!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι σκληρότεροι πολεμιστές
Re: Οι σκληρότεροι πολεμιστές
Σκληρότεροι οι Αφγανοί πρώτο-Μουτζαχεντίν και οι Τσετσένοι.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Οι Αλμογαβαροι της Καταλανικής Εταιρείας.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Πριν μερικα χρόνια μιλαγα με εναν αμερικανο στρατιωτικο και μου ειχε πει για την γαλλικη λεγεωνα των ξενων που τους οποιους ειχε γνωρισει, οτι ειναι πολυ σκληροι, αλλα υστερουν καπως σε εκπαιδευση σε σχεση με τους Αμερικανούς.
Δεν μπορώ να κρινω, παντως αυτο μου ειπε αυτο λεω.
Ένας πολεμιστής μιας πρωτόγονης φυλής με δόρατα και ασπίδες μπορεί να είναι πολύ σκληρός πολεμιστής αλλά ...δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ένα στράτευμα με πυροβόλα όπλαpanos291 έγραψε: 10 Μαρ 2022, 22:49Πριν μερικα χρόνια μιλαγα με εναν αμερικανο στρατιωτικο και μου ειχε πει για την γαλλικη λεγεωνα των ξενων που τους οποιους ειχε γνωρισει, οτι ειναι πολυ σκληροι, αλλα υστερουν καπως σε εκπαιδευση σε σχεση με τους Αμερικανούς.
Ρε λορδε τι λιστα της πλακας ειναι αυτη? Που ειναι οι δελτα, η seal team six, η sas, η sayeret matkal? και εβαλες μεσα spetsnaz που είναι umbrella term?
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
α μπράβο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
panos291 έγραψε: 10 Μαρ 2022, 22:52 Ρε λορδε τι λιστα της πλακας ειναι αυτη? Που ειναι οι δελτα, η seal team six, η sas, η sayeret matkal? και εβαλες μεσα spetsnaz που είναι umbrella term?
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ετσι ακριβώςΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 10 Μαρ 2022, 22:51Ένας πολεμιστής μιας πρωτόγονης φυλής με δόρατα και ασπίδες μπορεί να είναι πολύ σκληρός πολεμιστής αλλά ...δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ένα στράτευμα με πυροβόλα όπλαpanos291 έγραψε: 10 Μαρ 2022, 22:49Πριν μερικα χρόνια μιλαγα με εναν αμερικανο στρατιωτικο και μου ειχε πει για την γαλλικη λεγεωνα των ξενων που τους οποιους ειχε γνωρισει, οτι ειναι πολυ σκληροι, αλλα υστερουν καπως σε εκπαιδευση σε σχεση με τους Αμερικανούς.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 10 Μαρ 2022, 22:41
..και άλλο το να έχουν και τον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό.. ο οποίος κοστίζει και τον έχουν στρατιώτες από χώρες που διαθέτουν πολλά χρήματα για την άμυνα .
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Υπάρχει η επιλογή “ άλλο ” και η δυνατότητα σχολιασμού . Αυτά μου ήρθαν στο μυαλό εκείνη την ώρα .panos291 έγραψε: 10 Μαρ 2022, 22:52 Ρε λορδε τι λιστα της πλακας ειναι αυτη? Που ειναι οι δελτα, η seal team six, η sas, η sayeret matkal? και εβαλες μεσα spetsnaz που είναι umbrella term?
Όσοι τρέχουν να πάρουν κρατική επιδότηση.
- Golden Age
Αυτοί δεν είναι οι Σπέτσναζ, αλλά οι VDV, οι κλασσικοί αλεξιπτωτιστές.
Υoni - απιστευτος παιχτης και πραγματικα σκληροι καργιόληδεςpanos291 έγραψε: 10 Μαρ 2022, 22:52 Ρε λορδε τι λιστα της πλακας ειναι αυτη? Που ειναι οι δελτα, η seal team six, η sas, η sayeret matkal? και εβαλες μεσα spetsnaz που είναι umbrella term?
https://en.wikipedia.org/wiki/Yonatan_Netanyahu
Netanyahu married his long-time girlfriend Tirza ("Tuti") on August 17, 1967. Shortly after their wedding, they flew to the U.S., where Yoni enrolled at Harvard University. He took classes in philosophy and mathematics, excelling in both, and was on the Dean's List at the end of his first ye
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Golden Age
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έβαλε ο νηματοθέτης τους Marines και δεν έβαλε τη Delta Force ή τους Navy Seals. Λείπει επισης η βρεττανική SAS και οι ισραηλινοί IDF. Όπως και κάποιες δυνάμεις επιλέκτων της Ινδίας.
-
talaipwros
Golden Age έγραψε: 10 Μαρ 2022, 23:33Αυτοί δεν είναι οι Σπέτσναζ, αλλά οι VDV, οι κλασσικοί αλεξιπτωτιστές.
The Russian Airborne Troops (VDV, a separate branch of the Soviet and Russian Armed Forces) includes the 45th Guards Spetsnaz Brigade.
- Golden Age
Άλλο συμπεριλαμβάνω, άλλο είμαι ολόκληρος.talaipwros έγραψε: 10 Μαρ 2022, 23:36Golden Age έγραψε: 10 Μαρ 2022, 23:33Αυτοί δεν είναι οι Σπέτσναζ, αλλά οι VDV, οι κλασσικοί αλεξιπτωτιστές.The Russian Airborne Troops (VDV, a separate branch of the Soviet and Russian Armed Forces) includes the 45th Guards Spetsnaz Brigade.