοποίησης ανηλίκων (αν ο ξανθός είναι αυτός που νομίζω ότι είναι)
κακοποίησης αράπηδων εννοείς μήπως?Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 17 Σεπ 2018, 10:31και υπερ της κακοποίησης ανηλίκων (αν ο ξανθός είναι αυτός που νομίζω ότι είναι)
α οκ. Τώρα το 'πιασα.vantono έγραψε: 17 Σεπ 2018, 10:34κακοποίησης αράπηδων εννοείς μήπως?Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 17 Σεπ 2018, 10:31και υπερ της κακοποίησης ανηλίκων (αν ο ξανθός είναι αυτός που νομίζω ότι είναι)
Ανηλίκων γιατί? Τί επεισόδια έχω χάσει με τη Μίλα?![]()
αράπηδες? αυτά είναι semanticsvantono έγραψε: 17 Σεπ 2018, 10:34κακοποίησης αράπηδων εννοείς μήπως?
Το έχουν κρυμμένο αφού;Cloud87 έγραψε: 17 Σεπ 2018, 10:52 Εντωμεταξύ έχω ακούσει οτι κυκλοφορούν πάρα πολλοί τύποι (και) στην Ελλάδα με κρυμμένο όπλο και δεν τους πολυκάνει κανείς τίποτα...
ναι τα ξερω,απλά επαθα ενα προσωρινό κενό μνήμης.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 17 Σεπ 2018, 10:53αράπηδες? αυτά είναι semanticsvantono έγραψε: 17 Σεπ 2018, 10:34κακοποίησης αράπηδων εννοείς μήπως?
η Μίλα δήλωνε ότι δεν είναι παιδεραστία το να πηδιούνται 13χρονια ή 14χρονα με ενήλικες. δε θυμάμαι αν είπε 13 ή 14 αλλά δε θέλω να το ψάξω πάλι
Το επιχείρημα του ήταν οι δικιές του εμπειρίες ως "teen" όταν έπαιρνε πίπες από έναν καθολικό ιερέα. Αυτό δεν ήταν παιδεραστία, λέει, αλλά μια συναινετική σχέση. Και πολλά άλλα. Άμα θες να ξεράσεις ψάξε τις συνεντεύξεις του από προπερσι και άκουσε τες uncut.
you can't make this up
δυστυχώς μετά από τις δηλώσεις του, πήρε πούλο από το πατριωτικό Breitbart.
Ντάξει δεν έχουμε γίνει και Αμερική ακόμα που κάθε πέντε λεπτά πεθαίνει κάποιος λόγω της οπλοχρησίας από τους πολίτες. Πάντως η νομοθεσία ώστε να είναι οπλοφορία στην Ελλάδα παράνομη είναι στη σωστή βάση κατά τη γνώμη μου. Το πόσο ακριβώς τηρείται στη πράξη δεν το γνωρίζω αλλά όπως είπα...και βασικά δεν νομίζω οι περισσότεροι να είναι πασόκοι για πιο δεξιά μου κάνουν με σχέσεις με σώματα ασφαλείας.