!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με κολλήσανε κορονοϊό
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Με κολλήσανε κορονοϊό
stay strong θα σπασει η γκινια

Ρε τι τραβάμε με τον Αδέκαστο εδώ μέσα. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Bill Hicks
xioni έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 20:42Αυτή η ειρωνεία, από τα κατά άλλα "σοβαρούς" χρήστες πρέπει να κοπεί. Είναι γελοίο πλέον. Και δεν μιλάω μόνο για τον συγκεκριμένο που έγραψε τώρα. Το κάνουν πάρα πολλοί και απαξιώνουν με μια μονοκονδυλιά ότι κι αν γράψει ο γούντιτ. Είναι άδικο και πούστικο.
Spoiler
George_V έγραψε: 12 Ιουν 2022, 21:36Καποιος πρεπει να σου κρυψει το τσιπουρο...wooded glade έγραψε: 12 Ιουν 2022, 21:34Ότι κατέβαινε αλλά ήταν λαϊκό στοιχείο του φολκλόρ και ότι έλεγε ήταν σοφά λόγια.
George_V έγραψε: 12 Ιουν 2022, 21:29Aσε δε βαζω τσιπουρο. Το ηπιες ολο μονος σου...wooded glade έγραψε: 12 Ιουν 2022, 21:26Αφού έτσι λένε.
Εγώ δεν ξέρω καν τις λεπτομέρειες της υποθέσεως.
George_V έγραψε: 12 Ιουν 2022, 17:02Ηπιες κι αλλο τσιπουρο στο ενδιαμεσο?
George_V έγραψε: 12 Ιουν 2022, 16:50 Υπολογιζω οτι το παραπανω ποστ γράφτηκε μετα απο 4.5 ποτηρια τσιπουρο.
George_V έγραψε: 30 Μάιος 2022, 00:58Δεν ξερω. Πιες λιγο τσιπουρο ακομη και βλεπουμε.wooded glade έγραψε: 30 Μάιος 2022, 00:55Έχει γίνει η συγκόλληση του σύριζα με το αβγικό ; Να πάω ειδήσεις ;
George_V έγραψε: 30 Μάιος 2022, 00:52Αλλα 200 ml τσιπουρο στο ενδιαμεσο.wooded glade έγραψε: 30 Μάιος 2022, 00:52Ενώ η αγάπη των αβγών για τις μειονότητες είναι πασίγνωστη ;George_V έγραψε: 30 Μάιος 2022, 00:40
To ανωτερω ποστ γραφτηκε μετα απο καταναλωση 1.2 λιτρων τσιπουρου.
George_V έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:07Nαι καλα... Το τσιπουρο φευγει με τους κουβαδες βλεπω.wooded glade έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:01
Δεν έχω μπερδέψει.
Πολέμησαν αλλά μετά είπαν εναντίον του Χίτλερ και τους έκλεισαν φυλακή.
Δεν τόλμησαν να τους εκτελέσουν λόγω πριγκηπικής καταγωγής - απελευθερώθηκαν το 1945.
[...]
George_V έγραψε: 10 Μάιος 2022, 19:30A οκ...wooded glade έγραψε: 10 Μάιος 2022, 19:29Έχει.George_V έγραψε: 10 Μάιος 2022, 19:22 Και για να εχουμε καλο ρωτημα γιατι ειναι αυτο το νημα στην Εσωτερικη πολιτικη?
Τι σχεση εχει με την ενοτητα?
Παλι δε φοραγες τα γυαλια σου Γουντι?
Το αίτημα προς τον συντονισμό έλεγε "είμαι εκπρόσωπος του Σύριζα - θα σβήσετε αμέσως την ψηφοφορία".
Αν ήταν ένας κοινός Λάκης ή Μάκης που προκαλούσε επεισόδιο θα το έκριναν ουδέτερα βέβαια.
Δεν φταινε τα γυαλια... Το τσιπουρο φταιει.
George_V έγραψε: 17 Απρ 2022, 18:17 "Φοροδιαφυγάδες" ?
Seriously?
Oυτε μετα απο μια νταμιτζάνα τσιπουρο δεν το γράφεις αυτο.
George_V έγραψε: 19 Μαρ 2022, 19:14Κοιτα αμα μιλαμε για περσινα ξινα σταφυλια το πιθανοτερο ειναι να γινει κακο τσιπουρο.wooded glade έγραψε: 19 Μαρ 2022, 19:08Άρα οι συριζαίοι είναι φαιδρά υποκείμενα άμα είναι περσινά ξυνά σταφύλια, ενώ άμα δεν είναι τότε δικαιούνται να ομιλούν.
Οποτε μη το πιεις. Εδω σε χαλαει το καλο τσιπουρο.
George_V έγραψε: 22 Φεβ 2022, 11:38Απο το μισολιτρο τσιπουρο που μολις κατέβασε.AlienWay έγραψε: 22 Φεβ 2022, 11:32Από πού προκύπτει αυτό;wooded glade έγραψε: 22 Φεβ 2022, 10:48 πιστεύω σηματοδοτεί το τέλος των αβγοκαταστάσεων εις βάρος της Ελλάδος, όπως μνημόνιο.
George_V έγραψε: 11 Φεβ 2022, 11:30Αμα γινει πολεμος ελπιζω να μπει δελτιο στο τσιπουρο μπας και γράψεις τιποτα που να εχει νοημα.wooded glade έγραψε: 11 Φεβ 2022, 01:14 Αν γίνει πόλεμος λέτε να δούμε θεού πρόσωπο εμείς ;
Να ξαναστείλουν τα κουμούνια στη Γυάρο ;
George_V έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:45Mηπως μπηκες εσυ στο πχορουμ μετα απο 3 μπουκαλια τσιπουρο?wooded glade έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:44Δεν είναι. Μπήκες στο πχόρουμ μετά από τρία τέταρτα.Kauldron έγραψε: 16 Ιαν 2022, 20:43
Γιατί ρε, που ξέρεις οτι δεν είναι δική μου η μια ψήφος στα "αβγά"?
Μήπως εσύ την έβαλες για να προβοκάρεις?
George_V έγραψε: 14 Ιαν 2022, 13:38Αστα αυτα... Το κρισιμο ερωτημα για σενα ειναι μονο ενα.wooded glade έγραψε: 14 Ιαν 2022, 13:32 Για να υπάρξει space travel πρέπει να εφευρεθεί η μηχανή που κάμπτει τη βαρύτητα, είτε από εμάς είτε από άλλους εξωγήϊνους πολιτισμούς.
Αλλοιώς κάνουμε hops into space και τίποτα παραπάνω.
Ας πούμε ότι ανακαλύπτεται αυτή η μηχανή. Άρα μπορούμε να πάμε στον γαλαξία της Ανδρομέδας. Το ερώτημα είναι μπορούμε να γυρίσουμε ; Επίσης αν εγώ μείνω στη γη, ένας φίλος μου πάει Ανδρομέδα και ένας τρίτος φίλος μου σε έναν άλλο γαλαξία θα μπορούμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας ή όχι ;
Όταν λέω να επικοινωνούμε εννοώ πριν φύγει ο πρώτος φίλος να είναι να παίξει Milwakee Jets - Minessota Vikings και μετά, το βράδυ, να μπορώ εγώ να τον πληροφορήσω για το αποτέλεσμα. Επίσης να μπορεί να γυρίσει και να πάει την άλλη εβδομάδα να δει τον επόμενο αγώνα των Milwakee Jets.
"Εχουν αραγε τσιπουρο οι εξωγηινοι εκει στο διαστημα?"
George_V έγραψε: 07 Ιαν 2022, 21:51Eκει αρχισε να τον πιανει το τσιπουρο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιαν 2022, 21:50 Πράγματι ο woody βγάζει πιο πολύ νόημα στ' αγγλικά.
