!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έρευνα: Το 62% των Ελλήνων γυμνάζεται !!!!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έρευνα: Το 62% των Ελλήνων γυμνάζεται !!!!!
Το σίγουρο είναι ότι στην έρευνα προκύπτουν τεράστιες αντιφάσεις.
Πράγμα που σημαίνει ότι η πλειοψηφία απαντά όπως θεωρεί ότι πρέπει να απαντήσει.
Πράγμα που σημαίνει ότι η πλειοψηφία απαντά όπως θεωρεί ότι πρέπει να απαντήσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρε τύποι, ξέρετε πόσοι έχουν συνδρομή σε γυμναστήρια και αθλητικούς συλλόγους, αλλά απλά πηγαίνουν κι έρχονται χωρίς να κάνουν τίποτα ουσιαστικό; Άλλος πάει για περπάτημα στην παραλία 1 φορά τις 1-2 εβδομάδες, με τσιγάρο και καφέ και θεωρεί ότι γυμνάστηκε.
Ξέρετε πόσοι νομίζουν πως επειδή δεν έφαγαν 3 φορές την εβδομάδα απ' έξω και δεν τελείωσαν ολόκληρη την σοκολάτα σε μια φορά, νομίζουν ότι προσέχουν την διατροφή τους;
Δεν νομίζω να λένε ψέμματα όλοι αυτοί, απλά δεν έχει καθορισθεί ένα όριο, μια βάση, για το τι θεωρείται γυμνάζομαι και τι προσέχω την διατροφή μου.
Ξέρετε πόσοι νομίζουν πως επειδή δεν έφαγαν 3 φορές την εβδομάδα απ' έξω και δεν τελείωσαν ολόκληρη την σοκολάτα σε μια φορά, νομίζουν ότι προσέχουν την διατροφή τους;
Δεν νομίζω να λένε ψέμματα όλοι αυτοί, απλά δεν έχει καθορισθεί ένα όριο, μια βάση, για το τι θεωρείται γυμνάζομαι και τι προσέχω την διατροφή μου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
stergiosbik
Ετσι.Ερμής έγραψε: 17 Απρ 2022, 13:09Η έρευνα αναφέρει τι δηλώνει ο καθένας, όχι τι ισχύειstergiosbik έγραψε: 17 Απρ 2022, 13:05 Μια βολτα καθε μερα σε ταβερνες,τσιπουραδικα,καφε κλπ κλπ και θα καταλαβει καποιος αν οι Ελληνες γυμναζονται σε τετοιο ποσοστο.![]()
Βεβαια το ερωτημα ειναι το που βρισκει την ορεξη ο καθενας να απαντα σε τετοια ερωτηματα αντι να κοιταξει να βρει χρονο για την ησυχια του.
Καλά ρε δικέ μου, δέκα ερωτήσεις έκαναν, δεν σε αγγάρεψαν να ανεβάσεις σακιά τσιμέντο στον τρίτο.stergiosbik έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:03Ετσι.Ερμής έγραψε: 17 Απρ 2022, 13:09Η έρευνα αναφέρει τι δηλώνει ο καθένας, όχι τι ισχύειstergiosbik έγραψε: 17 Απρ 2022, 13:05 Μια βολτα καθε μερα σε ταβερνες,τσιπουραδικα,καφε κλπ κλπ και θα καταλαβει καποιος αν οι Ελληνες γυμναζονται σε τετοιο ποσοστο.![]()
Βεβαια το ερωτημα ειναι το που βρισκει την ορεξη ο καθενας να απαντα σε τετοια ερωτηματα αντι να κοιταξει να βρει χρονο για την ησυχια του.
Dein Herz, meine Gier
-
stergiosbik
Ρε μαστορα αν εσυ την βρισκεις να απαντας με μπουρδες στο καθε ερωτηματολογιο με γεια σου με χαρα σου.Feindflug έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:05Καλά ρε δικέ μου, δέκα ερωτήσεις έκαναν, δεν σε αγγάρεψαν να ανεβάσεις σακιά τσιμέντο στον τρίτο.stergiosbik έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:03Ετσι.
Εμεις,οι πανω των 20 ετων προτιμουμε να κλεινουμε το τηλεφωνο για να εχουμε την ησυχια μας.
Σαφώς και δεν λένε όλοι ψέμματα αλλά στις γενικόλογες ερωτήσεις, εκ των πραγμάτων θα προκύψουν και γενικόλογες ό,τι να' ναι απαντήσεις. Γενικώς, οι περισσότερες από τις έρευνες τέτοιου τύπου, γίνονται για να πληρώνονται οι "ερευνητές" και όχι για να προκύψουν κάποια σαφή στοιχεία.Feindflug έγραψε: 17 Απρ 2022, 13:55 Ρε τύποι, ξέρετε πόσοι έχουν συνδρομή σε γυμναστήρια και αθλητικούς συλλόγους, αλλά απλά πηγαίνουν κι έρχονται χωρίς να κάνουν τίποτα ουσιαστικό; Άλλος πάει για περπάτημα στην παραλία 1 φορά τις 1-2 εβδομάδες, με τσιγάρο και καφέ και θεωρεί ότι γυμνάστηκε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και εγώ απαντώ σε έρευνεςstergiosbik έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:08Ρε μαστορα αν εσυ την βρισκεις να απαντας με μπουρδες στο καθε ερωτηματολογιο με γεια σου με χαρα σου.Feindflug έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:05Καλά ρε δικέ μου, δέκα ερωτήσεις έκαναν, δεν σε αγγάρεψαν να ανεβάσεις σακιά τσιμέντο στον τρίτο.stergiosbik έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:03
Ετσι.
Εμεις,οι πανω των 20 ετων προτιμουμε να κλεινουμε το τηλεφωνο για να εχουμε την ησυχια μας.
Όχι επειδή με νοιάζουν, αλλά το κάνω επειδή θέλω να πάρει το μεροκάματο του ο εργαζόμενος που με καλεί.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
stergiosbik έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:08Ρε μαστορα αν εσυ την βρισκεις να απαντας με μπουρδες στο καθε ερωτηματολογιο με γεια σου με χαρα σου.Feindflug έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:05Καλά ρε δικέ μου, δέκα ερωτήσεις έκαναν, δεν σε αγγάρεψαν να ανεβάσεις σακιά τσιμέντο στον τρίτο.stergiosbik έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:03
Ετσι.

Dein Herz, meine Gier
- ψωνάρα τιντερού
stergiosbik έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:03 Βεβαια το ερωτημα ειναι το που βρισκει την ορεξη ο καθενας να απαντα σε τετοια ερωτηματα αντι να κοιταξει να βρει χρονο για την ησυχια του
Feindflug έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:05 Καλά ρε δικέ μου, δέκα ερωτήσεις έκαναν, δεν σε αγγάρεψαν να ανεβάσεις σακιά τσιμέντο στον τρίτο.
stergiosbik έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:08 Ρε μαστορα αν εσυ την βρισκεις να απαντας με μπουρδες στο καθε ερωτηματολογιο με γεια σου με χαρα σου.
Αυτό είναι ένα κείμενο που μπορεί να προστίθεται στις δημοσιεύσεις σας. Υπάρχει ένα όριο 255 κρυάδων. Το ξεπεράσατε.
-
stergiosbik
Είναι ένα σκεπτικό και αυτό.Ερμής έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:13Και εγώ απαντώ σε έρευνεςstergiosbik έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:08Ρε μαστορα αν εσυ την βρισκεις να απαντας με μπουρδες στο καθε ερωτηματολογιο με γεια σου με χαρα σου.Feindflug έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:05
Καλά ρε δικέ μου, δέκα ερωτήσεις έκαναν, δεν σε αγγάρεψαν να ανεβάσεις σακιά τσιμέντο στον τρίτο.
Όχι επειδή με νοιάζουν, αλλά το κάνω επειδή θέλω να πάρει το μεροκάματο του ο εργαζόμενος που με καλεί.
Από την άλλη όμως υπάρχει και η ησυχία αυτού που απαντά.
Προτιμώ το δεύτερο.
Ξέρω τι εννοείς γιατί είχα κάποτε μια φίλη που ασχολούνταν με αυτά και έλεγε τα ίδια.Mitharadir έγραψε: 17 Απρ 2022, 13:43AlienWay έγραψε: 17 Απρ 2022, 13:08 Ο george ανοίγει μεγάλο θέμα. Το πόσο αντικειμενικές είναι οι δημοσκοπήσεις των "κοινωνικών επιστημών".
Κατά τη γνώμη μου όλες αυτές οι επιστήμες (κοινωνιολογία, κοινωνική ψυχολογία κλπ) θα έπρεπε να εντάσσονται στην επιστημονική φαντασία. Ειδικά όσον αφορά το σκέλος τους που λειτουργεί με "ερωτηματολόγια".
Καλά κάνανε οι ερωτώμενοι και τους τρολάρανε.
Οι κοινωνικές έρευνες μπορούν να αποτελέσουν πολύτιμο οδηγό για τους ερευνητές και κοινωνιολόγους όσον αφορά την κατανόηση μιας κοινωνίας εφόσον γίνονται σωστά.Οσο για το 62% που λέει ότι ασκείται σωματικά εξαρτάται πώς ερμηνεύει ο καθένας την σωματική άσκηση.Για κάποιον το περπάτημα μπορεί να είναι σωματική άσκηση.Θα έπρεπε η έρευνα να θέσει με διαφορετικό τρόπο την ερώτηση: γυμνάζεστε πέρα από το καθημερινό περπάτημα;
Ωστόσο ο εκφυλισμός τους συνόλου της επιστήμης (η οποία δυστυχώς στης μέρες μας αυτοπροσδιορίζεται ως "κοινωνικό κατασκεύασμα") ξεκίνησε από αυτούς τους κλάδους. Και έχει πάρει μπάλα πλέον σχεδόν όλη την επιστήμη.
