!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μέρη για βόλτες στην Αθήνα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Μέρη για βόλτες στην Αθήνα.
Ωραία είναι και Δραπετσώνα, αστικό τοπίο λαϊκό, όχι παλαιό Φάληρο φλώρους, δίπλα σε θάλασσα. Τεράστιες ευθείες, είσαι χιλιόμετρα μακριά από την θάλασσα και την βλέπεις στον ορίζοντα. Άμα θες πιο κυριλέ βόλτα, πας λιπάσματα που μαζεύονται όλοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 22 Μαρ 2022, 12:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
μου αρέσει, αλλά εδώ που μένω είναι ανοιχτά και μονοκατοικίες, κήποι, δέντρα, λουλούδια, χωράφια άχτιστα. Ελευσίνα βλέπεις.gassim έγραψε: 22 Μαρ 2022, 11:41Υποψιάζομαι οτι απλά δεν σου αρέσει να περπατάς. Σε όλο το λεκανοπέδιο (και εκτός αθήνας) υπάρχουν καταπληκτικά μέρη για βόλτες.Naranjita έγραψε: 22 Μαρ 2022, 11:09 γενικά πιστεύω, ότι μόνον κατόπιν βομβαρδισμού η Αθήνα θα αποκτήσει μέρη για βόλτες. *
το μόνο που έχει είναι το ιστορικό κέντρο και τίποτα άλλο.
και υπάρχει πάντα, ο εφιάλτης του παρκαρίσματος ή των χάλια μμμ
*
τύπου Ναγκασάκι και διαθεσιμότητα 500 χρόνια και βάλε
με καταπιέζει η Αθήνα με όλες αυτές τις άσχημες πολυκατοικίες.
εδώ έτσι και παρκάρει κάποιος κάτω από το σπίτια μας, τον κοιτάμε κάπως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naranjita την 22 Μαρ 2022, 12:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Ωραία είναι και η Ελευσίνα για βόλτες αλλά κάπως περιορισμένη, η περιοχή γύρω απο τον αρχαιολογικό χώρο και η παραλία είναι ωραίες, αλλά δεν νομίζω να βγάζουν πάνω απο 2 3 χλμ περπάτημα.Naranjita έγραψε: 22 Μαρ 2022, 12:02μου αρέσει, αλλά εδώ που μένω είναι ανοιχτά και μονοκατοικίες, κήποι, δέντρα, λουλούδια, χωράφια άχτιστα. Ελευσίνα βλέπεις.gassim έγραψε: 22 Μαρ 2022, 11:41Υποψιάζομαι οτι απλά δεν σου αρέσει να περπατάς. Σε όλο το λεκανοπέδιο (και εκτός αθήνας) υπάρχουν καταπληκτικά μέρη για βόλτες.Naranjita έγραψε: 22 Μαρ 2022, 11:09 γενικά πιστεύω, ότι μόνον κατόπιν βομβαρδισμού η Αθήνα θα αποκτήσει μέρη για βόλτες. *
*
εδώ έτσι και παρκάρει κάποιος κάτω από το σπίτια μας, τον κοιτάμε κάπως.![]()
φίλε μου,gassim έγραψε: 22 Μαρ 2022, 12:06Ωραία είναι και η Ελευσίνα για βόλτες αλλά κάπως περιορισμένη, η περιοχή γύρω απο τον αρχαιολογικό χώρο και η παραλία είναι ωραίες, αλλά δεν νομίζω να βγάζουν πάνω απο 2 3 χλμ περπάτημα.Naranjita έγραψε: 22 Μαρ 2022, 12:02μου αρέσει, αλλά εδώ που μένω είναι ανοιχτά και μονοκατοικίες, κήποι, δέντρα, λουλούδια, χωράφια άχτιστα. Ελευσίνα βλέπεις.gassim έγραψε: 22 Μαρ 2022, 11:41
Υποψιάζομαι οτι απλά δεν σου αρέσει να περπατάς. Σε όλο το λεκανοπέδιο (και εκτός αθήνας) υπάρχουν καταπληκτικά μέρη για βόλτες.
πάρε μια ιδέα του κήπου και της περιοχής. όπου θες πας

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
-
Εμπεδοκλής
Νίκαια Γαλλίας;Naranjita έγραψε: 22 Μαρ 2022, 12:08φίλε μου,gassim έγραψε: 22 Μαρ 2022, 12:06Ωραία είναι και η Ελευσίνα για βόλτες αλλά κάπως περιορισμένη, η περιοχή γύρω απο τον αρχαιολογικό χώρο και η παραλία είναι ωραίες, αλλά δεν νομίζω να βγάζουν πάνω απο 2 3 χλμ περπάτημα.Naranjita έγραψε: 22 Μαρ 2022, 12:02
μου αρέσει, αλλά εδώ που μένω είναι ανοιχτά και μονοκατοικίες, κήποι, δέντρα, λουλούδια, χωράφια άχτιστα. Ελευσίνα βλέπεις.
![]()
αμα βαστάνε τα ποδάρια σου, πας.
