!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Όλα τα κατορθώματα της συμμοριτοκυβέρνησης σε 1 νήμα.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: Όλα τα κατορθώματα της συμμοριτοκυβέρνησης σε 1 νήμα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

zteo έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:50
wooded glade έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:49
zteo έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:43
Που κολλανε αυτοι????????? :smt017
Ξέρω γω ; Ρώτα τους.
Συγκεντρωσου για την Ελλαδα μιλαμε τωρα. :8)
Άρα για εδώ λέει μία Ρολς Ρόϋς ο καθένας το μανιφέστο του κόμματος.
Να την περιμένω.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

wooded glade έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:52
wooded glade έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:49

Ξέρω γω ; Ρώτα τους.
Να την περιμένω.
Εαν θες να υποστηριξεις το μνημονιο Τσιπρα καντο ελευθερα δεν θα σε παρεξηγησω.Αλλα μη μου γραφεις ανοησιες. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
wooded glade

zteo έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:54
Να την περιμένω.
Εαν θες να υποστηριξεις το μνημονιο Τσιπρα καντο ελευθερα δεν θα σε παρεξηγησω.Αλλα μη μου γραφεις ανοησιες. :8)
Ούτε το μνημόνιο Τσίπρα υποστηρίζω, ούτε το … μνημόνιο Μελισσανίδη που θα μας πάει να παίξουμε τσάμπιονς ληγκ χωρίς μεταγραφές.
Για το μνημόνιο Τσίπρα ήμουν ο μόνος που έγραψε "έ-έ-έρχεται" τον Δεκέμβριο του 2014 και έφαγα διμηνιαίο μπαν, ενώ για τα καβούρια του Μελισσανίδη είναι η αλήθεια ότι δεν έγραψα τίποτα τότε - περιμένοντας όπως όλοι μας τα πρωταθλήματα να συνεχίσουν να κατηφορίζουν προς το λιμάνι.
Αλλά το ΚΚΕ λέει στη θέση του μνημονίου θα μας πάει στο δάσος να κόβουμε ξύλα - κάτι τέτοια ακούω.
Τέτοιο φάρμακο κατά του μνημονίου ρε συ ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 03 Σεπ 2018, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
zteo

wooded glade έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:59

Να την περιμένω.
Ούτε το μνημόνιο Τσίπρα υποστηρίζω, ούτε το … μνημόνιο Μελισσανίδη που θα μας πάει να παίξουμε τσάμπιονς ληγκ χωρίς μεταγραφές.
Για το μνημόνιο Τσίπρα ήμουν ο μόνος που έγραψε "έ-έ-έρχεται" τον Δεκέμβριο του 2015 και έφαγα διμηνιαίο μπαν, ενώ για τα καβούρια του Μελισσανίδη είναι η αλήθεια ότι δεν έγραψα τίποτα τότε - περιμένοντας όπως όλοι μας τα πρωταθλήματα να συνεχίσουν να κατηφορίζουν προς το λιμάνι.
Αλλά το ΚΚΕ λέει στη θέση του μνημονίου θα μας πάει στο δάσος να κόβουμε ξύλα - κάτι τέτοια ακούω.
Μην παραποιεις τις θεσεις του ΚΚΕ.Παντως ο πολιτικος φορεας που στηριζεις μια χαρα ψηφισε και στηριξε το μνημονιο Τσιπρα. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
wooded glade

zteo έγραψε: 03 Σεπ 2018, 23:02
Για το μνημόνιο Τσίπρα ήμουν ο μόνος που έγραψε "έ-έ-έρχεται" τον Δεκέμβριο του 2014 και έφαγα διμηνιαίο μπαν, ενώ για τα καβούρια του Μελισσανίδη είναι η αλήθεια ότι δεν έγραψα τίποτα τότε - περιμένοντας όπως όλοι μας τα πρωταθλήματα να συνεχίσουν να κατηφορίζουν προς το λιμάνι.
Μην παραποιεις τις θεσεις του ΚΚΕ.Παντως ο πολιτικος φορεας που στηριζεις μια χαρα ψηφισε και στηριξε το μνημονιο Τσιπρα. :8)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 03 Σεπ 2018, 23:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
zteo

wooded glade έγραψε: 03 Σεπ 2018, 23:07

Για το μνημόνιο Τσίπρα ήμουν ο μόνος που έγραψε "έ-έ-έρχεται" τον Δεκέμβριο του 2015 και έφαγα διμηνιαίο μπαν, ενώ για τα καβούρια του Μελισσανίδη είναι η αλήθεια ότι δεν έγραψα τίποτα τότε - περιμένοντας όπως όλοι μας τα πρωταθλήματα να συνεχίσουν να κατηφορίζουν προς το λιμάνι.

Ναι και.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
wooded glade

zteo έγραψε: 03 Σεπ 2018, 23:10
wooded glade έγραψε: 03 Σεπ 2018, 23:07

Ναι και.
Κάτι για τους πεθαμένους.
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 »

Αντε να βγεί Νεα Δημοκρατία να δω τι θα καταλάβετε. Αδωνι θα λέτε και θα κλαίτε.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Η προπαγάνδα του εθνολαϊκιστικού ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ μετώπου καλά κρατεί.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

εμπ1

κανενας συριζαιος για κονε με αδελφη?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Οι Αριστεροσυριζαιοι επρεπε να κυβερνησουνε γιατι μας τα ειχανε κανει για δεκαετιες τσουρεκια οτι δηθεν αυτοι ειναι διαφορετικοι, αντισυστημικοι και αλλες τετοιες πιπες...Τελικα εξελισσονται στην πιο φιλομερικανικη, φιλο-Μερκελικη, φιλο-ΔΝΤ κυβερνηση που προεκυψε..Μονο παρελαση την 4η Ιουλιου δεν οργανωσαν..

Θα προτεινα να κυβερνησει επισης και το ΚΚΕ καποια στιγμη μπας και ξυπνησουνε και οι εκει κοιμωμενοι οτι ειναι δηθενα αντικαπιταλιστες και αλλες αναλογες παρλαπιπες...Τα κομμουνια θα ητανε το πιο δεξιο κομμα αν ειχανε ποτε κυβερνησει..

Το πιο λυπηρο βεβαια ειναι η καταντια της Ελ δεξιας....Κωλαουζοι του Πουτιν και των Χιων γραφικοι πουθεναδες πλεον εκτος εποχης..Κριμα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

perseus έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:33 μπορειτε να κανετε ενα νημα που ναα πηζουν ευρωλαμογια χιλλαροτσανακογλυφτηδες και νεοδημοκρατες?
Δεν γράφεται ο Φλας Γκόρντον
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Northern Spirit έγραψε: 04 Σεπ 2018, 02:26 Οι Αριστεροσυριζαιοι επρεπε να κυβερνησουνε γιατι μας τα ειχανε κανει για δεκαετιες τσουρεκια οτι δηθεν αυτοι ειναι διαφορετικοι, αντισυστημικοι και αλλες τετοιες πιπες...Τελικα εξελισσονται στην πιο φιλομερικανικη, φιλο-Μερκελικη, φιλο-ΔΝΤ κυβερνηση που προεκυψε..Μονο παρελαση την 4η Ιουλιου δεν οργανωσαν..

Θα προτεινα να κυβερνησει επισης και το ΚΚΕ καποια στιγμη μπας και ξυπνησουνε και οι εκει κοιμωμενοι οτι ειναι δηθενα αντικαπιταλιστες και αλλες αναλογες παρλαπιπες...Τα κομμουνια θα ητανε το πιο δεξιο κομμα αν ειχανε ποτε κυβερνησει..

Το πιο λυπηρο βεβαια ειναι η καταντια της Ελ δεξιας....Κωλαουζοι του Πουτιν και των Χιων γραφικοι πουθεναδες πλεον εκτος εποχης..Κριμα..
Βασικά πολύ εύκολα σου τα κάνουν τσουρέκια εσένα αλλά ήταν 3%, οπότε και έτσι να τους έλεγες και γιουβέτσι να τους έλεγες, δεν είχε νόημα.
Αν π.χ. έβγαινε ένας στο πχόρουμ.gr το 2006 ας πούμε και έγραφε ένα νήμα περί Σύριζα (ή Ρήγα Φεραίου - δεν ξέρω πως λεγόταν τότε), θα ήταν το υπ' αριθμόν ένα άπατο όλων των εποχών
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

wooded glade έγραψε: 04 Σεπ 2018, 02:34
Northern Spirit έγραψε: 04 Σεπ 2018, 02:26 Οι Αριστεροσυριζαιοι επρεπε να κυβερνησουνε γιατι μας τα ειχανε κανει για δεκαετιες τσουρεκια οτι δηθεν αυτοι ειναι διαφορετικοι, αντισυστημικοι και αλλες τετοιες πιπες...Τελικα εξελισσονται στην πιο φιλομερικανικη, φιλο-Μερκελικη, φιλο-ΔΝΤ κυβερνηση που προεκυψε..Μονο παρελαση την 4η Ιουλιου δεν οργανωσαν..

Βασικά πολύ εύκολα σου τα κάνουν τσουρέκια εσένα αλλά ήταν 3%, οπότε και έτσι να τους έλεγες και γιουβέτσι να τους έλεγες, δεν είχε νόημα.
Αν π.χ. έβγαινε ένας στο πχόρουμ.gr το 2006 ας πούμε και έγραφε ένα νήμα περί Σύριζα (ή Ρήγα Φεραίου - δεν ξέρω πως λεγόταν τότε), θα ήταν το υπ' αριθμόν ένα άπατο όλων των εποχών
Η αποψη της αριστερας δεν ειναι μονο του ΣΥΡΙΖΑ...Υπηρχανε και ΚΚΕδες και κομματι του ΠΑΣΟΚ...Οι πορειες των πασοκων την δεκαετια του '80 υπερ των σαντινιστας, οι αγκαλιες με τον Αραφατ, μαζι με τους "φονιαδες των λαων Αμερικανοι" ητανε ολα αριστερου τυπου οχι του ΠΑΣΟΚ.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”