!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πήγε να πάρει το παιδί του από σχολή kick boxing και τον έστειλαν στο Νοσοκομείο
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Πήγε να πάρει το παιδί του από σχολή kick boxing και τον έστειλαν στο Νοσοκομείο
Αυτά είναι μαλακίες. Απλά έχασε την ψυχραιμία της. Εγώ τις προάλλες πλακώθηκα με κάτι βουλγαρόγυφτους που σταμάτησαν στη νμέση του δρόμου μέρα μεσημέρι για να με ληστέψουν. Έριξα κάνα δύο αλλά ήταν τρεις και με σακάτεψαν. Έφυγαν όμως χωρίς λεία. Πήραν τον μπούλο. Χωρίς να υπολογίζουμε την ώρα που ξόδεψαν πλένωντας τα χέρια τους από το αίμα μου. Για να εξασκήσεις πολεμικές τέχνες χρειάζεσαι ετοιμότητα και καλή φυσική κατάσταση. Εγώ έχω ασχοληθεί πολύ με τις πολεμικές τέχνες και ειδικά με τσιάου-φάου μια αρχαία κινέζικη πολεμική τέχνη. Μπορώ να αντιμετωπίσω οτιδήποτε πλέον. Μια φορά σκότωσα στο ξύλο ένα παιδάκι στο δρόμο. Έφυγα γρήγορα και μετα εξομολογήθηκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πορφύριος Εξαρχίδης την 02 Φεβ 2022, 13:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Νήμα σουρωμένου
Μάλλον θέλει να πει ότι και να είχε προλάβει την παραλαβή, το παιδί δεν θα μπορούσε να καθαρίσει.Nandros έγραψε: 02 Φεβ 2022, 13:13Είναι το πιώμα. Μην δίνεις σημασία.ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 02 Φεβ 2022, 10:36Τι το κοινό έχει η παραπομπή και η ανάλυση σου.wooded glade έγραψε: 02 Φεβ 2022, 10:30 https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... nosokomeio
Μιά ακόμα απόδειξη της βλακείας των σχολών kick boxing.
Θυμάμαι μιά φορά ήταν στην Αγγλία μία πακιστανή που πήγε σε σχολή kick boxing και μόλις πήρε το δίπλωμα της την έπιασαν ληστές στο δρόμο.
Η πακιστανή πήγε να τους αντιμετωπίσει λέει με το kick boxing και την έκαναν μπλε και την έστειλαν στο νοσοκομείο.
.
Λες να είναι το πιώμα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 162 Απαντήσεις
- 3578 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