Το five of the best όμως τι σημαίνει;
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Απίστευτο! Από τις αρχές του χρόνου 25 ποστ του George_V στα οποία κάνει το ίδιο ηλίθιο αστειάκι. Μπράβο φίλε. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν περισσότερα. Σοβαρός χρήστης κατά τα άλλα, βυζαντινολόγοςBill Hicks έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 09:11xioni έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 20:42Αυτή η ειρωνεία, από τα κατά άλλα "σοβαρούς" χρήστες πρέπει να κοπεί. Είναι γελοίο πλέον. Και δεν μιλάω μόνο για τον συγκεκριμένο που έγραψε τώρα. Το κάνουν πάρα πολλοί και απαξιώνουν με μια μονοκονδυλιά ότι κι αν γράψει ο γούντιτ. Είναι άδικο και πούστικο.και ειδικά για τον συγκεκριμένο
Spoiler
George_V έγραψε: 12 Ιουν 2022, 21:36Καποιος πρεπει να σου κρυψει το τσιπουρο...wooded glade έγραψε: 12 Ιουν 2022, 21:34
Ότι κατέβαινε αλλά ήταν λαϊκό στοιχείο του φολκλόρ και ότι έλεγε ήταν σοφά λόγια.George_V έγραψε: 12 Ιουν 2022, 21:29Aσε δε βαζω τσιπουρο. Το ηπιες ολο μονος σου...wooded glade έγραψε: 12 Ιουν 2022, 21:26
Αφού έτσι λένε.
Εγώ δεν ξέρω καν τις λεπτομέρειες της υποθέσεως.George_V έγραψε: 12 Ιουν 2022, 16:50 Υπολογιζω οτι το παραπανω ποστ γράφτηκε μετα απο 4.5 ποτηρια τσιπουρο.George_V έγραψε: 30 Μάιος 2022, 00:58Δεν ξερω. Πιες λιγο τσιπουρο ακομη και βλεπουμε.wooded glade έγραψε: 30 Μάιος 2022, 00:55
Έχει γίνει η συγκόλληση του σύριζα με το αβγικό ; Να πάω ειδήσεις ;George_V έγραψε: 30 Μάιος 2022, 00:52Αλλα 200 ml τσιπουρο στο ενδιαμεσο.wooded glade έγραψε: 30 Μάιος 2022, 00:52
Ενώ η αγάπη των αβγών για τις μειονότητες είναι πασίγνωστη ;George_V έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:07Nαι καλα... Το τσιπουρο φευγει με τους κουβαδες βλεπω.wooded glade έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:01
Δεν έχω μπερδέψει.
Πολέμησαν αλλά μετά είπαν εναντίον του Χίτλερ και τους έκλεισαν φυλακή.
Δεν τόλμησαν να τους εκτελέσουν λόγω πριγκηπικής καταγωγής - απελευθερώθηκαν το 1945.
[...]George_V έγραψε: 10 Μάιος 2022, 19:30A οκ...wooded glade έγραψε: 10 Μάιος 2022, 19:29
Έχει.
Το αίτημα προς τον συντονισμό έλεγε "είμαι εκπρόσωπος του Σύριζα - θα σβήσετε αμέσως την ψηφοφορία".
Αν ήταν ένας κοινός Λάκης ή Μάκης που προκαλούσε επεισόδιο θα το έκριναν ουδέτερα βέβαια.
Δεν φταινε τα γυαλια... Το τσιπουρο φταιει.George_V έγραψε: 17 Απρ 2022, 18:17 "Φοροδιαφυγάδες" ?
Seriously?
Oυτε μετα απο μια νταμιτζάνα τσιπουρο δεν το γράφεις αυτο.George_V έγραψε: 19 Μαρ 2022, 19:14Κοιτα αμα μιλαμε για περσινα ξινα σταφυλια το πιθανοτερο ειναι να γινει κακο τσιπουρο.wooded glade έγραψε: 19 Μαρ 2022, 19:08
Άρα οι συριζαίοι είναι φαιδρά υποκείμενα άμα είναι περσινά ξυνά σταφύλια, ενώ άμα δεν είναι τότε δικαιούνται να ομιλούν.
Οποτε μη το πιεις. Εδω σε χαλαει το καλο τσιπουρο.George_V έγραψε: 11 Φεβ 2022, 11:30Αμα γινει πολεμος ελπιζω να μπει δελτιο στο τσιπουρο μπας και γράψεις τιποτα που να εχει νοημα.wooded glade έγραψε: 11 Φεβ 2022, 01:14 Αν γίνει πόλεμος λέτε να δούμε θεού πρόσωπο εμείς ;
Να ξαναστείλουν τα κουμούνια στη Γυάρο ;George_V έγραψε: 14 Ιαν 2022, 13:38Αστα αυτα... Το κρισιμο ερωτημα για σενα ειναι μονο ενα.wooded glade έγραψε: 14 Ιαν 2022, 13:32 Για να υπάρξει space travel πρέπει να εφευρεθεί η μηχανή που κάμπτει τη βαρύτητα, είτε από εμάς είτε από άλλους εξωγήϊνους πολιτισμούς.
Αλλοιώς κάνουμε hops into space και τίποτα παραπάνω.
Ας πούμε ότι ανακαλύπτεται αυτή η μηχανή. Άρα μπορούμε να πάμε στον γαλαξία της Ανδρομέδας. Το ερώτημα είναι μπορούμε να γυρίσουμε ; Επίσης αν εγώ μείνω στη γη, ένας φίλος μου πάει Ανδρομέδα και ένας τρίτος φίλος μου σε έναν άλλο γαλαξία θα μπορούμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας ή όχι ;
Όταν λέω να επικοινωνούμε εννοώ πριν φύγει ο πρώτος φίλος να είναι να παίξει Milwakee Jets - Minessota Vikings και μετά, το βράδυ, να μπορώ εγώ να τον πληροφορήσω για το αποτέλεσμα. Επίσης να μπορεί να γυρίσει και να πάει την άλλη εβδομάδα να δει τον επόμενο αγώνα των Milwakee Jets.
"Εχουν αραγε τσιπουρο οι εξωγηινοι εκει στο διαστημα?"George_V έγραψε: 07 Ιαν 2022, 21:51Eκει αρχισε να τον πιανει το τσιπουρο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιαν 2022, 21:50 Πράγματι ο woody βγάζει πιο πολύ νόημα στ' αγγλικά.
Το five of the best όμως τι σημαίνει;
Περιμένω να δω αν του έχει μείνει λίγο φιλότιμο για να ψελλίσει μια συγγνώμη.
Υ.Γ. Πασιφάη, αφού έβρισες (πουσταρά, καθίκι κτλ) έκανες αναφορά και σβηστήκανε όλα; Πόσο πιο κάτω...
Δώσε ιατρικό ανακοινωθέν ρε Γουντι, να δούμε ότι είσαι καλά
Περαστικά
Περαστικά
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- wooded glade
Ενώ τα θετικά ράμπιτ τεστ είναι 99.8% αξιόπιστα, τα αρνητικά είναι μόνο 68%.Beria έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 19:50 Δώσε ιατρικό ανακοινωθέν ρε Γουντι, να δούμε ότι είσαι καλά
Περαστικά
Επομένως την Πέμπτη μου βγάλανε ψευδές αρνητικό.
Δεν με αφήνουν να ανάψω το αιρ κοντίσιον τώρα, με αποτέλεσμα να τροφοδοτείται ο κορονοϊός αντί να φθίνει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Έχεις συμπτώματα;wooded glade έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 19:54Ενώ τα θετικά ράμπιτ τεστ είναι 99.8% αξιόπιστα, τα αρνητικά είναι μόνο 68%.Beria έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 19:50 Δώσε ιατρικό ανακοινωθέν ρε Γουντι, να δούμε ότι είσαι καλά
Περαστικά
Δεν με αφήνουν να ανάψω το αιρ κοντίσιον τώρα, με αποτέλεσμα να τροφοδοτείται ο κορονοϊός αντί να φθίνει.
- wooded glade
Είναι νωρίς ακόμα.taliban έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 19:56Έχεις συμπτώματα;wooded glade έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 19:54Ενώ τα θετικά ράμπιτ τεστ είναι 99.8% αξιόπιστα, τα αρνητικά είναι μόνο 68%.Beria έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 19:50 Δώσε ιατρικό ανακοινωθέν ρε Γουντι, να δούμε ότι είσαι καλά
Περαστικά
Σε ποια ημέρα είσαι;
Εγώ έκανα δεύτερη και τρίτη μερα
Εγώ έκανα δεύτερη και τρίτη μερα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- wooded glade
Τώρα λογικά περιμένω το επόμενο τεστ που θα κάνω να είναι αρνητικό.
