Otto Weininger έγραψε: 07 Απρ 2022, 21:55
Είπατε φιλμ με τον Δράκουλα όχι με βαμπίρ γενικά. Αν είναι να βάλουμε γενικά με βαμπίρ, αυξάνονται οι επιλογές κατά πολύ.
Δώσε πόνο δικε μου
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Το Dracula του Κόπολα με τους Όλντμαν,Χόπκινς,Ράιντερ,Ριβς μακράν η καλύτερη ταινια.
Ταινιαρα!
Έχω μείνει όμως πολλά βράδια ξάγρυπνος ή κοιμήθηκα και είδα εφιάλτες με τον μαλακα τον Κρίστοφερ Λι!
Τότε αρχές '80 που η ΕΡΤ έβαζε κάθε Δευτέρα μετά την Βουλή ταινίες τρόμου κι εγώ έβλεπα σκηνές στα κλεφτά μιας και με έστελναν για ύπνο νωρίς κι εγώ σηκώνομουν γεμάτος περιεργεια,σιγά σιγά για να μην με πάρουν χαμπάρι οι γονείς μου,να δω τον Δράκουλα!
Ήξερα βέβαια ότι θα χεζομουν πάνω μου αλλά η παιδική περιέργεια νικούσε τον φόβο.
stergiosbik έγραψε: 07 Απρ 2022, 23:21
Τότε αρχές '80 που η ΕΡΤ έβαζε κάθε Δευτέρα μετά την Βουλή ταινίες τρόμου κι εγώ έβλεπα σκηνές στα κλεφτά μιας και με έστελναν για ύπνο νωρίς κι εγώ σηκώνομουν γεμάτος περιεργεια,σιγά σιγά για να μην με πάρουν χαμπάρι οι γονείς μου
Μηπως εβλεπες το Twilight Zone; Γιατι ειμαι 99% σιγουρος οτι επαιζε δευτερα, μετα τα μεσανυχτα. Το θυμαμαι γιατι εκανα και γω τα ιδια
stergiosbik έγραψε: 07 Απρ 2022, 23:21
Τότε αρχές '80 που η ΕΡΤ έβαζε κάθε Δευτέρα μετά την Βουλή ταινίες τρόμου κι εγώ έβλεπα σκηνές στα κλεφτά μιας και με έστελναν για ύπνο νωρίς κι εγώ σηκώνομουν γεμάτος περιεργεια,σιγά σιγά για να μην με πάρουν χαμπάρι οι γονείς μου
Μηπως εβλεπες το Twilight Zone; Γιατι ειμαι 99% σιγουρος οτι επαιζε δευτερα, μετα τα μεσανυχτα. Το θυμαμαι γιατι εκανα και γω τα ιδια
Oχι δεν λεω αυτο.
Εκτος αν κανω λαθος την ημερα αλλα δεν το νομιζω.
Λεω ξεκαθαρα για ταινιες τρομου οπου συνηθως ειχε τον Κριστοφερ Λι στον ρολο του Δρακουλα.
Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Απρ 2022, 00:23
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη σκύλευση νεκρού στα παγκόσμια χρονικά, από αυτήν που έχει γίνει εις βάρος του μεγάλου ηγέτη Βλαντ Τσέπες.
stergiosbik έγραψε: 08 Απρ 2022, 00:26
Oχι δεν λεω αυτο.
Εκτος αν κανω λαθος την ημερα αλλα δεν το νομιζω.
Λεω ξεκαθαρα για ταινιες τρομου οπου συνηθως ειχε τον Κριστοφερ Λι στον ρολο του Δρακουλα.