Άρα για εδώ λέει μία Ρολς Ρόϋς ο καθένας το μανιφέστο του κόμματος.zteo έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:50Συγκεντρωσου για την Ελλαδα μιλαμε τωρα.![]()
Να την περιμένω.
Άρα για εδώ λέει μία Ρολς Ρόϋς ο καθένας το μανιφέστο του κόμματος.zteo έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:50Συγκεντρωσου για την Ελλαδα μιλαμε τωρα.![]()
Εαν θες να υποστηριξεις το μνημονιο Τσιπρα καντο ελευθερα δεν θα σε παρεξηγησω.Αλλα μη μου γραφεις ανοησιες.wooded glade έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:52Άρα για εδώ λέει μία Ρολς Ρόϋς ο καθένας το μανιφέστο του κόμματος.
Να την περιμένω.
Ούτε το μνημόνιο Τσίπρα υποστηρίζω, ούτε το … μνημόνιο Μελισσανίδη που θα μας πάει να παίξουμε τσάμπιονς ληγκ χωρίς μεταγραφές.zteo έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:54Εαν θες να υποστηριξεις το μνημονιο Τσιπρα καντο ελευθερα δεν θα σε παρεξηγησω.Αλλα μη μου γραφεις ανοησιες.wooded glade έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:52Άρα για εδώ λέει μία Ρολς Ρόϋς ο καθένας το μανιφέστο του κόμματος.
Να την περιμένω.![]()
Μην παραποιεις τις θεσεις του ΚΚΕ.Παντως ο πολιτικος φορεας που στηριζεις μια χαρα ψηφισε και στηριξε το μνημονιο Τσιπρα.wooded glade έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:59Ούτε το μνημόνιο Τσίπρα υποστηρίζω, ούτε το … μνημόνιο Μελισσανίδη που θα μας πάει να παίξουμε τσάμπιονς ληγκ χωρίς μεταγραφές.zteo έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:54Εαν θες να υποστηριξεις το μνημονιο Τσιπρα καντο ελευθερα δεν θα σε παρεξηγησω.Αλλα μη μου γραφεις ανοησιες.wooded glade έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:52
Άρα για εδώ λέει μία Ρολς Ρόϋς ο καθένας το μανιφέστο του κόμματος.
Να την περιμένω.![]()
Για το μνημόνιο Τσίπρα ήμουν ο μόνος που έγραψε "έ-έ-έρχεται" τον Δεκέμβριο του 2015 και έφαγα διμηνιαίο μπαν, ενώ για τα καβούρια του Μελισσανίδη είναι η αλήθεια ότι δεν έγραψα τίποτα τότε - περιμένοντας όπως όλοι μας τα πρωταθλήματα να συνεχίσουν να κατηφορίζουν προς το λιμάνι.
Αλλά το ΚΚΕ λέει στη θέση του μνημονίου θα μας πάει στο δάσος να κόβουμε ξύλα - κάτι τέτοια ακούω.
Τέτοιο φάρμακο κατά του μνημονίου ρε συ ;
zteo έγραψε: 03 Σεπ 2018, 23:02Μην παραποιεις τις θεσεις του ΚΚΕ.Παντως ο πολιτικος φορεας που στηριζεις μια χαρα ψηφισε και στηριξε το μνημονιο Τσιπρα.wooded glade έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:59Ούτε το μνημόνιο Τσίπρα υποστηρίζω, ούτε το … μνημόνιο Μελισσανίδη που θα μας πάει να παίξουμε τσάμπιονς ληγκ χωρίς μεταγραφές.zteo έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:54
Εαν θες να υποστηριξεις το μνημονιο Τσιπρα καντο ελευθερα δεν θα σε παρεξηγησω.Αλλα μη μου γραφεις ανοησιες.![]()
Για το μνημόνιο Τσίπρα ήμουν ο μόνος που έγραψε "έ-έ-έρχεται" τον Δεκέμβριο του 2014 και έφαγα διμηνιαίο μπαν, ενώ για τα καβούρια του Μελισσανίδη είναι η αλήθεια ότι δεν έγραψα τίποτα τότε - περιμένοντας όπως όλοι μας τα πρωταθλήματα να συνεχίσουν να κατηφορίζουν προς το λιμάνι.
Αλλά το ΚΚΕ λέει στη θέση του μνημονίου θα μας πάει στο δάσος να κόβουμε ξύλα - κάτι τέτοια ακούω.
Τέτοιο φάρμακο κατά του μνημονίου ρε συ ;![]()
Ναι και.wooded glade έγραψε: 03 Σεπ 2018, 23:07zteo έγραψε: 03 Σεπ 2018, 23:02Μην παραποιεις τις θεσεις του ΚΚΕ.Παντως ο πολιτικος φορεας που στηριζεις μια χαρα ψηφισε και στηριξε το μνημονιο Τσιπρα.wooded glade έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:59
Ούτε το μνημόνιο Τσίπρα υποστηρίζω, ούτε το … μνημόνιο Μελισσανίδη που θα μας πάει να παίξουμε τσάμπιονς ληγκ χωρίς μεταγραφές.
Για το μνημόνιο Τσίπρα ήμουν ο μόνος που έγραψε "έ-έ-έρχεται" τον Δεκέμβριο του 2015 και έφαγα διμηνιαίο μπαν, ενώ για τα καβούρια του Μελισσανίδη είναι η αλήθεια ότι δεν έγραψα τίποτα τότε - περιμένοντας όπως όλοι μας τα πρωταθλήματα να συνεχίσουν να κατηφορίζουν προς το λιμάνι.
Τέτοιο φάρμακο κατά του μνημονίου ρε συ ;![]()
Κάτι για τους πεθαμένους.zteo έγραψε: 03 Σεπ 2018, 23:10Ναι και.wooded glade έγραψε: 03 Σεπ 2018, 23:07zteo έγραψε: 03 Σεπ 2018, 23:02
Μην παραποιεις τις θεσεις του ΚΚΕ.Παντως ο πολιτικος φορεας που στηριζεις μια χαρα ψηφισε και στηριξε το μνημονιο Τσιπρα.![]()
Δεν γράφεται ο Φλας Γκόρντονperseus έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:33 μπορειτε να κανετε ενα νημα που ναα πηζουν ευρωλαμογια χιλλαροτσανακογλυφτηδες και νεοδημοκρατες?
Βασικά πολύ εύκολα σου τα κάνουν τσουρέκια εσένα αλλά ήταν 3%, οπότε και έτσι να τους έλεγες και γιουβέτσι να τους έλεγες, δεν είχε νόημα.Northern Spirit έγραψε: 04 Σεπ 2018, 02:26 Οι Αριστεροσυριζαιοι επρεπε να κυβερνησουνε γιατι μας τα ειχανε κανει για δεκαετιες τσουρεκια οτι δηθεν αυτοι ειναι διαφορετικοι, αντισυστημικοι και αλλες τετοιες πιπες...Τελικα εξελισσονται στην πιο φιλομερικανικη, φιλο-Μερκελικη, φιλο-ΔΝΤ κυβερνηση που προεκυψε..Μονο παρελαση την 4η Ιουλιου δεν οργανωσαν..
Θα προτεινα να κυβερνησει επισης και το ΚΚΕ καποια στιγμη μπας και ξυπνησουνε και οι εκει κοιμωμενοι οτι ειναι δηθενα αντικαπιταλιστες και αλλες αναλογες παρλαπιπες...Τα κομμουνια θα ητανε το πιο δεξιο κομμα αν ειχανε ποτε κυβερνησει..
Το πιο λυπηρο βεβαια ειναι η καταντια της Ελ δεξιας....Κωλαουζοι του Πουτιν και των Χιων γραφικοι πουθεναδες πλεον εκτος εποχης..Κριμα..
Η αποψη της αριστερας δεν ειναι μονο του ΣΥΡΙΖΑ...Υπηρχανε και ΚΚΕδες και κομματι του ΠΑΣΟΚ...Οι πορειες των πασοκων την δεκαετια του '80 υπερ των σαντινιστας, οι αγκαλιες με τον Αραφατ, μαζι με τους "φονιαδες των λαων Αμερικανοι" ητανε ολα αριστερου τυπου οχι του ΠΑΣΟΚ.wooded glade έγραψε: 04 Σεπ 2018, 02:34Βασικά πολύ εύκολα σου τα κάνουν τσουρέκια εσένα αλλά ήταν 3%, οπότε και έτσι να τους έλεγες και γιουβέτσι να τους έλεγες, δεν είχε νόημα.Northern Spirit έγραψε: 04 Σεπ 2018, 02:26 Οι Αριστεροσυριζαιοι επρεπε να κυβερνησουνε γιατι μας τα ειχανε κανει για δεκαετιες τσουρεκια οτι δηθεν αυτοι ειναι διαφορετικοι, αντισυστημικοι και αλλες τετοιες πιπες...Τελικα εξελισσονται στην πιο φιλομερικανικη, φιλο-Μερκελικη, φιλο-ΔΝΤ κυβερνηση που προεκυψε..Μονο παρελαση την 4η Ιουλιου δεν οργανωσαν..
Θα προτεινα να κυβερνησει επισης και το ΚΚΕ καποια στιγμη μπας και ξυπνησουνε και οι εκει κοιμωμενοι οτι ειναι δηθενα αντικαπιταλιστες και αλλες αναλογες παρλαπιπες...Τα κομμουνια θα ητανε το πιο δεξιο κομμα αν ειχανε ποτε κυβερνησει..
Το πιο λυπηρο βεβαια ειναι η καταντια της Ελ δεξιας....Κωλαουζοι του Πουτιν και των Χιων γραφικοι πουθεναδες πλεον εκτος εποχης..Κριμα..
Αν π.χ. έβγαινε ένας στο πχόρουμ.gr το 2006 ας πούμε και έγραφε ένα νήμα περί Σύριζα (ή Ρήγα Φεραίου - δεν ξέρω πως λεγόταν τότε), θα ήταν το υπ' αριθμόν ένα άπατο όλων των εποχών