στην σειρα με τα κανονακια τους....
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι γυναίκα,μαύρη και γκέι (ό,τι μισεί ο Τραμπ)
- taxalata xalasa
Re: Είμαι γυναίκα,μαύρη και γκέι (ό,τι μισεί ο Τραμπ)
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Κάποτε σαν .. Αριστερός (ΠΑΣΟΚ) μάθαινα ότι σημασία έχει το σύστημα και ή πολιτική που αυτό εφαρμόζει και όχι το ποιο πρόσωπο βρίσκεται στα γρανάζια αυτού του συστήματοςBigChiefWahoo έγραψε: 06 Μάιος 2022, 18:06Σημασία έχει μόνο το ότι όλοι αυτοί την ίδια πολιτική ακολουθούνε,υπέρ της occult elite - οι πλούσιοι πλουσιότεροι,οι φτωχοί φτωχότεροι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Μάιος 2022, 18:00
Μήπως τελικά σημασία έχει το τι πολιτική εφαρμόζει η υπηρετεί ένας κρατικός αξιωματούχος και όχι το χρώμα του δέρματος του ή το φύλο του και οι σεξουαλικές του ιδιαιτερότητες;
Ο ..Ομπαμα μία χαρά υπηρέτησε τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό καλύτερα από τον πιο λευκό αμερικανό πρόεδρο
Ποιος Ομπάμιας και ποιος Τρόμπας,στις ίδιες στοές συχνάζουν.
Και κάνουν και αλλαξοκωλιές.
Και πηδάνε και κανένα ανήλικο.
Αυτά.
..
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Συγχαρητήρια.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Μάιος 2022, 18:37
Κάποτε σαν .. Αριστερός (ΠΑΣΟΚ) μάθαινα ότι σημασία έχει το σύστημα και ή πολιτική που αυτό εφαρμόζει και όχι το ποιο πρόσωπο βρίσκεται στα γρανάζια αυτού του συστήματος
..
Που διαφωνεις με αυτή την αρχή ;BigChiefWahoo έγραψε: 06 Μάιος 2022, 18:38Συγχαρητήρια.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Μάιος 2022, 18:37
Κάποτε σαν .. Αριστερός (ΠΑΣΟΚ) μάθαινα ότι σημασία έχει το σύστημα και ή πολιτική που αυτό εφαρμόζει και όχι το ποιο πρόσωπο βρίσκεται στα γρανάζια αυτού του συστήματος
..
Έχει καμια σημασία το εάν είναι σε μία υπουργική θέση άνδρας ή γυναίκα ή γκαιη η μαυρος ή λευκός και όχι ή πολιτική που εφαρμόζει το υπουργείο του ;
Ένας αξιωματούχος σε μία θέση θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να φερθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις και την πολιτική της θέσης του , άσχετα με το τι είναι ο ίδιος ως άνθρωπος
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Aφού δεν είναι και μωαμεθανή με μαντίλα δεν έπιασε το 100% της μπαρούφας.Παράλειψις επιτελείου Μπάιντεν.
Και μία μωαμεθανη με μαντήλα σε αυτή την θέση ..τα αμερικανικά συμφέροντα θα υπηρετούσεπατησιωτης έγραψε: 06 Μάιος 2022, 18:54 Aφού δεν είναι και μωαμεθανή με μαντίλα δεν έπιασε το 100% της μπαρούφας.Παράλειψις επιτελείου Μπάιντεν.
-
πατησιωτης
Σε αυτή τη θέση βασικά υπηρετεί τα συμφέροντα του Δημοκρατικού Κόμματος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Μάιος 2022, 19:06Και μία μωαμεθανη με μαντήλα σε αυτή την θέση ..τα αμερικανικά συμφέροντα θα υπηρετούσεπατησιωτης έγραψε: 06 Μάιος 2022, 18:54 Aφού δεν είναι και μωαμεθανή με μαντίλα δεν έπιασε το 100% της μπαρούφας.Παράλειψις επιτελείου Μπάιντεν.
Δεν αλλάζει κάτιπατησιωτης έγραψε: 06 Μάιος 2022, 19:07Σε αυτή τη θέση βασικά υπηρετεί τα συμφέροντα του Δημοκρατικού Κόμματος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Μάιος 2022, 19:06Και μία μωαμεθανη με μαντήλα σε αυτή την θέση ..τα αμερικανικά συμφέροντα θα υπηρετούσεπατησιωτης έγραψε: 06 Μάιος 2022, 18:54 Aφού δεν είναι και μωαμεθανή με μαντίλα δεν έπιασε το 100% της μπαρούφας.Παράλειψις επιτελείου Μπάιντεν.
Δεν είναι θέμα ανθρώπου που βρίσκεται σε αυτή την θέση αλλά συστήματος και πολιτικής (ή αριστερά κάποτε το έλεγε αυτό )
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Στον πούτσο μαςΕίμαι γυναίκα,μαύρη και γκέι
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Μαδουραίος
Επιστροφή στην σπηλιά σου.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Λες να'χει δει ποτέ ;
-
πατησιωτης
Το σύστημα και η πολιτική της αμερικανικής αριστεράς από το 1960 και μετά (του κόμματος που είπα) είναι ο κατακερματισμός της κοινωνίας ανάλογα με το φύλο,το χρώμα και διάφορα παρόμοια.Δηλαδή αυτή υπηρετεί τη γραμμή του κόμματος μόνο και μόνο επειδή είναι αυτή που είναι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Μάιος 2022, 19:09Δεν αλλάζει κάτιπατησιωτης έγραψε: 06 Μάιος 2022, 19:07Σε αυτή τη θέση βασικά υπηρετεί τα συμφέροντα του Δημοκρατικού Κόμματος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Μάιος 2022, 19:06
Και μία μωαμεθανη με μαντήλα σε αυτή την θέση ..τα αμερικανικά συμφέροντα θα υπηρετούσε![]()
Δεν είναι θέμα ανθρώπου που βρίσκεται σε αυτή την θέση αλλά συστήματος και πολιτικής (ή αριστερά κάποτε το έλεγε αυτό )
the ψεκ is strong in this one.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Προσόντα όμως έτσι; Στην Ελλάδα πουλάν αριστεία με πλαστα πτυχία στην αμερική δικαιωματισμό.
Η λαλακια πάει σύννεφο
Η λαλακια πάει σύννεφο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης