Το δικαστικό ένσημο είναι λίγο πάνω από 1% επί του διεκδικούμενου ποσού.wooded glade έγραψε: 04 Ιαν 2022, 20:51Θα πληρώσουν τα δικαστικά έξοδα αυτοί.don't speak έγραψε: 04 Ιαν 2022, 20:42 Υπολόγιζε και κάπου 3ευρώ που θα σου κρατήσει η τράπεζα ως έξοδα .
Το αγωγόσημο το θυμάμαι 25,000 δραχμές. Τώρα πόσο πάει ;
Οι δικηγόροι οι δικοί μου αλλά και οι δικοί τους βέβαια αν θα παραστούν.
Μία μίνιμουμ ψυχική οδύνη είναι 5,000 ευρώ.
Επομένως πάμε πάνω από 7,000 ή δεν πάμε ;
Σε περίπτωση ήττης χάνω εγώ βέβαια το αγωγόσημο και την αμοιβή του δικηγόρου.
Σε περίπτωση μαύρης ήττης γίνεται και αγωγή κακοδικίας εις βάρος μου.
Αλλά γίνεται να χάσω ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Dispute με Aegean
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Dispute με Aegean
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Προτεινω 35 μπουκαλια τσιπουρο ως αποζημιωση.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- wooded glade
35 * 25 η κότα νομίζω = 875 ευρώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 04 Ιαν 2022, 21:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Τα ξηροκάρπια ξέχασες
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει