!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Queer οπερα στην εθνικη λυρικη σκηνη...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Queer οπερα στην εθνικη λυρικη σκηνη...
Τραγουδάνε καλα; Αυτό έχει σημασία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Aprilianos
Στην ολυμπιακη ειχαμε πολλους πασοκους και επι πασοκ μπηκα ημουν ομως παντα απριλιανος και επενGeorge_V έγραψε: 12 Ιαν 2022, 17:42ΠΑΣΟΚ εισαι αλλα τελως παντων...Aprilianos έγραψε: 12 Ιαν 2022, 17:34Χουντικος δεξιος ειμαι βλακαDwarven Blacksmith έγραψε: 12 Ιαν 2022, 14:22
Εν τω μεταξύ ο νηματοθέτης είναι όντως "Φασιστας, Ναζί και Χιτλερικός"![]()
- Aprilianos
Τις φατσες τους τις ειδες;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πράσινοφρουρός detectedAprilianos έγραψε: 12 Ιαν 2022, 17:43Στην ολυμπιακη ειχαμε πολλους πασοκους και επι πασοκ μπηκα ημουν ομως παντα απριλιανος και επεν
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Γιατί, πρώτη φορά βλέπεις τέτοιες φάτσες; Στις μέρες μας και οι στρέητ έτσι βάφονται.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Aprilianos
Ποτε δεν μιλουσα για πολιτικα στη δουλεια. Δεν ειμαι πασοκτζης απλως μπηκα στο δημοσιο τοτε, περασα ζαχαρη και βγηκα πολυ νωρις στη συνταξη. Δεν ειναι ολοι οι πρωην εργαζομενοι της οα πασοκοιGeorge_V έγραψε: 12 Ιαν 2022, 17:46Πράσινοφρουρός detectedAprilianos έγραψε: 12 Ιαν 2022, 17:43Στην ολυμπιακη ειχαμε πολλους πασοκους και επι πασοκ μπηκα ημουν ομως παντα απριλιανος και επεν
PASOK Startup KitAprilianos έγραψε: 12 Ιαν 2022, 17:51Ποτε δεν μιλουσα για πολιτικα στη δουλεια. Δεν ειμαι πασοκτζης απλως μπηκα στο δημοσιο τοτε, περασα ζαχαρη και βγηκα πολυ νωρις στη συνταξη. Δεν ειναι ολοι οι πρωην εργαζομενοι της οα πασοκοιGeorge_V έγραψε: 12 Ιαν 2022, 17:46Πράσινοφρουρός detectedAprilianos έγραψε: 12 Ιαν 2022, 17:43
Στην ολυμπιακη ειχαμε πολλους πασοκους και επι πασοκ μπηκα ημουν ομως παντα απριλιανος και επεν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Aprilianos
Εγω που και να με πληρωνανε δεν θα πηγαινα ποτε να δω την οπερα. Πρεπει να ειναι πολυ στρειτ οποιο αρσενικο βαφεται ετσιAlienWay έγραψε: 12 Ιαν 2022, 17:49Γιατί, πρώτη φορά βλέπεις τέτοιες φάτσες; Στις μέρες μας και οι στρέητ έτσι βάφονται.
Αλλο είναι το θέμα. Αν η όπερα αυτή παιζότανε χωρίς να αγαναχτίσει κάποιος δημόσια, ούτε εσένα θα σε ένοιαζε.Aprilianos έγραψε: 12 Ιαν 2022, 17:53Εγω που και να με πληρωνανε δεν θα πηγαινα ποτε να δω την οπερα. Πρεπει να ειναι πολυ στρειτ οποιο αρσενικο βαφεται ετσιAlienWay έγραψε: 12 Ιαν 2022, 17:49Γιατί, πρώτη φορά βλέπεις τέτοιες φάτσες; Στις μέρες μας και οι στρέητ έτσι βάφονται.
Ξέρεις γιατί; Γιατί κατά βάθος δεν σε νοιάζει τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του.
Τώρα επειδή βγήκε κάποιος και σκούζει δημόσια, δημιουργείται θόρυβος, ο οποίος καταλήγει σε διαφήμιση.
Δεν είναι οι μόνοι κουήρ τραγουδιστές οι συγκεκριμένοι. Δεν νομίζω να είχες αντίρρηση αν βάζανε π.χ. να τραγουδήσει ο Ευαγγελόπουλος ή ο Μπούτιας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Aprilianos
Δεν μου αρεσει να πληρωνω ως φορολογουμενος για βλακειες. Μας τα εχουν κανει τσουρεκια με τον λοατκι δικαιωματισμο. Δεν τους πειραζει κανενας, τι αλλο θελουνε;AlienWay έγραψε: 12 Ιαν 2022, 17:59Αλλο είναι το θέμα. Αν η όπερα αυτή παιζότανε χωρίς να αγαναχτίσει κάποιος δημόσια, ούτε εσένα θα σε ένοιαζε.Aprilianos έγραψε: 12 Ιαν 2022, 17:53Εγω που και να με πληρωνανε δεν θα πηγαινα ποτε να δω την οπερα. Πρεπει να ειναι πολυ στρειτ οποιο αρσενικο βαφεται ετσιAlienWay έγραψε: 12 Ιαν 2022, 17:49
Γιατί, πρώτη φορά βλέπεις τέτοιες φάτσες; Στις μέρες μας και οι στρέητ έτσι βάφονται.
Τώρα επειδή βγήκε κάποιος και σκούζει δημόσια, δημιουργείται θόρυβος, ο οποίος καταλήγει σε διαφήμιση.
Δεν είναι οι μόνοι κουήρ τραγουδιστές οι συγκεκριμένοι. Δεν νομίζω να είχες αντίρρηση αν βάζανε π.χ. να τραγουδήσει ο Ευαγγελόπουλος ή ο Μπούτιας.
Oι παραστάσεις της ΕΛΣ χρηματοδοτούνται από το ίδρυμα Σταύρος ΝιάρχοςAprilianos έγραψε: 12 Ιαν 2022, 18:02Δεν μου αρεσει να πληρωνω ως φορολογουμενος για βλακειες. Μας τα εχουν κανει τσουρεκια με τον λοατκι δικαιωματισμο. Δεν τους πειραζει κανενας, τι αλλο θελουνε;AlienWay έγραψε: 12 Ιαν 2022, 17:59Αλλο είναι το θέμα. Αν η όπερα αυτή παιζότανε χωρίς να αγαναχτίσει κάποιος δημόσια, ούτε εσένα θα σε ένοιαζε.Aprilianos έγραψε: 12 Ιαν 2022, 17:53
Εγω που και να με πληρωνανε δεν θα πηγαινα ποτε να δω την οπερα. Πρεπει να ειναι πολυ στρειτ οποιο αρσενικο βαφεται ετσι
Δεν τις πληρώνεις από τους φόρους σου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Aprilianos
Ο τζαβαρας γραφει οτι χρηματοδοτουνται απο το δημοσιο.Beria έγραψε: 12 Ιαν 2022, 18:04Oι παραστάσεις της ΕΛΣ χρηματοδοτούνται από το ίδρυμα Σταύρος ΝιάρχοςAprilianos έγραψε: 12 Ιαν 2022, 18:02Δεν μου αρεσει να πληρωνω ως φορολογουμενος για βλακειες. Μας τα εχουν κανει τσουρεκια με τον λοατκι δικαιωματισμο. Δεν τους πειραζει κανενας, τι αλλο θελουνε;AlienWay έγραψε: 12 Ιαν 2022, 17:59
Αλλο είναι το θέμα. Αν η όπερα αυτή παιζότανε χωρίς να αγαναχτίσει κάποιος δημόσια, ούτε εσένα θα σε ένοιαζε.
Αν είναι να αγαναχτίσουμε για το τι παίζει η εθνική λυρική σκηνή (στην περίπτωση που εμείς την πληρώνουμε), να αγαναχτήσουμε για όλα. π.χ. να γίνει μια περικοπή δαπάνης και να καταργηθεί εντελώς. Ποιος μας λέει ότι επί τόσα χρόνια δεν έχουν ανέβει έργα που δεν θα εγκρίναμε; Αφού έτσι κι αλλιώς, δεν ασχολούμαστε.Aprilianos έγραψε: 12 Ιαν 2022, 18:02Δεν μου αρεσει να πληρωνω ως φορολογουμενος για βλακειες. Μας τα εχουν κανει τσουρεκια με τον λοατκι δικαιωματισμο. Δεν τους πειραζει κανενας, τι αλλο θελουνε;AlienWay έγραψε: 12 Ιαν 2022, 17:59Αλλο είναι το θέμα. Αν η όπερα αυτή παιζότανε χωρίς να αγαναχτίσει κάποιος δημόσια, ούτε εσένα θα σε ένοιαζε.Aprilianos έγραψε: 12 Ιαν 2022, 17:53
Εγω που και να με πληρωνανε δεν θα πηγαινα ποτε να δω την οπερα. Πρεπει να ειναι πολυ στρειτ οποιο αρσενικο βαφεται ετσι
Εφόσον δεν ασχολούμαστε, δεν είναι ανάγκη να ανέβει το συγκεκριμένο έργο για να ασχοληθούμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 12 Ιαν 2022, 18:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ξεχασες ενα "ς" στο τελος.Aprilianos έγραψε: 12 Ιαν 2022, 17:34Χουντικος δεξιος ειμαι βλακαDwarven Blacksmith έγραψε: 12 Ιαν 2022, 14:22Εν τω μεταξύ ο νηματοθέτης είναι όντως "Φασιστας, Ναζί και Χιτλερικός"έργο_μακέτο έγραψε: 12 Ιαν 2022, 13:24 Εδώ οι φόροι μας χρησιμοποιούνται για να τρώνε ο Μπόμπολας, ο Αλαφούζος, και τα λαμόγια των τραπεζών. Η queer παράσταση θα έπρεπε να είναι το τελευταίο που μας απασχολεί.![]()
Όχι καλέ μου φίλεAprilianos έγραψε: 12 Ιαν 2022, 18:05Ο τζαβαρας γραφει οτι χρηματοδοτουνται απο το δημοσιο.Beria έγραψε: 12 Ιαν 2022, 18:04Oι παραστάσεις της ΕΛΣ χρηματοδοτούνται από το ίδρυμα Σταύρος ΝιάρχοςAprilianos έγραψε: 12 Ιαν 2022, 18:02
Δεν μου αρεσει να πληρωνω ως φορολογουμενος για βλακειες. Μας τα εχουν κανει τσουρεκια με τον λοατκι δικαιωματισμο. Δεν τους πειραζει κανενας, τι αλλο θελουνε;
Εσύ χρηματοδοτηθηκες 30 χρόνια από το Δημόσιο
Για να βγείς σε πρόωρη σύνταξη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 1089 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-
- 0 Απαντήσεις