!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι έγινε στο ντέρμπι της Ριζούπολης (ΟΣΦΠ-ΠΑΟ) το 2003;

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.

;;;;;;;;;;;;;;

Ήταν απαράδεκτη η τρομοκρατία που ασκήθηκε στους παίκτες του Παναθηναικού πριν τον αγώνα. Ο Ολυμπιακός έπρεπε να μηδενιστεί και ο Παναθηναικός να πάρει το πρωτάθλημα στα χαρτιά.
17
65%
Δικαιολογίες του κώλου. Οι παίκτες του Παναθηναικού ήταν κοτούλες.
9
35%

Σύνολο ψήφων: 26

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: Τι έγινε στο ντέρμπι της Ριζούπολης (ΟΣΦΠ-ΠΑΟ) το 2003;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

jason0 έγραψε: 30 Μαρ 2022, 01:09
wooded glade έγραψε: 30 Μαρ 2022, 01:05 Για λόγους τάξεως δεν έπρεπε να γίνει ο αγώνας. Λόγω της επεισοδιακής ατμόσφαιρας και των κροτίδων έπρεπε να εγκαταλειφθεί. Βέβαια ο Μποροβήλος και οι υπόλοιποι της παράγκας δεν θα έκαναν κάτι τέτοιο.
Στον αγώνα τώρα δεν ξέρω αν οι Παναθηναϊκοί ήταν τρομοκρατημένοι ή αν ήταν κότες. Δεν πιστεύω ούτε το ένα ούτε το άλλο. Αν έπαιξε κάτι αγωνιστικά υπέρ του Ολυμπιακού αυτό μπορεί να ήταν ο Τζέκος.
Αλλά τέτοιες δικαιολογίες έχω ακούσει πολλές. Με την Ίντερ -που της πέρασε- είπα, άλλη μιά φορά στο κυπελλούχων από την ΑΕΚ (το 0-3 από Δυναμό Ζαγκρέμπ), Σκωτία-Ελλάδα εθνικές ενόπλων είναι άλλο ένα που θυμάμαι και πολλά άλλα.
Αν είναι να σταματά παιχνίδι με κροτίδες ή επεισοδιακή ατμόσφαιρα δεν θα γινόταν παοκ-γαυρος, αεκ-γαυρος, γαυρος-βαζελος, βάζελος-γαυρος για 30 χρόνια
Άλλο μερικές κροτίδες, άλλο Βιετ-Ναμ.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
wooded glade

stavmanr έγραψε: 30 Μαρ 2022, 01:12
jason0 έγραψε: 30 Μαρ 2022, 01:00
stavmanr έγραψε: 30 Μαρ 2022, 00:56 Το συγκεκριμένο ντέρμπι, το 2003, ήταν η ταφόπλακα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ήταν η χρονιά που σήμανε τον εκτοπισμό από το ελληνικό πρωτάθλημα σχεδόν όλων των παιδιών που αργότερα πήραν το Euro (2004).
Τότε δηλαδή που η ποδοσφαιρική μαφία διέλυε το ελληνικό ταλέντο.

Καθίστε να χαρείτε ποδόσφαιρο τώρα.
Οι οπαδοί του βάζελου νομίζω τους έδιωξαν ως λουζερς
Δεν μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες.
Μιλάμε για ένα ντέρμπι ...Σομαλίας που γύρισε το ποδόσφαιρο πίσω τουλάχιστον 20-30 χρόνια.

Όσοι χαίρεστε τη σημερινή κατάντια ως ...ποδόσφαιρο, είστε οι τυχεροί της υπόθεσης. Η άγνοια είναι ευτυχία.

Οι losers εκείνου του ντέρμπι, πήραν το Euro την επόμενη χρονιά.
Δεν ήξεραν μπάλα, φαίνεται...
Δεν ξέρεις τόπι, δεν μπορείς να κάνεις προπαγάνδα Σύριζα μην ξέροντας τόπι.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

wooded glade έγραψε: 30 Μαρ 2022, 01:13
jason0 έγραψε: 30 Μαρ 2022, 01:00

Οι οπαδοί του βάζελου νομίζω τους έδιωξαν ως λουζερς
Μιλάμε για ένα ντέρμπι ...Σομαλίας που γύρισε το ποδόσφαιρο πίσω τουλάχιστον 20-30 χρόνια.

Όσοι χαίρεστε τη σημερινή κατάντια ως ...ποδόσφαιρο, είστε οι τυχεροί της υπόθεσης. Η άγνοια είναι ευτυχία.

Δεν ξέρω τόπι, Γούντι.
Ξέρω όμως ότι σε εκείνο το ντέρμπι ξεφτιλίστηκαν οι αθλητές μας που την επόμενη χρονιά σήκωσαν το ευρωπαϊκό.
Ας ξέρουν αυτοί καλύτερα.

* Πώς σου ήρθε ο Σύριζα σε αυτή τη συζήτηση ρε συ; Μόνο οι κομμουνιστές σου έχουν ξεφύγει...
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

wooded glade έγραψε: 30 Μαρ 2022, 01:12
wooded glade έγραψε: 30 Μαρ 2022, 01:05 Για λόγους τάξεως δεν έπρεπε να γίνει ο αγώνας. Λόγω της επεισοδιακής ατμόσφαιρας και των κροτίδων έπρεπε να εγκαταλειφθεί. Βέβαια ο Μποροβήλος και οι υπόλοιποι της παράγκας δεν θα έκαναν κάτι τέτοιο.
Στον αγώνα τώρα δεν ξέρω αν οι Παναθηναϊκοί ήταν τρομοκρατημένοι ή αν ήταν κότες. Δεν πιστεύω ούτε το ένα ούτε το άλλο. Αν έπαιξε κάτι αγωνιστικά υπέρ του Ολυμπιακού αυτό μπορεί να ήταν ο Τζέκος.
Αλλά τέτοιες δικαιολογίες έχω ακούσει πολλές. Με την Ίντερ -που της πέρασε- είπα, άλλη μιά φορά στο κυπελλούχων από την ΑΕΚ (το 0-3 από Δυναμό Ζαγκρέμπ), Σκωτία-Ελλάδα εθνικές ενόπλων είναι άλλο ένα που θυμάμαι και πολλά άλλα.
Αν είναι να σταματά παιχνίδι με κροτίδες ή επεισοδιακή ατμόσφαιρα δεν θα γινόταν παοκ-γαυρος, αεκ-γαυρος, γαυρος-βαζελος, βάζελος-γαυρος για 30 χρόνια
Σιγά ρε πλατουν
Για δείξε λίγο τον πόλεμο
Πολυ χειρότερα μας έχουν κάνει τα αργιανα και έχουμε κάνει εμείς στους γαυρους, να γίνονται όλα τα κόρνερ στο ματς απ την 3 γιατί στην 4 πέφτουν κοτρωνες για όποιον πλησιάζει
Urban legend είναι η Ριζούπολη, δικαιολογία που ήταν άθλιοι στο σημαντικότερο ματς
Άβαταρ μέλους
wooded glade

jason0 έγραψε: 30 Μαρ 2022, 01:19
wooded glade έγραψε: 30 Μαρ 2022, 01:12

Σιγά ρε πλατουν
Για δείξε λίγο τον πόλεμο
Πολυ χειρότερα μας έχουν κάνει τα αργιανα και έχουμε κάνει εμείς στους γαυρους, να γίνονται όλα τα κόρνερ στο ματς απ την 3 γιατί στην 4 πέφτουν κοτρωνες για όποιον πλησιάζει
Urban legend είναι η Ριζούπολη, δικαιολογία που ήταν άθλιοι στο σημαντικότερο ματς
Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1-1 το 96.
Ο Κόκκαλης δεν πήγαινε για τίποτα αλλά και δεν δέχτηκε να γίνει γάβροι-αδέρφια. Έπεφταν τσιμεντόλιθοι και ο Παπαχίντζιος σφύριξε τη λήξη στο 82 για να πάρει το χι ο Ολυμπιακόας.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

jason0 έγραψε: 30 Μαρ 2022, 00:11 Ψήφισα το 2. Ένα κλασσικό ματς μας στο Χαριλάου ήταν
(ή αντίστοιχα τουμπα) αυτά που έγιναν. Από τη στιγμή που δεν χτυπήθηκαν παίκτες, τα άλλα είναι δικαιολογίες.
Και κλασικό ματς στη Λεωφόρο βεβαίως βεβαίως.

Από 07:30 και μετά.

Και bonus ένα μπολιντιζμενο - σύμφωνα και με την αποφώνηση - ντέρμπι της εποχής, όπου είχαμε απλά τον Βόκολο να δέχεται στο κεφάλι αντικείμενο που προοριζόταν για αντίπαλο και τον Λουτσιάνο να πηγαίνει στο κόρνερ και να πέφτει κάτω επειδή του πέταξαν καρέκλες, μπουκάλια, κέρματα κλπ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιοελλαδίτης την 30 Μαρ 2022, 01:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

stavmanr έγραψε: 30 Μαρ 2022, 01:18

Δεν ξέρω τόπι, Γούντι.
Ξέρω όμως ότι σε εκείνο το ντέρμπι ξεφτιλίστηκαν οι αθλητές μας που την επόμενη χρονιά σήκωσαν το ευρωπαϊκό.

* Πώς σου ήρθε ο Σύριζα σε αυτή τη συζήτηση ρε συ; Μόνο οι κομμουνιστές σου έχουν ξεφύγει...
Δεν ξέρεις τόπι - τι ανακατεύεσαι ;
Στην υπόθεση "χρυσά πόδια" είμαστε χαμένοι από χέρι.
Ποιά Ελληνική ομάδα θα κοντράρει μία π.χ. Ρόμα στις μεταγραφές ή μία Μονακό ; Δε σου λέω για τις μεγάλες του τσάμπιονς ληγκ.
Αλλά από την άλλη τα αβγά είναι αυτά που θα ήθελαν να μην έχουν ελευθερία επιλογής οι παίκται.
Όσο καιρό είτε δεν επιτρεπόντουσαν οι μεταγραφές ή δεν εμπιστευόντουσαν τους Έλληνες μπαλικώς κάτι κάναμε. Μετά τον ήπιαμε.
Ο Σύριζα δεν μπορεί να κάνει κάτι.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

wooded glade έγραψε: 30 Μαρ 2022, 01:27

Δεν ξέρω τόπι, Γούντι.

Ποιά Ελληνική ομάδα θα κοντράρει μία π.χ. Ρόμα στις μεταγραφές ή μία Μονακό ; Δε σου λέω για τις μεγάλες του τσάμπιονς ληγκ.
Θυμάμαι πάντως την ίδια να αποκλείει τη Γιουβέντους, τον Άγιαξ κι άλλες υπερδυνάμεις της εποχής.

Με εκείνα τα ελληνόπουλα που αργότερα πήραν το Euro, αφού πρώτα υπέστησαν τον βαρβαρισμό της Ριζούπολης.

Βέβαια, δεν ξέρω. Υποθέσεις κάνω...

Επίσης από αυτά που δεν ξέρω είναι ότι βασικοί της ομάδας του Euro ήταν μεταξύ των άλλων οι εξής:

Αντώνης Νικοπολίδης , Γιούρκας Σεϊταρίδης , Τάκης Φύσσας , Άγγελος Μπασινάς , Γιώργος Καραγκούνης.

Σ' αυτούς πετούσατε καρέκλες, τότε...
Άβαταρ μέλους
wooded glade

stavmanr έγραψε: 30 Μαρ 2022, 01:29
wooded glade έγραψε: 30 Μαρ 2022, 01:27

Δεν ξέρω τόπι, Γούντι.

Θυμάμαι πάντως την ίδια να αποκλείει τη Γιουβέντους, τον Άγιαξ κι άλλες υπερδυνάμεις της εποχής.

