jason0 έγραψε: 01 Ιουν 2022, 21:57Σωστός, το fight club σήμερα θα χέζονταν να το βγάλουνAlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2022, 21:51 Εξαρτάται από την ταινία.
Μπορούμε να πούμε ότι σήμερα δίδεται περισσότερο έμφαση στο να μην είναι οι ταινίες βαρετές και κατά τ' άλλα οι περισσότερες είναι βγαλμένες από το πουριτανικό κατηχητικό της πολιτικής ορθότητας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι οι ταινίες των περασμένων δεκαετιών βαρετές;
Re: Είναι οι ταινίες των περασμένων δεκαετιών βαρετές;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Καραμελίτσα
Με την εξαίρεση των στάργουορς, μου είναι αδύνατο να δω ταινία από τα 80ς ολόκληρη. Ψέμματα, έχω δει και δύο του Κουροσάβα από 80ς. Υποθέτω ότι μονο από το χόλυγουντ δεν παλεύεται αυτή η δεκαετία.
Z
Top gun, Rambo, Predator, Terminator, Λαμψη, Blade Runner, Rocky, Raging Bull, Full metal jacket κλπΚαραμελίτσα έγραψε: 01 Ιουν 2022, 22:05 Με την εξαίρεση των στάργουορς, μου είναι αδύνατο να δω ταινία από τα 80ς ολόκληρη. Ψέμματα, έχω δει και δύο του Κουροσάβα από 80ς. Υποθέτω ότι μονο από το χόλυγουντ δεν παλεύεται αυτή η δεκαετία.
Για τους κουλτουριαρηδες Rain Man, The Elephant man, ο κύκλος των χαμενων ποιητων, και αλλες
BigChiefWahoo έγραψε: 01 Ιουν 2022, 21:31 Εξαρτάται την ταινία.
Αν δεις Μπάστερ Κήτον που είναι πανάρχαιος,θα πάθεις μία πλάκα σχετικά με το πόσο μοντέρνος και επιδραστικός παραμένει.
Αν δεις Μπεν Χουρ ξέρω 'γω,εντάξει μία υπερπαραγωγή που σε μερικά σημεία σε κάνει και γελάς με τις κλισεδιές και τις ερμηνείες.
Αν δεις Τζων Κάρπεντερ,θα σκεφτείς ότι ο κινηματογράφος δεν έχει εποχή και μπορεί να γίνει κάτι πολύ ιδιαίτερο και προσωπικό.
Εξαρτάται την ταινία.

Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- Μαδουραίος
Βαρετή και ο νονός;

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Θεώρημα, Κουρδιστό πορτοκάλι, Αποκάλυψη τώρα, Το δίκτυο, Νονός, Ελαφοκυνηγός, Σαλό, Ο θυρωρός της νύχτας... να συνεχίσω;panos291 έγραψε: 01 Ιουν 2022, 22:21Top gun, Rambo, Predator, Terminator, Λαμψη, Blade Runner, Rocky, Raging Bull, Full metal jacket κλπΚαραμελίτσα έγραψε: 01 Ιουν 2022, 22:05 Με την εξαίρεση των στάργουορς, μου είναι αδύνατο να δω ταινία από τα 80ς ολόκληρη. Ψέμματα, έχω δει και δύο του Κουροσάβα από 80ς. Υποθέτω ότι μονο από το χόλυγουντ δεν παλεύεται αυτή η δεκαετία.
Για τους κουλτουριαρηδες Rain Man, The Elephant man, ο κύκλος των χαμενων ποιητων, και αλλες
Ή να περιμένω από τους σημερινοπαπάρες να μου δώσουν γροθιά στο στομάχι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Platoon, The Empire strikes back, The Return of the Jedi, Ghostbusters, Aliens, The raiders of the lost Ark, Back to the Future, Robocop, Brazil, Beetlejuice.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Ιουν 2022, 22:33Θεώρημα, Κουρδιστό πορτοκάλι, Αποκάλυψη τώρα, Το δίκτυο, Νονός, Ελαφοκυνηγός, Σαλό, Ο θυρωρός της νύχτας... να συνεχίσω;panos291 έγραψε: 01 Ιουν 2022, 22:21Top gun, Rambo, Predator, Terminator, Λαμψη, Blade Runner, Rocky, Raging Bull, Full metal jacket κλπΚαραμελίτσα έγραψε: 01 Ιουν 2022, 22:05 Με την εξαίρεση των στάργουορς, μου είναι αδύνατο να δω ταινία από τα 80ς ολόκληρη. Ψέμματα, έχω δει και δύο του Κουροσάβα από 80ς. Υποθέτω ότι μονο από το χόλυγουντ δεν παλεύεται αυτή η δεκαετία.
Ή να περιμένω από τους σημερινοπαπάρες να μου δώσουν γροθιά στο στομάχι;![]()
Τελικά είχαν ταινίες τα 80ies.
Τα εφέ ήταν πολύ καλύτερα μετά το 90
90-00 είναι οι καλυτερες ταινίες
90-00 είναι οι καλυτερες ταινίες
btw, έχω γεννηθεί πάνω από 2 δεκαετίες μετά τον Lawrence of Arabia*, αλλά παραμένει η αγαπημένη μου επική ταινία μαζί με την πρώτη τριλογία του Άρχοντα των δαχτυλιδιών.
*Την ταινία, όχι τον πραγματικό χαρακτήρα.
*Την ταινία, όχι τον πραγματικό χαρακτήρα.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Βαρετές είναι οι ταινίες που έχουν αργό ρυθμό ή η πλοκή τους δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον. Δεν είναι θέμα χρονολογίας. Μερικοί μπερδέυονται με άλλες παραμέτρους που δείχνουν ξεπερασμένες σε παλιές ταινίες όπως τα ειδικά εφέ, η έλλειψη ρεαλιστικών σκηνών δράσης ή βίας, η ανεπαρκής απεικόνιση βίας με πρόχειρη χορογραφία και εξωφρενικά ψεύτικα ηχητικά εφέ (όπως ο χαρακτηριστικός φαντεζί ήχος σε μπουνίδια) κλπ.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Όχι.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
1970-2000 οι καλύτερες ταινίες.
- Have you been to Samos ?
- Yes I have!
- Yes I have!
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Είναι και η αληθοφάνεια, βλέπεις κάτι παλιές και φαίνεται πια τόσο μούφα που σου κόβεται η όρεξη.
-
talaipwros
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 973 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes