!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπερδνειστερία
Re: Υπερδνειστερία
Κάπου πηρρ το μάτι μου ότι στη Μολδαβία ανακοινώθηκε ότι απαγορεύεται να βγουν από τη χώρα οι άντρες στρατευσιμης ηλικίας
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Ρε πάνε καλά οι Αμερικανοί.Τοσο πολλή θέλουν παγκόσμιο πόλεμο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
ωραία,τό λέει μεσα ό φιλης,τούς ξεκαθαρίζουμε ότι αν τολμήσουν να προχωρησουν σε εφαρμογη του δογματος "γαλαζια πατριδα"Green Dragon έγραψε: 29 Απρ 2022, 21:08Το ξέρω ότι είναι κόντρα ΝΑΤΟ-Ρωσίας, το θέμα είναι τι θα μπορούσαμε να κάνουμε, δεδομένης της εγγενούς αδυναμίας της χώρας δεν έχουμε πολλά περιθώρια ανεξαρτήτως γραμμής της όποιας κυβέρνησης.Who is The 4th man έγραψε: 29 Απρ 2022, 21:04Ντραγκον κατ'αρχην αυτο που άνοιξε την 24-2-22 δεν είναι πόλεμος μεταξυ ουκρανιας -ρωσίας αλλά μεταξύGreen Dragon έγραψε: 29 Απρ 2022, 20:21 Εκεί που δείχνει το πράγμα να τείνει να περιοριστεί στην Ουκρανία και να κριθεί εκεί ότι είναι να κριθεί, κάτι γίνεται και αυτό ανατρέπεται.
Υπάρχει κάποιος τρόπος η Ελλάδα να μείνει εκτός απ' ότι ετοιμάζεται στο παρασκήνιο;
Ρωσιας-ΝΑΤΟ(...ΗΠΑ) δια αντιπροσωπων(proxy war) διοτι απο το 14 οί νατοϊκοι παίζανε μεγαλη μπάλα με τους
αζοφ-δεξιο τομεα-ακραιες εθνικιστ οργανωσεις-εκπ/ση,μυστικες βασεις,βομβαρδισμοι σε ντομπας,δημιουργία
ασσυμετρων υβριδικων πολέμων εναντια στη ρωσ ομοσπονδία( πχ έγχρωμη κίνηση στο καζακσταν λιγες μερες πριν)-
ως εκ τουτου ποτε σε καμμια περιπτωση δεν θα δεχθεί ή δυση μαζι με μια κυβερνηση ουκρανική αλλαγη συνορων
εντος ουκρανιας δυστυχώς.
όσον αφορα για μάς με το να παριστάνουμε ότι είμαστε σε κατασταση νιρβάνα δεν προκειται δυστυχώς να ηρεμήσουμε
τον αναθεωρητικο οθωμανισμο,ήδη υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι ό μπαϊντενόγλου με τον τούρκεμπεργκ θα
πιέσουν αφορητα για αποστρατιωτικοποίηση(..κύρα αδάμ),εμείς εκτελούμε ό,τι μας ζητάνε οι νατοικοι
τοτε παει περίπατο ή νοτιοανατολικη πτερυγα του ΝΑΤΟ,
επικουρικα κοιταμε κι'εδω
το πλεγμα κοματων εξουσιας ΝΔ-Συριζα-κιναλ δεν τα θελει αυτα οπότε άς περιμένουμε να λειτουργησουν οι νόμοι
κατα Θουκιδίδη......δηλ φερνουμε τον πόλεμο στη πόρτα μας διότι με το να εφαρμόζουμε στυνέχεια τακτικές
μπενυ-σημιτη-ελιαμεπ ό τουρκικός αναθεωρητισμός δεν τα δεχεται,θελει μισο Αιγαίο και νησιά....τσοκ τσοκ=win win
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Who is The 4th man την 29 Απρ 2022, 21:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ας τους μαζέψει κάποιος τους ηλίθιους.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Τα καθάρματα, δεν φτάνει που εισέβαλαν στην Ουκρανία!
...για τους Αμερικανούς λέω
...για τους Αμερικανούς λέω
Παρτούζα θα κάνουμε ή πόλεμο, τύπε;Υδράργυρος έγραψε: 29 Απρ 2022, 21:09Εχει ηδη ξεκινησει τυπε. Ειμαστε στη φαση σβηνουμε τα φωτα και λυνουμε τις διαφορες μας
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Βρήκαμε και στη Μολδαβία ναζί;
Πυρινικη παρτουζαFeindflug έγραψε: 29 Απρ 2022, 21:34Παρτούζα θα κάνουμε ή πόλεμο, τύπε;Υδράργυρος έγραψε: 29 Απρ 2022, 21:09Εχει ηδη ξεκινησει τυπε. Ειμαστε στη φαση σβηνουμε τα φωτα και λυνουμε τις διαφορες μας
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Υδράργυρος
Δεν ξερω, πτωματα θα βρουμε σιγουρα
- Υδράργυρος
Καποιοι καβλωνουν λες και ειμαστε σε παρτουζαFeindflug έγραψε: 29 Απρ 2022, 21:34Παρτούζα θα κάνουμε ή πόλεμο, τύπε;Υδράργυρος έγραψε: 29 Απρ 2022, 21:09Εχει ηδη ξεκινησει τυπε. Ειμαστε στη φαση σβηνουμε τα φωτα και λυνουμε τις διαφορες μας
Ακριβώς.
Μιλάμε για κατά συρροή εγκληματία.
Συμφωνώ. Και ανοίγουν συνέχεια τέτοια νήματα. Αχόρταγοι έχουν γίνει.Υδράργυρος έγραψε: 29 Απρ 2022, 22:20Καποιοι καβλωνουν λες και ειμαστε σε παρτουζαFeindflug έγραψε: 29 Απρ 2022, 21:34Παρτούζα θα κάνουμε ή πόλεμο, τύπε;Υδράργυρος έγραψε: 29 Απρ 2022, 21:09
Εχει ηδη ξεκινησει τυπε. Ειμαστε στη φαση σβηνουμε τα φωτα και λυνουμε τις διαφορες μας
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Υδράργυρος
Δεν υπαρχει αμφιβολια οτι θα την πεσουν στους ρωσους στην υπερδνειστερια. Επομενο ειναι ο θυλακος του καλινινγκραντ; δεν παμε καλα