Γι' αυτό έχω εκνευριστεί τόσο με την επίδραση του μεταμοντερνισμού στην επιστήμη. Διότι έχουμε φτάσει στην εποχή που με βάση την υποκειμενική ερμηνεία των στατιστικών, γίνεται στοχευμένη ιδεολογική τροποποίηση των συμπερασμάτων. (π.χ. "το φύλο είναι φάσμα" και άλλα τέτοια φαιδρά).
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Είναι ένα σκεπτικό και αυτό.stergiosbik έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:23Είναι ένα σκεπτικό και αυτό.Ερμής έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:13Και εγώ απαντώ σε έρευνεςstergiosbik έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:08
Ρε μαστορα αν εσυ την βρισκεις να απαντας με μπουρδες στο καθε ερωτηματολογιο με γεια σου με χαρα σου.
Προτιμώ το δεύτερο.
Από την άλλη 5 λεπτά από τη ησυχία μου δεν είναι και τίποτα για το ψωμί του άλλου
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μια χαρά είναι η έρευνα δεν σχολιάσατε όμως άλλα ευρήματα που έιναι πιο ενδιαφέροντα σε σχέση με την εργασία:
"Οι περισσότεροι θέλουν δουλειά στο δημόσιο
Η πλειοψηφία των Ελλήνων (58,3%) εξακολουθούν να προτιμούν μια δουλειά με «μέτριο μισθό, μικρές προοπτικές εξέλιξης, αλλά σταθερότητα», από μια δουλειά με μεγάλες αποδοχές, μεγάλες προοπτικές εξέλιξης, χωρίς εργασιακά ασφάλεια.
Όμως, σε αυτή την έρευνα το 36,4% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι αν μπορούσαν να διαλέξουν δουλειά θα προτιμούσαν μισθωτή εργασία στο δημόσιο. Πρόκειται για την πιο δημοφιλή απάντηση σε αυτό το ερώτημα και το υψηλότερο ποσοστό προτιμήσεων για εργασία στο δημόσιο που έχει καταγράψει η διαΝΕΟσις από το 2016, όταν άρχισε να συμπεριλαμβάνει αυτή την ερώτηση. Τότε το ποσοστό ήταν 24,4%. Μάλιστα, πλέον μια δουλειά στο δημόσιο είναι η πρώτη επιλογή για όλες τις ηλικίες των Ελλήνων".
Μισθωτή εργασία στον ΙΤ προτιμάει το 19,5% και αυτοαπασχολούμενος το 29,2% και επιχειρηματίας το 12,1%
"Οι περισσότεροι θέλουν δουλειά στο δημόσιο
Η πλειοψηφία των Ελλήνων (58,3%) εξακολουθούν να προτιμούν μια δουλειά με «μέτριο μισθό, μικρές προοπτικές εξέλιξης, αλλά σταθερότητα», από μια δουλειά με μεγάλες αποδοχές, μεγάλες προοπτικές εξέλιξης, χωρίς εργασιακά ασφάλεια.
Όμως, σε αυτή την έρευνα το 36,4% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι αν μπορούσαν να διαλέξουν δουλειά θα προτιμούσαν μισθωτή εργασία στο δημόσιο. Πρόκειται για την πιο δημοφιλή απάντηση σε αυτό το ερώτημα και το υψηλότερο ποσοστό προτιμήσεων για εργασία στο δημόσιο που έχει καταγράψει η διαΝΕΟσις από το 2016, όταν άρχισε να συμπεριλαμβάνει αυτή την ερώτηση. Τότε το ποσοστό ήταν 24,4%. Μάλιστα, πλέον μια δουλειά στο δημόσιο είναι η πρώτη επιλογή για όλες τις ηλικίες των Ελλήνων".
Μισθωτή εργασία στον ΙΤ προτιμάει το 19,5% και αυτοαπασχολούμενος το 29,2% και επιχειρηματίας το 12,1%
Ας μην είμαστε λαικιστές. Η σύνταξη στα 65 έτη θεσπίστηκε όταν ο μέσος όρος ζωής ήταν τα 70. Σήμερα, με το μέσο όρο ζωής να έχει ανέβει, πρέπει να ανέβει και η ηλικία συνταξιοδότησης.
-
stergiosbik
Συμφωνω απολυτως αν ειναι μια στο τοσο.Ερμής έγραψε: 17 Απρ 2022, 15:08Είναι ένα σκεπτικό και αυτό.stergiosbik έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:23Είναι ένα σκεπτικό και αυτό.Ερμής έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:13
Και εγώ απαντώ σε έρευνες
Προτιμώ το δεύτερο.
Από την άλλη 5 λεπτά από τη ησυχία μου δεν είναι και τίποτα για το ψωμί του άλλου
Οταν ομως καθε τρεις και λιγο χτυπαει το τηλεφωνο για τετοιες μαλακιες,ευχαριστω δεν θα παρω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 551 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από std157489
-
- 14 Απαντήσεις