!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορωνιασμένοι- πρώην και νυν.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κορωνιασμένοι- πρώην και νυν.
ασιμπτοματικ σουπερ σπρεντερ ριπορτιν ιν
- taxalata xalasa
Χριστούγεννα 2019 προς Πρωτοχρονιά του 2020 κολλήσαμε κάτι οικογενειακώς σε διακοπές και βήχαμε, άλλοι είχαν και πυρετό, κομάρες, μύτη βουλωμένη χωρίς όσφρηση, και τέτοια.... αλλά δεν είχε γίνει διαφήμιση ακόμα στα μμε... τι ήτανε αυτό;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Στύγιος έγραψε: 04 Ιαν 2022, 21:18 Τηρείται χρονική σειρά προτεραιότητας.Αν μου διαφεύγει κάτι διορθώστε ή συμπληρώστε πληζ.
1) Leporello
2)Ζενίθεδρος
3) Οργισμένος
4) Στύγιος
5)Cavaliere
6) Λόρδος Ταντρίδης
7) Naida
8) Scouser
9) EKPLIKTIKOS
10)zteo
Είχε κολλήσει και αυτός που είχε αβαταρ ένα πρόβατο, νομίζω ανάμεσα από λεπο ζενι.Και ο shrike, και ο nick.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Το πέρασα Νοέμβριο του 2020 νεοπαΣτύγιος έγραψε: 04 Ιαν 2022, 21:18 Τηρείται χρονική σειρά προτεραιότητας.Αν μου διαφεύγει κάτι διορθώστε ή συμπληρώστε πληζ.
1) Leporello
2)Ζενίθεδρος
3) Οργισμένος
4) Στύγιος
5)Cavaliere
6) Λόρδος Ταντρίδης
7) Naida
8) Scouser
9) EKPLIKTIKOS
10)zteo
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Στύγιος έγραψε: 04 Ιαν 2022, 21:18
1) Leporello
2 Lord Brum
3)Ζενίθεδρος
4) Οργισμένος
5) Στύγιος
6)Cavaliere
7) Λόρδος Ταντρίδης
8) Naida
9) Scouser
10) EKPLIKTIKOS
11)zteo
Ξαναμανα update.
Δεν ειναι σιγουρο οτι κολλησα μην με βαζεται στην λιστα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ΕπικαιροποίησηΣτύγιος έγραψε: 04 Ιαν 2022, 21:18 Τηρείται χρονική σειρά προτεραιότητας.Αν μου διαφεύγει κάτι διορθώστε ή συμπληρώστε πληζ.
1) Leporello
2)Lord brum
3)Ζενίθεδρος
4) Οργισμένος
5) Στύγιος
6)Cavaliere
7) Λόρδος Ταντρίδης
8) Naida
9) Scouser
10) EKPLIKTIKOS
11)zteo
12ασέβαστος
13)Green Dragon
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 07 Ιαν 2022, 21:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ο Ασέβαστος είναι θετικός;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Προσεχώς...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Παρατηρητής...
Yep το νοεμβριοGoBack έγραψε: 05 Ιαν 2022, 13:18 Είχε κολλήσει και αυτός που είχε αβαταρ ένα πρόβατο, νομίζω ανάμεσα από λεπο ζενι.Και ο shrike, και ο nick.
Και ο wooded νομιζω.
what do we say to the god of death?
ουοχι σημερις.
βγαλτε με απο τη λιστα. εχω τριπλομπολιασμα φρεσκο 10 ημερων, αντισωματα σε god mode, και παρολο που ξεχνιεμαι και δεν προσεχω, (π.χ. βαζω το ιδιο θερμομετρο που εβαλε πριν ο γιος μου χωρις να το απολυμανω) τα τεστ με βγαζουν αρνητικο, δεν εχω ανεβασει ουτε δεκατο πυρετο, δεν εχω βηξει η φτερνιστει, απολυτως τιποτα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 63 Απαντήσεις
- 1944 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- 7 Απαντήσεις