Ε ναι ο Κιμ δεν αποφάσισε να κάνει κατακτητικές εισβολές επειδή στραβοξυπνησε προκαλώντας παγκόσμια κατακραυγή, μισος και οικονομική καταστροφή, έχει το μινιμουμ ευφυιας ώστε ο,τι τρελές κάνει να τις κάνει εγχώρια, για αυτό και έγραψα χοντρως λιγότερο ικανός από τον Κιμ.Lord Brum έγραψε: 16 Μαρ 2022, 02:10Ο Κιμ δεν τρέφει αυταπάτες ότι η νότια Κορέα δεν θα αντισταθεί αν επιτεθειPhilip Mortimer έγραψε: 16 Μαρ 2022, 02:03 Όλα βαίνουν καλώς, μεγάλος διανοητής και μέγας στη στρατηγικη, ο παράφρων δικτάτορας Πούτλερ, ελαφρώς (ή χοντρως;) λιγότερο ικανός από τον Κιμ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στα πρόθυρα της χρεοκοπίας η Ρωσία
- Philip Mortimer
Re: Στα πρόθυρα της χρεοκοπίας η Ρωσία
Όντως δεν χρεωκοπεί γιατί δεν έχει, αλλά επειδή δεν υφίσταται ο μηχανισμός να πληρώσει, λόγω εμπάργκο.Lord Brum έγραψε: 16 Μαρ 2022, 02:09 Βλέπω ένα σταθερά πλεονασματικο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, κατά 1οο κ πλέον δις το χρόνο. Με πλεονασματικο ισοζύγιο κ δικό σου νόμισμα δεν χρεωκοπίες εκτός αν σταματήσουν να σε παίζουν όλοι οι αλλοι
Σε νοιάζει όμως εσένα αν εγώ δεν σε πληρώνω επειδή δεν θέλω ή επειδή με εμποδίζει κάποιος τρίτος;
Πιστεύω ότι θα μου πεις, λυπάμαι που σού φέρονται έτσι, αλλά προτιμώ να μην σε δανείσω γιατί δεν θέλω να τα χάσω.
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Αυτο που λέω είναι ότι έτσι κι αλλιώς δεν θα την ξαναδανεισουν τη Ρωσία ασχέτως αν αποπληρώσει το χρέος της άρα τη ζημιά την έπαθε ήδη. Η Κίνα βέβαια αν θέλει βοηθαειsharp έγραψε: 16 Μαρ 2022, 02:18Όντως δεν χρεωκοπεί γιατί δεν έχει, αλλά επειδή δεν υφίσταται ο μηχανισμός να πληρώσει, λόγω εμπάργκο.Lord Brum έγραψε: 16 Μαρ 2022, 02:09 Βλέπω ένα σταθερά πλεονασματικο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, κατά 1οο κ πλέον δις το χρόνο. Με πλεονασματικο ισοζύγιο κ δικό σου νόμισμα δεν χρεωκοπίες εκτός αν σταματήσουν να σε παίζουν όλοι οι αλλοι
Σε νοιάζει όμως εσένα αν εγώ δεν σε πληρώνω επειδή δεν θέλω ή επειδή με εμποδίζει κάποιος τρίτος;
Πιστεύω ότι θα μου πεις, λυπάμαι που σού φέρονται έτσι, αλλά προτιμώ να μην σε δανείσω γιατί δεν θέλω να τα χάσω.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Κανένα κράτος δεν επιβιώνει χωρίς δανεισμό. Είναι δύσκολο να το αναλύσω στα γρήγορα, αλλά χωρίς δανεισμό καταλήγεις Αϊτή. Βλ. πόσα χρόνια παιδεύεται η Αργεντινή.Lord Brum έγραψε: 16 Μαρ 2022, 02:20Αυτο που λέω είναι ότι έτσι κι αλλιώς δεν θα την ξαναδανεισουν τη Ρωσία ασχέτως αν αποπληρώσει το χρέος της άρα τη ζημιά την έπαθε ήδη. Η Κίνα βέβαια αν θέλει βοηθαειsharp έγραψε: 16 Μαρ 2022, 02:18Όντως δεν χρεωκοπεί γιατί δεν έχει, αλλά επειδή δεν υφίσταται ο μηχανισμός να πληρώσει, λόγω εμπάργκο.Lord Brum έγραψε: 16 Μαρ 2022, 02:09 Βλέπω ένα σταθερά πλεονασματικο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, κατά 1οο κ πλέον δις το χρόνο. Με πλεονασματικο ισοζύγιο κ δικό σου νόμισμα δεν χρεωκοπίες εκτός αν σταματήσουν να σε παίζουν όλοι οι αλλοι
- Philip Mortimer
Εάν είναι όπως οι προβλέψεις σας ότι
Η Ρωσία δε θα εισβάλει και ότι είναι πολύ... αστείες οι ειρωνείες της προς τις ηπα για τις "κινδυνολογιες" τους, κ ότι η Ρωσία είναι μια ειρηνική αντιιμπεριαλιστική δύναμη.
Μετά από την έναρξη της εισβολής ότι η μισή Ουκρανία θα έχει καταληφθεί από τη δεύτερη μέρα
...μάλλον θα πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί ο Πούτλερ
Έχει Κίνα κ Ινδία δεν ξεμένει. Απλά ως δυτικοί θεωρούμε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου.sharp έγραψε: 16 Μαρ 2022, 02:22Κανένα κράτος δεν επιβιώνει χωρίς δανεισμό. Είναι δύσκολο να το αναλύσω στα γρήγορα, αλλά χωρίς δανεισμό καταλήγεις Αϊτή. Βλ. πόσα χρόνια παιδεύεται η Αργεντινή.Lord Brum έγραψε: 16 Μαρ 2022, 02:20Αυτο που λέω είναι ότι έτσι κι αλλιώς δεν θα την ξαναδανεισουν τη Ρωσία ασχέτως αν αποπληρώσει το χρέος της άρα τη ζημιά την έπαθε ήδη. Η Κίνα βέβαια αν θέλει βοηθαειsharp έγραψε: 16 Μαρ 2022, 02:18
Όντως δεν χρεωκοπεί γιατί δεν έχει, αλλά επειδή δεν υφίσταται ο μηχανισμός να πληρώσει, λόγω εμπάργκο.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο Ινδός και ο Κινέζος θέλουν να χάσουν τα λεφτά τους;Lord Brum έγραψε: 16 Μαρ 2022, 02:25Έχει Κίνα κ Ινδία δεν ξεμένει. Απλά ως δυτικοί θεωρούμε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου.sharp έγραψε: 16 Μαρ 2022, 02:22Κανένα κράτος δεν επιβιώνει χωρίς δανεισμό. Είναι δύσκολο να το αναλύσω στα γρήγορα, αλλά χωρίς δανεισμό καταλήγεις Αϊτή. Βλ. πόσα χρόνια παιδεύεται η Αργεντινή.Lord Brum έγραψε: 16 Μαρ 2022, 02:20
Αυτο που λέω είναι ότι έτσι κι αλλιώς δεν θα την ξαναδανεισουν τη Ρωσία ασχέτως αν αποπληρώσει το χρέος της άρα τη ζημιά την έπαθε ήδη. Η Κίνα βέβαια αν θέλει βοηθαει
Τα κριτήρια δανεισμού τα καθορίζουν οι 4 rating agencies. Κανείς δεν δανείζει στα τυφλά εκτός και αν είναι τρελλός. Ο Σώυμπλε έλεγε τότε με την κρίση ότι η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει και εκείνη RA γιατί ήξερε πώς παίζεται το παιχνίδι. Αφού δεν τα κατάφερε η ΕΕ, πόσο μάλλον θα τα καταφέρει η Ρωσία ή η Κίνα... Και ο Κινέζος δανειστής αυτές διαβάζει για να ξέρει τι κάνει. Αν δεν αλλάξει στάση η Δύση, η Ρωσία θα μαραζώσει.
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Philip Mortimer έγραψε: 16 Μαρ 2022, 02:22Εάν είναι όπως οι προβλέψεις σας ότι
Η Ρωσία δε θα εισβάλει και ότι είναι πολύ... αστείες οι ειρωνείες της προς τις ηπα για τις "κινδυνολογιες" τους, κ ότι η Ρωσία είναι μια ειρηνική αντιιμπεριαλιστική δύναμη.
Μετά από την έναρξη της εισβολής ότι η μισή Ουκρανία θα έχει καταληφθεί από τη δεύτερη μέρα

- Philip Mortimer
Δε γράφω 15 χρόνια ότι καταρρέει η Ρωσίαindependent44 έγραψε: 16 Μαρ 2022, 02:41Philip Mortimer έγραψε: 16 Μαρ 2022, 02:22Εάν είναι όπως οι προβλέψεις σας ότι
[img]https://i.postimg.cc/SQ5DCxLB/Scre ... .png[/img]
Ότι είναι σάπια μέχρι το κόκαλο έγραφα.
Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε τώρα.
https://twitter.com/e_amyna/status/1503855257310445580
Για όλους τους ρωσόφιλους εδω μεσα, εχω μια ερωτησουλα. Πόση βενζίνη νομίζετε οτι θα βάλετε με 500 ευρώ?
Για όλους τους ρωσόφιλους εδω μεσα, εχω μια ερωτησουλα. Πόση βενζίνη νομίζετε οτι θα βάλετε με 500 ευρώ?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
δεν θα χάσουν τα λεφτά τους, θα πάρουν κομμάτι από τα πετρέλαια και τα αέρια της ρωσίαςsharp έγραψε: 16 Μαρ 2022, 02:30Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο Ινδός και ο Κινέζος θέλουν να χάσουν τα λεφτά τους;Lord Brum έγραψε: 16 Μαρ 2022, 02:25Έχει Κίνα κ Ινδία δεν ξεμένει. Απλά ως δυτικοί θεωρούμε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου.sharp έγραψε: 16 Μαρ 2022, 02:22
Κανένα κράτος δεν επιβιώνει χωρίς δανεισμό. Είναι δύσκολο να το αναλύσω στα γρήγορα, αλλά χωρίς δανεισμό καταλήγεις Αϊτή. Βλ. πόσα χρόνια παιδεύεται η Αργεντινή.
Αυτό δεν είναι δάνειο.Lord Brum έγραψε: 16 Μαρ 2022, 13:27δεν θα χάσουν τα λεφτά τους, θα πάρουν κομμάτι από τα πετρέλαια και τα αέρια της ρωσίας
-
Δημοκράτης
Lord Brum έγραψε: 16 Μαρ 2022, 01:57 Καθίστε ρε φιλελεδες γιατί και εμένα τον αντιπουτινικο θΑ με βγάλετε από τα ρούχα μου. Τι θα πάθει η Ρωσία αν αθετήσει τις πληρωμές του χρέους της. Μήπως θα την πετάξουν εκτός συστήματος, δε θα της δανείζουν κ θα της βάλουν κυρώσεις? Τι παραπάνω μπορεί να της κάνουν οικονομικά. Στην τελική πάντα θα έχει πλεονασματικο ισοζύγιο λόγω πετρελαίου και στα βασικά κυρίως στην ενέργεια έχει αυταρκεια

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 2 Απαντήσεις