να μας το πεις όμως να βρούμε σπόνσορες.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Ε μάλλον πρέπει να οργανώσεις μπάρμπεκιου-φόρουμ.Naranjita έγραψε: 22 Μαρ 2022, 12:08φίλε μου,gassim έγραψε: 22 Μαρ 2022, 12:06Ωραία είναι και η Ελευσίνα για βόλτες αλλά κάπως περιορισμένη, η περιοχή γύρω απο τον αρχαιολογικό χώρο και η παραλία είναι ωραίες, αλλά δεν νομίζω να βγάζουν πάνω απο 2 3 χλμ περπάτημα.Naranjita έγραψε: 22 Μαρ 2022, 12:02
μου αρέσει, αλλά εδώ που μένω είναι ανοιχτά και μονοκατοικίες, κήποι, δέντρα, λουλούδια, χωράφια άχτιστα. Ελευσίνα βλέπεις.
![]()
-
Noob saibot
- Phorum.gr user: Noob
Είμαι λίγο. Καλλιθέα; Εχω πάει πολύ παλιά δεν θυμάμαι καν το μέρος. Βρώμα? Τζιτζιφιές πας με τράμ;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Μαρ 2022, 11:05 Μην είσαι φλώρος. Κάλλιθεα. Έχει τα πάντα. Τσιμέντο, βρώμα, κλειστά καταστήματα, ανοιχτά, τεράστια αγορά, πράσινο, θάλασσα, κίνηση, γαλήνη, ότι τραβάει η ψυχή σου. Και αν θες πιο ηρεμία, από τις Τζιτζιφιές πας δίπλα μοσχάτο. Αρκεί να έχεις περπατησει κάνα διωρο, να την απολαύσεις.
There is no system
όχι, εχει σχετικά κοντά ηλεκτρικό όμως.Noob saibot έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:56Είμαι λίγο. Καλλιθέα; Εχω πάει πολύ παλιά δεν θυμάμαι καν το μέρος. Βρώμα? Τζιτζιφιές πας με τράμ;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Μαρ 2022, 11:05 Μην είσαι φλώρος. Κάλλιθεα. Έχει τα πάντα. Τσιμέντο, βρώμα, κλειστά καταστήματα, ανοιχτά, τεράστια αγορά, πράσινο, θάλασσα, κίνηση, γαλήνη, ότι τραβάει η ψυχή σου. Και αν θες πιο ηρεμία, από τις Τζιτζιφιές πας δίπλα μοσχάτο. Αρκεί να έχεις περπατησει κάνα διωρο, να την απολαύσεις.
-
Εμπεδοκλής
Έχει τραμ. Ηλεκτρικό δεν έχει. Ο σταθμός του Μοσχάτου δεν είναι κοντά. Ή τελος πάντων είναι πάνω από το χιλιόμετρο περπάτημα...gassim έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:58όχι, εχει σχετικά κοντά ηλεκτρικό όμως.Noob saibot έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:56Είμαι λίγο. Καλλιθέα; Εχω πάει πολύ παλιά δεν θυμάμαι καν το μέρος. Βρώμα? Τζιτζιφιές πας με τράμ;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Μαρ 2022, 11:05 Μην είσαι φλώρος. Κάλλιθεα. Έχει τα πάντα. Τσιμέντο, βρώμα, κλειστά καταστήματα, ανοιχτά, τεράστια αγορά, πράσινο, θάλασσα, κίνηση, γαλήνη, ότι τραβάει η ψυχή σου. Και αν θες πιο ηρεμία, από τις Τζιτζιφιές πας δίπλα μοσχάτο. Αρκεί να έχεις περπατησει κάνα διωρο, να την απολαύσεις.
-
Noob saibot
- Phorum.gr user: Noob
Naranjita έγραψε: 22 Μαρ 2022, 11:09 γενικά πιστεύω, ότι μόνον κατόπιν βομβαρδισμού η Αθήνα θα αποκτήσει μέρη για βόλτες. *
*
There is no system
Ναι δικιο εχεις, περναει το τραμ απο κατωΕμπεδοκλής έγραψε: 22 Μαρ 2022, 14:05Έχει τραμ. Ηλεκτρικό δεν έχει. Ο σταθμός του Μοσχάτου δεν είναι κοντά. Ή τελος πάντων είναι πάνω από το χιλιόμετρο περπάτημα...gassim έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:58όχι, εχει σχετικά κοντά ηλεκτρικό όμως.Noob saibot έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:56
Είμαι λίγο. Καλλιθέα; Εχω πάει πολύ παλιά δεν θυμάμαι καν το μέρος. Βρώμα? Τζιτζιφιές πας με τράμ;
Κέντρο
έχει τα πάντα. Α και Περαίας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Γιατί το σταμάτησες εκεί;
Από Τουρκολίμανο μέχρι τέρμα Πειραϊκή-Σχολή Δοκίμων είναι μέγκλα
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Εμενα μου αρεσει να πηγαινω για σουσιNoob saibot έγραψε: 22 Μαρ 2022, 11:01 Στη περιοχή που μένω δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο. Μου αρέσει να πηγαίνω Νέα Φιλαδέλφεια στο Γρηγόρη ή στα Everest. Και η εν εθρεία (καφετέρια) πολύ καλή. Κέντρο είναι ακόμα σταθερή αξία; Στην εποχή μας; Ψηρή; Μοναστηράκι; Από καφετέριες η καλύτερη που έχω δει είναι η Verde. Στου Παπάγου. Υπάρχει ακόμα; Εσείς που βγαίνετε; Πλέον.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 47 Απαντήσεις