Αλλά έγινε το εξής:
Επειδή επιμένουν να με βάλουν στο αεροπλάνο και να με πάνε στο γ.μ.νησί των Ξηρών, πήρα τηλέφωνο τον ΕΟΔΙΠ και ρώτησα πότε ακριβώς βγαίνω ελεύθερος ιατρού.
Μου λένε λοιπόν πότε το έπαθες και τους λέω την Τρίτη μου του βρήκαν. Άρα μου λέει αυτή σε πέντε μέρες, τη Δευτέρα 11/7 τελειώνει η καραντίνα και ακόμα και αν έχετε θετικό (!) τεστ μπέστεστε σε όποιο αεροπλάνο θέλετε να φύγετε.
Της λέω τι είναι αυτά που λούτε ; Τη Δευτέρα εγώ μπορεί να θέλω διασωλήνωση. Όχι μου λέει αυτή, αρκεί να αισθάνεσε καλά, τη Δευτέρα λέει το πρωτόκολο λήγει η καραντίνα και είσαι τζας για το νησί των Ξηρών !
Στέκουν αυτά τα πράγματα ;;;
Αλλά έγινε το εξής:
Επειδή επιμένουν να με βάλουν στο αεροπλάνο και να με πάνε στο γ.μ.νησί των Ξηρών, πήρα τηλέφωνο τον ΕΟΔΙΠ και ρώτησα πότε ακριβώς βγαίνω ελεύθερος ιατρού.
Μου λένε λοιπόν πότε το έπαθες και τους λέω την Τρίτη μου του βρήκαν. Άρα μου λέει αυτή σε πέντε μέρες, τη Δευτέρα 11/7 τελειώνει η καραντίνα και ακόμα και αν έχετε θετικό (!) τεστ μπέστεστε σε όποιο αεροπλάνο θέλετε να φύγετε.
Της λέω τι είναι αυτά που λούτε ; Τη Δευτέρα εγώ μπορεί να θέλω διασωλήνωση. Όχι μου λέει αυτή, αρκεί να αισθάνεσε καλά, τη Δευτέρα λέει το πρωτόκολο λήγει η καραντίνα και είσαι τζας για το νησί των Ξηρών !
- EKPLIKTIKOS
αυτά που λες εδώ τα λες στο νησί στους ντόπιους, ρε δικέ μου? Εκει δεν είστε όλοι κομιζ? Έτσι νόμιζα
Τεσπα αφού δεν έχεις τπτ πήγαινε, σιγά. Ούτε ο πρώτος θετικακιας που πάει θα εισαι ούτε ο τελευταίος, κ γω τώρα γύρισα από νησί
Τεσπα αφού δεν έχεις τπτ πήγαινε, σιγά. Ούτε ο πρώτος θετικακιας που πάει θα εισαι ούτε ο τελευταίος, κ γω τώρα γύρισα από νησί
- wooded glade
Πως γίνεται να επιτρέπουν αν είμαι θετικάκιας ;EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Ιούλ 2022, 01:30 αυτά που λες εδώ τα λες στο νησί στους ντόπιους, ρε δικέ μου? Εκει δεν είστε όλοι κομιζ? Έτσι νόμιζα
Τεσπα αφού δεν έχεις τπτ πήγαινε, σιγά. Ούτε ο πρώτος θετικακιας που πάει θα εισαι ούτε ο τελευταίος, κ γω τώρα γύρισα από νησί![]()
Μυθωδία Γούντυ συνοδεία...... άντε μη πω.
Στον τρις κοβιντιασμένο Στύγιο με αναρτημένα μοριακά , δεν περνάνε αυτά.
Θα αναρτήσεις βλαξ Γούντυ τουλάχιστον ράπιντ ,μη πω μοριακό .
Στον τρις κοβιντιασμένο Στύγιο με αναρτημένα μοριακά , δεν περνάνε αυτά.
Θα αναρτήσεις βλαξ Γούντυ τουλάχιστον ράπιντ ,μη πω μοριακό .
Ο ΕΟΔΥ σε παίρνει τηλέφωνο βλαξwooded glade έγραψε: 09 Ιούλ 2022, 01:19 Τώρα λογικά περιμένω το επόμενο τεστ που θα κάνω να είναι αρνητικό.
Αλλά έγινε το εξής:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 554 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron