τομλκΧαοτικός έγραψε: 31 Αύγ 2018, 01:05 Ναι αλλά η Τουρκία ως χώρα έχει επιλέξει πολεμική ρητορική εναντίον της σταθερότητας της δικής μας χώρας και θα πρέπει να μποϋκοταριστούν τα προϊόντα της.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τούρκικα
Re: Τούρκικα
Μη τις σνομπάρετε μερικές είναι πολύ καλές και οι ηθοποιοί παίζουν άψογα. Που ελληνική δραματική σειρά δεν αντέχω να δω πάνω από 10λεπτο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι ρε μαλάκα; Σε λίγο θα γαμάνε και οι Τούρκοι τις Ελληνίδες. Κι αυτές πάλι θα κάθονται να το παίρνουν σα χάνες αφού θα έχουν εθιστεί στην εικόνα τους.
Εδώ πασχίζουμε πως να κάνουμε και τους Έλληνες να μη γαμάνε για να μείνουμε λίγοι και να είμαστε οι αναγκαστικές επιλογές, θα έχουμε κι άλλους να φορτωθούμε;
Εδώ πασχίζουμε πως να κάνουμε και τους Έλληνες να μη γαμάνε για να μείνουμε λίγοι και να είμαστε οι αναγκαστικές επιλογές, θα έχουμε κι άλλους να φορτωθούμε;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αν οι τούρκοι είναι έτσι με τέτοια μάτια και βλέμμα εγώ παω να γίνω χανούμισσα.

Spoiler

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σιγα ρε φιλε!Χαοτικός έγραψε: 31 Αύγ 2018, 15:02 Τι ρε μαλάκα; Σε λίγο θα γαμάνε και οι Τούρκοι τις Ελληνίδες. Κι αυτές πάλι θα κάθονται να το παίρνουν σα χάνες αφού θα έχουν εθιστεί στην εικόνα τους.
Εδώ πασχίζουμε πως να κάνουμε και τους Έλληνες να μη γαμάνε για να μείνουμε λίγοι και να είμαστε οι αναγκαστικές επιλογές, θα έχουμε κι άλλους να φορτωθούμε;![]()
και γκομενες sex and the city μεχρι και την Γαστουνη Αιτωλοακαρνανιας.
Χωρια που οι Αμερικανικες σειρες και ταινιες μας συνηθισαν στη βια, μαθαμε ολους τους διεστραμενους τροπους που σκοτωνουν οι serial kilers και την εποχη του need for speed ειχαμε γεμισει απο καγκουρες με κωλοφτιαγμενα αυτοκινητα που ηταν δημοσιος κινδυνος στους δρομους.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Αστο διάλο μωρήNaida έγραψε: 31 Αύγ 2018, 15:09 Αν οι τούρκοι είναι έτσι με τέτοια μάτια και βλέμμα εγώ παω να γίνω χανούμισσα.
Spoiler
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μη με αναγκάζεις να ανεβάσω φωτογραφία στο πνεύμα του Όργιου που πόσταρε τα πόδι του με σαγιονάρες. Βέβαια δεν μιλώ για τα πόδια.
Ε φαντάσου μαζί με αυτά να ακούμε και την κωλογλώσσα τους. Είναι ινδοευρωπαϊκή βασικά; Δεν είναι.paul25 έγραψε: 31 Αύγ 2018, 15:29Σιγα ρε φιλε!Χαοτικός έγραψε: 31 Αύγ 2018, 15:02 Τι ρε μαλάκα; Σε λίγο θα γαμάνε και οι Τούρκοι τις Ελληνίδες. Κι αυτές πάλι θα κάθονται να το παίρνουν σα χάνες αφού θα έχουν εθιστεί στην εικόνα τους.
Εδώ πασχίζουμε πως να κάνουμε και τους Έλληνες να μη γαμάνε για να μείνουμε λίγοι και να είμαστε οι αναγκαστικές επιλογές, θα έχουμε κι άλλους να φορτωθούμε;![]()
και τοσα χρονια που βομβαρδιζομαστε απο τα Αμερικανικα τι κερδισαμε; Γεμισαμε επιδοξους ραπερ-γκανγκστα
και γκομενες sex and the city μεχρι και την Γαστουνη Αιτωλοακαρνανιας.
Χωρια που οι Αμερικανικες σειρες και ταινιες μας συνηθισαν στη βια, μαθαμε ολους τους διεστραμενους τροπους που σκοτωνουν οι serial kilers και την εποχη του need for speed ειχαμε γεμισει απο καγκουρες με κωλοφτιαγμενα αυτοκινητα που ηταν δημοσιος κινδυνος στους δρομους.
Εγώ στα μάτια αναφέρθηκα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ωραία θα σου στείλω τρίπτυχο, θα προσθέσω και μάτια και φωνή. Να στείλεις παρορμητικά ένα πμ και να με καλείς σε ακατανόμαστα κι εγώ να σου πω ΟΧΙ.
Να σε καλώ σε ακατανόμαστα πράγματα; δε ξέρω εγώ από τέτοιαΧαοτικός έγραψε: 31 Αύγ 2018, 16:32
Ωραία θα σου στείλω τρίπτυχο, θα προσθέσω και μάτια και φωνή. Να στείλεις παρορμητικά ένα πμ και να με καλείς σε ακατανόμαστα κι εγώ να σου πω ΟΧΙ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ναι γιατι τις δινουν τζαμπα δεν σου φαινεται περιεργο οτι σπανια βλεπεις το τελος?paul25 έγραψε: 31 Αύγ 2018, 14:54 Να πουμε επισης πως οι Τουρκικες σειρες ειναι μετα τις Αμερικανικες διεθνως οι πιο εμπορικες, το Karasevda εφτασε να βραβευτει με emmy, μιλαμε για χαμο.
Τον μπούλο. Η Τουρκ τέλεκομ καταρρέει. Μακάρι ακολουθήσουν (που θα ακολουθήσουν) και μιντιακές εταιρείες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση