Ο Αινειάν θα πάει άκλαυτος, γιατί δεν έχει γιο να πάρει το αίμα του πίσω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
PATRIARCHY IS OVER ..VS .. AINEIAN..
Re: PATRIARCHY IS OVER ..VS .. AINEIAN..
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι στην ισότητα και στην Μητριαρχία εφόσον όμως αυτό ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΗΜΙΏΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ..AlienWay έγραψε: 12 Μάιος 2022, 09:14 Δεν τα καταπολεμούμε.![]()
Ναι στην ισότητα.
Ναι, ακόμη και στη γυναικεία διακυβέρνηση (που δεν τη λες και ισότητα αν συμβεί).
Εγώ θέτω άλλη μια παράμετρο: Να βγάζουνε λογικό νόημα. Να υπηρετούν την αλήθεια και όχι τον παραλογισμό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Όσο κρατώ εγώ το πορτοφόλι ... ακλαυτος δεν παωΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μάιος 2022, 10:53Ο Αινειάν θα πάει άκλαυτος, γιατί δεν έχει γιο να πάρει το αίμα του πίσω.πατησιωτης έγραψε: 12 Μάιος 2022, 10:05ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Μάιος 2022, 23:00
Αλλά
Να μου έρθει από τον τάφο του ... Αγαμεμνονα στις Μυκηνες με σουβενίρ τσάντα με αυτό το μητριαρχικο σύνθημα ..![]()
Θα τρίζουν τα κόκκαλα του .. Αγαμεμνονα και του γιου του Ορεστη ...![]()
Ξέρεις πως πέθανε ο Αγαμέμνονας;![]()
![]()
ΟΥΑΊ στους άνδρες που έχασαν αυτή την οικονομική κυριαρχία...
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:50
Με τον γνωστό μου τρόπο συζήτησης που όλοι θαυμάζετε εδώ μέσα της
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν υπάρχουν σωστές και λογικές απόψεις ή ιδέες (άλλο πράγμα οι γνώσεις και άλλο οι ιδέες και απόψεις) αλλά ιδέες που μας ωφελούν και συμφέρουν και ιδέες που μας ζημιώνουνAlienWay έγραψε: 12 Μάιος 2022, 15:31Εγώ θέτω άλλη μια παράμετρο: Να βγάζουνε λογικό νόημα. Να υπηρετούν την αλήθεια και όχι τον παραλογισμό.
Σεβόμαστε οποιοδήποτε δικαίωμα συνανθρώπων μας όσο παράλογο και εάν είναι εφόσον ΔΕΝ ΖΗΜΙΏΝΕΙ ΕΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Εγώ φοβάμαι πολύ για το μέλλον του κινηματογράφου.
Εννοείται να προωθηθούν γυναίκες και λοάτκι με ταλέντο. Αλλά όχι να χαίρουν επιτυχίας ατάλαντοι μόνο και μόνο γι αυτό τον λόγο. Φοβάμαι πως σε λίγα χρόνια δεν θα μπορείς να πεις μια γυναίκα καλλιτέχνη ατάλαντη με τον ίδιο τρόπο που θα το κάνεις για έναν άντρα.
Αλλά δε γαμιέται, εγώ θα είμαι στο υπόγειό μου και θα βλέπω αριστουργήματα της δεκαετείας του '50 σε VHS που θα τα 'χουν κάνει cancel οι μοδάτοι gatekeepers της τέχνης.
υ.γ εντάξει αυτό με το VHS το είπα για πλάκα
Εννοείται να προωθηθούν γυναίκες και λοάτκι με ταλέντο. Αλλά όχι να χαίρουν επιτυχίας ατάλαντοι μόνο και μόνο γι αυτό τον λόγο. Φοβάμαι πως σε λίγα χρόνια δεν θα μπορείς να πεις μια γυναίκα καλλιτέχνη ατάλαντη με τον ίδιο τρόπο που θα το κάνεις για έναν άντρα.
Αλλά δε γαμιέται, εγώ θα είμαι στο υπόγειό μου και θα βλέπω αριστουργήματα της δεκαετείας του '50 σε VHS που θα τα 'χουν κάνει cancel οι μοδάτοι gatekeepers της τέχνης.
υ.γ εντάξει αυτό με το VHS το είπα για πλάκα
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Επισημαίνω ότι με τα πολυτιμα λεφτά σου αγόρασε τη τσάνταΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:57
Όσο κρατώ εγώ το πορτοφόλι ΔΕΝ φοβάμαι τίποτε
Ή δύναμη στον άνθρωπο είναι το πορτοφόλι
- Eθνικοκοινωνιστης
αντε να συμμαζεψετε το φιδι που εκθρεψατε τωρα 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Κλυταιμνήστρα η Μήδεια είναι καλύτερο πρότυπο ενάντια στην πατριαρχία? 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Oύτε η μία ούτε η άλλη.zteo έγραψε: 12 Μάιος 2022, 15:51 Κλυταιμνήστρα η Μήδεια είναι καλύτερο πρότυπο ενάντια στην πατριαρχία?![]()
Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος ελέγχου και όχι εκδίκησης της πατριαρχίας είναι αυτός της Λυσιστράτης.
Έχει και κατιτίς το κομμουνιστικόν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Επ, που 'σαι συ ρε ατομάρα;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:55 Και με λίγη καλή σκέψη ως αντιφεμινιστης συμφεροντολογος σύζυγος και πατηρ .. εβγαλα το συμπέρασμα ότι τόσο τα δικαιώματα των γυναικών όσο και τα υπόλοιπα δικαιώματα που μας ζαλίζουν τα @@ οι δικαιωματιστες .. εφόσον δεν μας δημιουργούν κάποιο πρόβλημα στα προσωπικά μας συμφέροντα ΔΕΝ αξίζει να τα καταπολεμούμε .. ειδικά μάλιστα εάν ο πόλεμος εναντίον τους έχει για εμάς οικονομικό ή άλλου είδους κόστος
AINEIAN το πας τρενάκι το σίδερο ;