!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπάνιο μετά από φαγητό

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: Μπάνιο μετά από φαγητό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Εχουν γινει περιστατικα στο μπανιο μετα το φαγητο. Εξαρταται βεβαια ποσο θα φας.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

lolek1 έγραψε: 02 Σεπ 2018, 11:11 ενας μεγαλος αριθμος αγυμναστων ανθρωπων, αν φαει και ειναι αναγκασμενος να κολυμπα και γενικα να κανει σωματικες εργασιες κινδυνευει να λιποθυμησει.
θυμιζω οτι μεγαλυτερης ηλικιας ανθρωποι οταν φανε μετα πεφτουν και για υπνο.
αρα ειναι επικινδυνο
Αν και έγινε μόδα το φιτ κυκλοφορούν μιλιούνια αγύμναστα ψοφίμια - μάλλον είναι απο τις μόδες που δεν ακολουθούν - δεν είναι χαλαρό σαν παρακολούθηση τσαμπιολιγκας η περπάτημα για σόπινγκ + βιτρινινγκ- :003:
Στά γυμναστήρια γράφονται όμως - και ας μην πατάνε η πηγαινουν σπανια - μάλλον κάποια μορφή βίτσιου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Η θαλασσα λογω ανωσης δεν πιεζει το στομαχι; Ισως δεν ειναι μονο θεμα καρδιας αλλα και αναρροφησης.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Nostalgia έγραψε: 02 Σεπ 2018, 12:34 Η θαλασσα λογω ανωσης δεν πιεζει το στομαχι; Ισως δεν ειναι μονο θεμα καρδιας αλλα και αναρροφησης.
Σωστό κι αυτό :roll:
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

argouen έγραψε: 02 Σεπ 2018, 11:21 Μπάνιο μετά το φαγητό είναι σαν να πας για γυμναστική μετά το φαγητό :roll: Από ανακοπή κινδυνεύεις βασικά (νομίζω)

υγ δεν διάβασα τα άρθρα
όχι δε λέμε για γυμναστική μετά το φαί, σιγά τη γυμναστική που κάνουμε οι Έλληνες στην παραλία :lol:

Λέμε για το ελληνικό μπάνιο ρε παιδί μου: μπαίνεις τρίβοντας την κοιλιά σου ατενίζοντας τον ορίζοντα, δίλεπτη παύση μόλις το νερό φτασει στ'αρχίδια, συνεχίζεις με τρομερό μακροβούτι μήκους 1,5 μέτρου, πλατσουρίζεις κανά μισάωρο σκεφτικός αν είναι σωστό να κατουρήσεις ή όχι, ξαναβγαίνεις προς την ξαπλώστρα όπου σε περιμένει μισολιωμένος φρέντο, αράζεις να στεγνώξεις (sic) και μόλις σε κάψει ο ήλιος ξαναμπαίνεις.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

sharp έγραψε: 02 Σεπ 2018, 11:44
stergiosbik έγραψε: 01 Σεπ 2018, 23:36 Παντως εδω και καμποσα χρονια που παω τα παιδια μου στο κολυμβητηριο,ολοι μα ολοι οι προπονητες λενε οτι ειναι μυθος.
Αν είναι δυνατόν! Να τους αλλάξεις όλους.

Κατά την χώνεψη η καρδιά στέλνει αίμα στο στομάχι. Εάν μπεις στο νερό κινδυνεύεις από ανακοπή, επειδή ζητά ο οργανισμός απότομα αίμα από το κέντρο προς την περιφέρεια, ώστε να ζεστάνει το σώμα. Είναι θέμα καρδιάς, δεν θα βουλιάξεις από το βάρος του φαγητού.

Καλύτερα να μην φας ένα γουρούνι και μετά να κάνεις μακροβούτι σε κρύα νερά και κόντρα μέχρι το απέναντι νησάκι :lol:
Sorry αλλα εχω την κακη συνηθεια να εμπιστευομαι τους γιατρους και τους ειδικους.
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Chilloutbuddy έγραψε: 02 Σεπ 2018, 12:47 Λέμε για το ελληνικό μπάνιο ρε παιδί μου: μπαίνεις τρίβοντας την κοιλιά σου ατενίζοντας τον ορίζοντα, δίλεπτη παύση μόλις το νερό φτασει στ'αρχίδια, συνεχίζεις με τρομερό μακροβούτι μήκους 1,5 μέτρου, πλατσουρίζεις κανά μισάωρο σκεφτικός αν είναι σωστό να κατουρήσεις ή όχι, ξαναβγαίνεις προς την ξαπλώστρα όπου σε περιμένει μισολιωμένος φρέντο, αράζεις να στεγνώξεις (sic) και μόλις σε κάψει ο ήλιος ξαναμπαίνεις.
Σαν να λέμε παράδεισος ε? :wink
Σου λείπει η Ελλάδα και φαίνεται :D
Νήφε και μέμνησο απιστείν
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

stergiosbik έγραψε: 02 Σεπ 2018, 12:54
stergiosbik έγραψε: 01 Σεπ 2018, 23:36 Παντως εδω και καμποσα χρονια που παω τα παιδια μου στο κολυμβητηριο,ολοι μα ολοι οι προπονητες λενε οτι ειναι μυθος.

Κατά την χώνεψη η καρδιά στέλνει αίμα στο στομάχι. Εάν μπεις στο νερό κινδυνεύεις από ανακοπή, επειδή ζητά ο οργανισμός απότομα αίμα από το κέντρο προς την περιφέρεια, ώστε να ζεστάνει το σώμα. Είναι θέμα καρδιάς, δεν θα βουλιάξεις από το βάρος του φαγητού.

Καλύτερα να μην φας ένα γουρούνι και μετά να κάνεις μακροβούτι σε κρύα νερά και κόντρα μέχρι το απέναντι νησάκι :lol:
Sorry αλλα εχω την κακη συνηθεια να εμπιστευομαι τους γιατρους και τους ειδικους.
Και μένα γιατρός μού τα έχει πει. Αλλά συμφωνώ μαζί σου, στέλνε τα παιδιά σου για μπάνιο μετά το φαγητό.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Εξαρτάται τι εννοείς με το μπάνιο.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Δεν κάνεις μπάνιο μετά το φαι για τον ίδιο λόγο που δεν πας γυμναστήριο μετά το φαι.

Δεν θέλει πολύ λογική.

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Chilloutbuddy έγραψε: 02 Σεπ 2018, 12:47 Λέμε για το ελληνικό μπάνιο ρε παιδί μου: μπαίνεις τρίβοντας την κοιλιά σου ατενίζοντας τον ορίζοντα, δίλεπτη παύση μόλις το νερό φτασει στ'αρχίδια, συνεχίζεις με τρομερό μακροβούτι μήκους 1,5 μέτρου, πλατσουρίζεις κανά μισάωρο σκεφτικός αν είναι σωστό να κατουρήσεις ή όχι, ξαναβγαίνεις προς την ξαπλώστρα όπου σε περιμένει μισολιωμένος φρέντο, αράζεις να στεγνώξεις (sic) και μόλις σε κάψει ο ήλιος ξαναμπαίνεις.
:lol:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Αυτό το πράγμα να νιώθετε έξυπνοι και να αντλείται ικανοποίηση επειδή καταδεικνύεται και καλά μια κατάσταση που περιγράφεται κάπου (ή την περιγράφετε εσείς οι ίδιοι), λες και ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και ευρηματικό αυτό που διαβάσατε ή γράψατε, σας προσδίδει μία αξιολύπητη πλευρά. Κακόμοιρα παιδάκια που νιώσανε ότι μπορούν να χειριστούν κάτι έξυπνο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Το έχω κάνει άπειρες φορές, μπάνιο μετά απο φαΐ, και δεν έχω πάθει τίποτα, αλλά μιλάμε μπάνιο όπως το περιγράφει ο Chilloutbuddy :lol:

Γιατί μια φορά, και μάλιστα ήμουν 17-18, έφαγα τα πάντα, και μετά πήγα για μπάσκετ, όπου κάποια στιγμή, μια σκοτοδίνη την ένιωσα, και ενα λύγισμα στα γόνατα .

Οπότε αν φας και έχεις σκοπό να σπάσεις ολυμπιακά ρεκόρ, καλύτερα όχι.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

sharp έγραψε: 02 Σεπ 2018, 13:01
stergiosbik έγραψε: 02 Σεπ 2018, 12:54

Και μένα γιατρός μού τα έχει πει. Αλλά συμφωνώ μαζί σου, στέλνε τα παιδιά σου για μπάνιο μετά το φαγητό.
Aυτο που λες δεν εχει καμμια σχεση με αυτο που συζηταμε.
Αν μετα απο καταναλωση φαγητου κανεις καποια ασκηση και παθεις καρδιακη προσβολη σημαινει οτι εχεις προβλημα στην καρδια και βγηκε στην επιφανεια.
Δεν φταιει το φαγητο ουτε η ασκηση.Η καρδια σου θα φταιει.
Πολλοι που δεν ξερουν οτι εχουν προβλημα στην καρδια την "πατανε" μετα απο καταναλωση μεγαλης ποσοτητας φαγητου.
Θα τους απαγορεψουμε το φαγητο;
Μη λεμε οτι θελουμε.
Επειδη ομως τα παιδια μου ειναι ελεγμενα απο γιατρους και αθλουνται στο φουλ,αφοβα θα τους επετρεπα να κολυμπησουν στη θαλασσα μετα το φαγητο γιατι δεν θα εκαναν οτι κανουν στις προπονησεις και στους αγωνες.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

έχει φάει το παιδί πχ, και καπάκια το πας για μπάνιο. Κολυμπάει χαλαρά, κάνει μια βουτιά προς τα κάτω του έρχονται όλα στο στόμα και πνίγεται με τα ξερατά του ή καταπίνει ένα σκασμό νερό και πάει στον πάτο.

Δεν ξέρω τι γιατρός είναι αυτός που σου λέει χλαπάκιασε και όρμα για μπάνιο.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”