Με εκείνα τα ελληνόπουλα που αργότερα πήραν το Euro, αφού πρώτα υπέστησαν τον βαρβαρισμό της Ριζούπολης.
Δεν νομίζω να αποκλείστηκε η Γιουβέντους ή ο Άγιαξ από Ελληνική ομάδα (τουλάχιστον στα καλά τους).
Αλλά δεν είχε αρχίσει η μεταγραφολογία και γι αυτό έβλεπες κάτι από αυτές τις ομάδες, όπως και από της Γουεμπλεϊκές την εποχή του μακαρίτη του Ασλανίδη.
Το ίδιο ισχύει και αλλού. Δανία. Ολλανδία που πουλάει όλους τους παίκτες. Βέλγιο. Σουηδία.
Θα μου πεις ότι έχουν εθνικές ομάδες αυτές ενώ εμείς δεν έχουμε. Αλλά είναι και ποδοσφαιρομάνες αυτές οι χώρες.
Άβαταρ μέλους
jason0

Μπάσκετ στα 90s δεν ζήσατε ρε; Που ανοίγατε το κεφάλι του Μπάνε, ανοιγαμε του Ράτζα και του Φασουλα και έλεγαν χαλαρά οι διαιτητές αναγκαστική αλλαγή και έμπαινε με επίδεσμο μετά από 2 λεπτά; κροτίδες και μαλακίες, φοβήθηκε ο Καραγκούνης τώρα
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

jason0 έγραψε: 30 Μαρ 2022, 01:41 Μπάσκετ στα 90s δεν ζήσατε ρε; Που ανοίγατε το κεφάλι του Μπάνε, ανοιγαμε του Ράτζα και του Φασουλα και έλεγαν χαλαρά οι διαιτητές αναγκαστική αλλαγή και έμπαινε με επίδεσμο μετά από 2 λεπτά; κροτίδες και μαλακίες, φοβήθηκε ο Καραγκούνης τώρα
Δεν απορώ που κάποιοι καταφέρνουν κι απολαμβάνουν το σημερινό ποδόσφαιρο...
Άβαταρ μέλους
wooded glade

jason0 έγραψε: 30 Μαρ 2022, 01:41 Μπάσκετ στα 90s δεν ζήσατε ρε; Που ανοίγατε το κεφάλι του Μπάνε, ανοιγαμε του Ράτζα και του Φασουλα και έλεγαν χαλαρά οι διαιτητές αναγκαστική αλλαγή και έμπαινε με επίδεσμο μετά από 2 λεπτά; κροτίδες και μαλακίες, φοβήθηκε ο Καραγκούνης τώρα
Γάβροι:

LETO
Phorum.gr user: LETO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LETO »

γινονται και σε εσας τα αριανα-παοκια ο υπευθυνος ασφαλειας και ο αττιχαρχης υπαλληλοι της εκαστοτε παε την επομενη χρονια;

δερνουν κι εσας παικτες σας μπραβοι στα αποδυτηρια;

χωνουν και σε εσας κονταρια πανω απο τη φυσουνα με σκοπο να σας τα καρφωσουν;

ΠΡΙΝ το ματς αυτα, οχι οταν τελειωνει και οι παικτες πανε για ντουζακι

δεν αντιλεγω οτι υπηρχε τεραστια ευθυνη και στη διοικηση του ΠΑΟ, που κατεβηκε με διοικητικο ηγετη σε αυτο το ντερμπι την ...Αμαλια Κυπαρριση

και την επομενη χρονια βρηκε την ευκαιρια να ξεπουλησει ολους τους παιχταραδες που ζηταγαν μεγαλυτερα συμβολαια γιατι ειχαν κανει απιστευτες πορεις στην ευρωπη τρια σερι χρονια.

εκει ξεκινησε στην ουσια και ο ανενδοτος απεναντι στον τζιγγερ
Άβαταρ μέλους
jason0

stavmanr έγραψε: 30 Μαρ 2022, 01:43
Δεν απορώ που κάποιοι καταφέρνουν κι απολαμβάνουν το σημερινό ποδόσφαιρο...
Ο Μπάνε με ανοιγμενο κεφάλι σου ριχνε 30αρες
Ο Ράτζα και ο Βρανκοβιτς με αίματα με νικούσαν
Εκεί θέλω να καταλήξω, η Ριζούπολη δεν ήταν τπτ για αυτό που το κάνατε για δικαιολογία
Σας πηραν κατά κράτος εκείνη την μέρα
LETO
Phorum.gr user: LETO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LETO »

Παντως εκεινη τη χρονια εμελε να γινει κατι ακομα χειροτερο στον ΠΑΟ ακομα και απο τον στημενο εμμετο της ριζουπολης.

Το κωλοσογο αρνηθηκε να δωσει την παε στους ΑΦΟΥΣ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”