!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι οι The Doors η πιο βαρετή υπερεκτιμημένη μπάντα στην ιστορία της μουσικής...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Είναι οι The Doors η πιο βαρετή υπερεκτιμημένη μπάντα στην ιστορία της μουσικής...
Νομίζω οτι, γενικά, έχουν τη θέση που τους αξίζει. Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση μπάντας με χαρισματικό φροντμαν, που ίσως άφηναν μεγάλο έργο αν τους δινόταν ο χρόνος.
Δεν έχω πετύχει να γίνεται σοβαρή κουβέντα ή αναφορά που να τους κατατάσσει σε κάποια κορυφή. Άρα, όχι.
Οι Radiohead ειναι εκείνη η περίπτωση που παρουσιάζεται υπερβολικά συχνά ως κάτι το σπουδαίον και μου ανεβαίνει λίγος εμετός στο στόμα.
Δεν έχω πετύχει να γίνεται σοβαρή κουβέντα ή αναφορά που να τους κατατάσσει σε κάποια κορυφή. Άρα, όχι.
Οι Radiohead ειναι εκείνη η περίπτωση που παρουσιάζεται υπερβολικά συχνά ως κάτι το σπουδαίον και μου ανεβαίνει λίγος εμετός στο στόμα.
- EKPLIKTIKOS
Re: Είναι οι The Doors η πιο βαρετή υπερεκτιμημένη μπάντα στην ιστορία της μουσικής...
Slayer > Metallica >>>>αιμορροϊδικες κουραδες>>> ελληνικη τραπ>>>>> Κερτ Πρεζομπειν & Τζιμ Βλημορισον (τουλάχιστον ο πρεζονιος γρατζουναγε κ την κιθάρα)
Prove me wrong
Prove me wrong
-
Menios_mikroulis
μερικές φορές αναρωτιέμαι αν είσαι πάνω από 16EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:08 Slayer > Metallica >>>>αιμορροϊδικες κουραδες>>> ελληνικη τραπ>>>>> Κερτ Πρεζομπειν & Τζιμ Βλημορισον (τουλάχιστον ο πρεζονιος γρατζουναγε κ την κιθάρα)
Prove me wrong
- EKPLIKTIKOS
Θα ήθελα να μην είμαι, αλλά τεσπα, ποια αγαπημένη σου μπάντα εθιξα;Menios_mikroulis έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:09μερικές φορές αναρωτιέμαι αν είσαι πάνω από 16EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:08 Slayer > Metallica >>>>αιμορροϊδικες κουραδες>>> ελληνικη τραπ>>>>> Κερτ Πρεζομπειν & Τζιμ Βλημορισον (τουλάχιστον ο πρεζονιος γρατζουναγε κ την κιθάρα)
Prove me wrong![]()
-
Menios_mikroulis
καμία, έχει πλάκα το αφαιρετικό σου βλέμμαEKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:10Θα ήθελα να μην είμαι, αλλά τεσπα, ποια αγαπημένη σου μπάντα εθιξα;Menios_mikroulis έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:09μερικές φορές αναρωτιέμαι αν είσαι πάνω από 16EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:08 Slayer > Metallica >>>>αιμορροϊδικες κουραδες>>> ελληνικη τραπ>>>>> Κερτ Πρεζομπειν & Τζιμ Βλημορισον (τουλάχιστον ο πρεζονιος γρατζουναγε κ την κιθάρα)
Prove me wrong![]()
![]()
Menios_mikroulis έγραψε: 26 Φεβ 2022, 19:24 ....που έγιναν brand καθαρά λόγω της φωτογένειας του τραγουδιστή τους;
Τέτοιο μαλακισμένο ερώτημα δεν θέτει ούτε ο Γούντυ μετά από ένα βαρέλι μπόμπα τσίπουρο.
Ή ισοβίτης με προσδόκιμο τα 1200 έτη .
ΚΟΥΒΑ !
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Όχι. Για τα 60ς έσπερναν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Όχι βέβαια!
Αγαπάμε Doors και Jim Morrison!
Αγαπάμε Doors και Jim Morrison!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Απατος πηγες μικρουλη.
- Sid Vicious
Οχι δεν συμφωνω, η πιο βαρετη και υπερεκτιμημενη μπαντα εβερ ειναι οι Pink Floyd
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Αγαπώ (από βίτσιο) τους Slayer, οπότε δεν μπαίνω στον κόπο να αντικρούσω την προσπάθειά σου να ισοφαρίσεις τον νηματοθέτερ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μαλαθρώνειον αξίωμα.Sid Vicious έγραψε: 05 Μαρ 2022, 19:00 ... η πιο βαρετη και υπερεκτιμημενη μπαντα εβερ ειναι οι Pink Floyd
Ήμασταν η 2η γενιά που μεγάλωσε με Doors, συμπτωματικά, λόγω της ταινίας του Oliver Stone.
Δεν ξέρω τι απήχηση έχουν στις νεότερες ηλικίες.
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chained us
Eyes that lied
Break on through to the other side
Δεν ξέρω τι απήχηση έχουν στις νεότερες ηλικίες.
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chained us
Eyes that lied
Break on through to the other side
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
ποτέ δεν θα κατανοησετε την σκεψη του Μενιου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας