!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΣΦΟΔΡΑ
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΣΦΟΔΡΑ

Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχει τρομερες δυνατοτητες, απλα ειναι καθαροαιμη βλαχα μουναρα.
Αν αυτη ειχε μεγαλωσει πχ. στο Παρισι (και ηξερε απο μικρη πως να ντυθει, πως να πλασαρει τις καμπυλες της, πως να βελτιωσει την συμπεριφορα-στησιμο της κλπ.), τωρα θα χτυπουσαμε ομαδικα τα κεφαλια μας στα καγκελα. (εγω το χτυπαω ηδη βεβαια)
Αν αυτη ειχε μεγαλωσει πχ. στο Παρισι (και ηξερε απο μικρη πως να ντυθει, πως να πλασαρει τις καμπυλες της, πως να βελτιωσει την συμπεριφορα-στησιμο της κλπ.), τωρα θα χτυπουσαμε ομαδικα τα κεφαλια μας στα καγκελα. (εγω το χτυπαω ηδη βεβαια)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 10 Σεπ 2018, 16:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Να είσαι συγκεκριμένος παρακαλώDaje έγραψε: 10 Σεπ 2018, 16:44
Αν αυτη ειχε μεγαλωσει πχ. στο Παρισι, τωρα θα χτυπουσαμε ομαδικα τα κεφαλια μας στα καγκελα. (εγω το χτυπαω ηδη βεβαια)
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Daje μην το διαβάσειςΑγις έγραψε: 10 Σεπ 2018, 16:38 Υπάρχουν πληροφορίες για τον χαρακτήρα της ;
Σωματικά ξεγοφιάζεται πάντως - οπως όλες στην γελοία 'πόζα που την θεωρούν σέξυ.
53 /100
Spoiler
μπορεί να ήθελε να κλάσει Αγι
Καλη ειναι και αλλη.
Αν παρατηρησεις, παντα στις φωτογραφιες της βαζουν διπλα και μια πιο αδυνατη, με πιο γλυκο προσωπο και γενικα πιο μοντελε.
Οι ατιμοι πιανουν ολα τα γουστα.
Απο την μια η επαρχιωτισσα ΜΟΥΝΑΡΑ που ειναι λες και μεγαλωσε μεσα σε σταβλο με καπουλια και στηθη καθαροαιμης φοραδας και απο την αλλη κατι μοντελε γλυκα κοριτσια.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
είναι κάτι στη φάτσα της μου μου ξυπνάει ένα αρχέγονο ένστικτο που λέει "μακριά γιατί τα παιδιά σου θα βγουν ηλίθια"
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
για να τραβάει άροτρο όμως μια χαρά το καπούλι
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Rocco Siffredi
κακα τα ψεματα ο πατος αξιζει
οι αλητες ριξαν το μυκονος λαιβ στο YT;
ειχε κατι καλα βιντεακια
οι αλητες ριξαν το μυκονος λαιβ στο YT;
ειχε κατι καλα βιντεακια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rocco Siffredi την 10 Σεπ 2018, 16:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγω δεν εχω καταφερει μεχρι τωρα να παρατηρησω την φατσα της και αυτο ειναι το 1ο σημαδι οτι ειμαι τρελαμενος μαζι της.Chilloutbuddy έγραψε: 10 Σεπ 2018, 16:49 είναι κάτι στη φάτσα της μου μου ξυπνάει ένα αρχέγονο ένστικτο που λέει "μακριά γιατί τα παιδιά σου θα βγουν ηλίθια"
Οταν ξερω χρωμα ματιων, μορφολογια προσωπου κλπ. σημαινει πως εχει ηδη χαθει το παιχνιδι, υπο την εννοια οτι περισσοτερο με απασχολει αν ξερει να βγαζει τα μακαρονια κανα διλεπτο νωριτερα (al dente), παρα αν θα κανω μαζι της σεξ ή οχι...
Καλύτερα αιώνιο μπακουρι παρά να κυκλοφορείς με γκομενες τυπου Τσουνη.Chilloutbuddy έγραψε: 10 Σεπ 2018, 16:49 είναι κάτι στη φάτσα της μου μου ξυπνάει ένα αρχέγονο ένστικτο που λέει "μακριά γιατί τα παιδιά σου θα βγουν ηλίθια"
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
mec
Αμα μια γυναίκα μπορείς να τη φανταστεις και ως άντρα, έληξε το παραμύθι. Για μένα δεν λέει.
Kοιταξτε εδω που την εχουν "σενιαρει" λιγο ποσο εχει αλλαξει.
Κανει μπαμ οτι ειναι βλαχαρα, αλλα δειτε τι περιθωρια βελτιωσης εχει.

Κανει μπαμ οτι ειναι βλαχαρα, αλλα δειτε τι περιθωρια βελτιωσης εχει.

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ **** ΤΗΝ ΤΑΝΑ ΜΟΥ ****
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!

- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Daje έγραψε: 10 Σεπ 2018, 16:48Καλη ειναι και αλλη.
Αν παρατηρησεις, παντα στις φωτογραφιες της βαζουν διπλα και μια πιο αδυνατη, με πιο γλυκο προσωπο και γενικα πιο μοντελε.
Οι ατιμοι πιανουν ολα τα γουστα.
Απο την μια η επαρχιωτισσα ΜΟΥΝΑΡΑ που ειναι λες και μεγαλωσε μεσα σε σταβλο με καπουλια και στηθη καθαροαιμης φοραδας και απο την αλλη κατι μοντελε γλυκα κοριτσια.
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead