!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαστε ωραίοι
-
Ορέστης 35
Re: Είμαστε ωραίοι
Η αλήθεια είναι ότι αν δεν είσαι όμορφος, αν δεν παίζεις πλήκτρα, μπάσο, τύμπανα, κιθάρα κτλ (με αυτή την σειρά) και είσαι και άφραγκος είναι φάτε μάτια ψάρια.
Το παίζουν λίγο δύσκολες αλλά δεν είναι, μια χαρά παιδιά είναι.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Ορέστης 35
Το εχει πει και ο συνομιληκος μου rooshV. Αν γυριζε το χρονο πισω θα προτιμουσε να παιζει κιθαρα για να ριχνει γκομενες.sys3x έγραψε: 09 Σεπ 2018, 23:43Η αλήθεια είναι ότι αν δεν είσαι όμορφος, αν δεν παίζεις πλήκτρα, μπάσο, τύμπανα, κιθάρα κτλ (με αυτή την σειρά) και είσαι και άφραγκος είναι φάτε μάτια ψάρια.
(:
Ναι η κιθάρα γενικά βολεύει, ούτε πολύ ταλέντο θέλει ούτε πολύ μελέτη με τρεις συγχορδίες γαμάς, αλλά τα καλά τα νακιαμού θέλουν σονάτες σπουδές και νυχτερινά μαν μου.Ορέστης 35 έγραψε: 09 Σεπ 2018, 23:46Το εχει πει και ο συνομιληκος μου rooshV. Αν γυριζε το χρονο πισω θα προτιμουσε να παιζει κιθαρα για να ριχνει γκομενες.sys3x έγραψε: 09 Σεπ 2018, 23:43Η αλήθεια είναι ότι αν δεν είσαι όμορφος, αν δεν παίζεις πλήκτρα, μπάσο, τύμπανα, κιθάρα κτλ (με αυτή την σειρά) και είσαι και άφραγκος είναι φάτε μάτια ψάρια.
(:
.
.
Έχουμε θεληματικό πηγούνι;Μετανάστρια έγραψε: 09 Σεπ 2018, 23:06 Να διευκρινίσω ότι το ωραίοι το εννοώ κυριολεκτίκα. Δηλαδή στην εμφάνιση αναφέρομαι όχι ξερω γω στο τι ωραίοι τύποι είμαστε, μην παρεξηγηθούμε!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Στο Μεταξουργείο πάντως μόνο ένα δεκαρικάκι έχει.sys3x έγραψε: 09 Σεπ 2018, 23:43Η αλήθεια είναι ότι αν δεν είσαι όμορφος, αν δεν παίζεις πλήκτρα, μπάσο, τύμπανα, κιθάρα κτλ (με αυτή την σειρά) και είσαι και άφραγκος είναι φάτε μάτια ψάρια.
(:
-
Ορέστης 35
Αυτες ειναι του μεγαρου.sys3x έγραψε: 09 Σεπ 2018, 23:50Ναι η κιθάρα γενικά βολεύει, ούτε πολύ ταλέντο θέλει ούτε πολύ μελέτη με τρεις συγχορδίες γαμάς, αλλά τα καλά τα νακιαμού θέλουν σονάτες σπουδές και νυχτερινά μαν μου.Ορέστης 35 έγραψε: 09 Σεπ 2018, 23:46Το εχει πει και ο συνομιληκος μου rooshV. Αν γυριζε το χρονο πισω θα προτιμουσε να παιζει κιθαρα για να ριχνει γκομενες.sys3x έγραψε: 09 Σεπ 2018, 23:43
Η αλήθεια είναι ότι αν δεν είσαι όμορφος, αν δεν παίζεις πλήκτρα, μπάσο, τύμπανα, κιθάρα κτλ (με αυτή την σειρά) και είσαι και άφραγκος είναι φάτε μάτια ψάρια.
(:
Δεν είναι το ίδιο και γενικά έχει και πολλά άλλα πλας.Χαοτικός έγραψε: 09 Σεπ 2018, 23:52Στο Μεταξουργείο πάντως μόνο ένα δεκαρικάκι έχει.sys3x έγραψε: 09 Σεπ 2018, 23:43Η αλήθεια είναι ότι αν δεν είσαι όμορφος, αν δεν παίζεις πλήκτρα, μπάσο, τύμπανα, κιθάρα κτλ (με αυτή την σειρά) και είσαι και άφραγκος είναι φάτε μάτια ψάρια.
(:
Παράδειγμα αυτός που έχει λεφτά μπορεί να γαμήσει από το δεκάρικο μέχρι το χάρικο, επειδή έχει λεφτά, ο όμορφος τα πάντα όλα επειδή είναι όμορφος, εμείς γαμάμε επειδή είμαστε αληταράδες και δεν μας εμποδίζει τίποτα να είμαστε και όμορφοι και πλούσιοι, καλά το τελευταίο γάμα το αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
.
.
Όχι, αυτές είναι αυτές που μετά με το τσιγάρο μπορείς να πεις και μια σοβαρή κουβέντα.Ορέστης 35 έγραψε: 09 Σεπ 2018, 23:58Αυτες ειναι του μεγαρου.sys3x έγραψε: 09 Σεπ 2018, 23:50Ναι η κιθάρα γενικά βολεύει, ούτε πολύ ταλέντο θέλει ούτε πολύ μελέτη με τρεις συγχορδίες γαμάς, αλλά τα καλά τα νακιαμού θέλουν σονάτες σπουδές και νυχτερινά μαν μου.Ορέστης 35 έγραψε: 09 Σεπ 2018, 23:46
Το εχει πει και ο συνομιληκος μου rooshV. Αν γυριζε το χρονο πισω θα προτιμουσε να παιζει κιθαρα για να ριχνει γκομενες.
.
.
-
Ορέστης 35
Παλια μου αρεδε να μιλαω για φιλοσοφια επιστημη εξωγιηνους και επιτραπεζια rpg. Δεν τους φτανουν αυτα;sys3x έγραψε: 09 Σεπ 2018, 23:59Όχι, αυτές είναι αυτές που μετά με το τσιγάρο μπορείς να πεις και μια σοβαρή κουβέντα.Ορέστης 35 έγραψε: 09 Σεπ 2018, 23:58Αυτες ειναι του μεγαρου.sys3x έγραψε: 09 Σεπ 2018, 23:50
Ναι η κιθάρα γενικά βολεύει, ούτε πολύ ταλέντο θέλει ούτε πολύ μελέτη με τρεις συγχορδίες γαμάς, αλλά τα καλά τα νακιαμού θέλουν σονάτες σπουδές και νυχτερινά μαν μου.
Τι μπουρούχα τσάκωσες πάλι;sys3x έγραψε: 09 Σεπ 2018, 23:59Όχι, αυτές είναι αυτές που μετά με το τσιγάρο μπορείς να πεις και μια σοβαρή κουβέντα.Ορέστης 35 έγραψε: 09 Σεπ 2018, 23:58Αυτες ειναι του μεγαρου.sys3x έγραψε: 09 Σεπ 2018, 23:50
Ναι η κιθάρα γενικά βολεύει, ούτε πολύ ταλέντο θέλει ούτε πολύ μελέτη με τρεις συγχορδίες γαμάς, αλλά τα καλά τα νακιαμού θέλουν σονάτες σπουδές και νυχτερινά μαν μου.
Άμα τις πεθάνεις στον *ούτσο δεν νομίζω ότι τους χαλάει, απλά δεν γίνεται διάλογος έτσι μαν.Ορέστης 35 έγραψε: 10 Σεπ 2018, 00:01Παλια μου αρεδε να μιλαω για φιλοσοφια επιστημη εξωγιηνους και επιτραπεζια rpg. Δεν τους φτανουν αυτα;sys3x έγραψε: 09 Σεπ 2018, 23:59Όχι, αυτές είναι αυτές που μετά με το τσιγάρο μπορείς να πεις και μια σοβαρή κουβέντα.
.
.
Και γω αυτό θα σου έλεγα ρε αλλά αν δεν ξέρεις δεν ξέρεις.
.
.
-
Ορέστης 35
Τι θα πρεπει να μελετησω για να κρατησω το ενδιαφερον τους σε συζητηση;sys3x έγραψε: 10 Σεπ 2018, 00:03Άμα τις πεθάνεις στον *ούτσο δεν νομίζω ότι τους χαλάει, απλά δεν γίνεται διάλογος έτσι μαν.Ορέστης 35 έγραψε: 10 Σεπ 2018, 00:01Παλια μου αρεδε να μιλαω για φιλοσοφια επιστημη εξωγιηνους και επιτραπεζια rpg. Δεν τους φτανουν αυτα;sys3x έγραψε: 09 Σεπ 2018, 23:59
Όχι, αυτές είναι αυτές που μετά με το τσιγάρο μπορείς να πεις και μια σοβαρή κουβέντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 901 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-
- 1 Απαντήσεις