EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Ιουν 2022, 22:48 Πω ρε μαλακα
Σ αυτό το φορουμ οι ζαιοι είναι αφεντικα ελληναραδες παλαιας κοπης που διευθύνουν επιχειρηση λες και εχουν greek tavern στην Αστορια του 1950 και οι νεοφιλ είναι ΔΥ
Παραφορουμ κανονικό
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κραυγή αγωνίας Πρετεντέρη στον Κυριάκο: Καίσαρα μου, κάνε εκλογές!
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Κραυγή αγωνίας Πρετεντέρη στον Κυριάκο: Καίσαρα μου, κάνε εκλογές!
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Γεμισε το φορουμ απο αριστερους κυρ παντεληδες
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Συριζαίος, αριστερός, υπέρ του εργαζομένουST48410 έγραψε: 11 Ιουν 2022, 22:32Υδράργυρος έγραψε: 11 Ιουν 2022, 09:29Οι επιχειρησεις θα πρεπει να μπορουν να βρισκουν προσωπικο στους αριθμους και την ποιοτητα που χρειαζονται. Πρεπει να υπαρχουν αλλοι 100 απ εξω γιατι αλλιως αρχιζουν και κανουν το βαρυ πεπονι. Εγω στα αρκετα χρονια που δουλευω πρωτη φορα αναγκαζομαι να ανεχομαι συμπεριφορες που καποια χρονια πριν ηταν αδιανοητες. Δε μπορουν να δουλεψουν ετσι οι επιχειρησεις. Αλλιως τους στελνεις ολους στο διαολο και τα φερνεις απ εξω ετοιμα και ησυχαζει το κεφαλι σουΓάταρος έγραψε: 11 Ιουν 2022, 09:19
Ενώ όταν τα μεροκάματα μειώνονται στο μισό και γίνεται εκβιαστής το κάθε γαμημένο αφεντικό που εκτός όλων των άλλων δυσχεραίνει και τις συνθήκες εργασίας γιατί "σε όποιον δεν αρέσει να φύγει γιατί περιμένουν άλλοι 100" είναι καλά ε ζαίε;![]()
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Ιουν 2022, 22:48 Πω ρε μαλακα
Σ αυτό το φορουμ οι ζαιοι είναι αφεντικα ελληναραδες παλαιας κοπης που διευθύνουν επιχειρηση λες και εχουν greek tavern στην Αστορια του 1950 και οι νεοφιλ είναι ΔΥ
Παραφορουμ κανονικό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 155 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Portia
-