!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γενναίος ιδιοκτήτης μονοκατοικίας στον Νέο Κόσμο αντιστάθηκε στους οπλισμένους με μαχαίρια διαρρήκτες/ληστές!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γενναίος ιδιοκτήτης μονοκατοικίας στον Νέο Κόσμο αντιστάθηκε στους οπλισμένους με μαχαίρια διαρρήκτες/ληστές!
άντε τώρα να του κάνουν μήνυση και να είναι και τιποτα λοατκι τα παιδια.
ρε τον φουκαρα....
ρε τον φουκαρα....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Re: Γενναίος ιδιοκτήτης μονοκατοικίας στον Νέο Κόσμο αντιστάθηκε στους οπλισμένους με μαχαίρια διαρρήκτες/ληστές!
Ο μόνος που τέθηκε σε κίνδυνο ήταν ο ιδιοκτήτης.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:48 που ζούμε ρε πούστη
να βγαίνεις για μεροκάματο και να μην ξέρεις αν θα γυρίσεις σώος
να απαγγελθούν κατηγορίες στον φασίστα που τα έβαλε με τους ανθρώπους, ενώ μπορούσε κάλλιστα να κάνει ότι κοιμάται κι έτσι να αποφευχθεί ο κίνδυνος στον οποίο τους έθεσε
Θα τα βγάλουν πως έτρεχαν να γλιτώσουν απο ρατσιστοσυμπεριφορές και μπουκαραν σπίτι του να κρυφτουν. Δοκιμασμένη συνταγή.Naranjita έγραψε: 27 Δεκ 2021, 16:51 άντε τώρα να του κάνουν μήνυση και να είναι και τιποτα λοατκι τα παιδια.
ρε τον φουκαρα....
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Aν δεν έχεις όπλο να τους κεράσεις μολύβι, μαλακια. Μπορεί να πας τσάμπα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Plot twist ακροδεξιοί διαρρήκτες σε σπίτι λαθρομετανάστη.
Ναί στον Νέο Κόσμο μένω,αλλά δεν ήμουν εγώ.Αν ήμουν εγώ ή θα έκανα ότι κοιμόμουν (το πιθανότερο) ή δεν θα έφευγε κανείς απ`το σπίτι (τουλάχιστον χωρίς σοβαρά τραύματα ή χωρίς να πιούμε και δυό μπύρες).ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 27 Δεκ 2021, 16:07 .
Ο waldorf αν θυμάμαι καλά μένει εκεί.....ας δώσει παρών.....
.
stergiosbik έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:56 Δυστυχως ο παλικαρος δεν μπόρεσε να τους ξαπλώσει τους πουσταραδες.
Να φεύγανε σε σακούλα τα κοπρόσκυλα.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
τιπουτις, πδακιμ, τιπουτις. Να 'χεις την εφκή μου δα, σάλευε στου κύρη ΄σ γιαντα σιμώνει του γέρμα τσε δε θα θωρρείς μπλιό, να ξαπωστάσεις και μια ολιά γιαντα 'χεις σκολιό άυριου
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Όχι δεν ήταν, αλλά... Θα έρθει όσο πιο γρήγορα μπορεί στο θέμα για να υποστηρίξει την σάπια ιδεολογία του και την πελατεία του!!!
.
Bellum omnium contra omnes

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Η περίπτωση να σε κερνούσαν αυτοί μπύρες, όχι από την πλευρά του στομίου απέ την άλλη, μάλλον δεν σου πέρασε από το μυαλό αλλά οκ, και τι είναι να σου περάσει από το μυαλό, καμμιά σφαίρα;waldorf έγραψε: 27 Δεκ 2021, 17:29Ναί στον Νέο Κόσμο μένω,αλλά δεν ήμουν εγώ.Αν ήμουν εγώ ή θα έκανα ότι κοιμόμουν (το πιθανότερο) ή δεν θα έφευγε κανείς απ`το σπίτι (τουλάχιστον χωρίς σοβαρά τραύματα ή χωρίς να πιούμε και δυό μπύρες).ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 27 Δεκ 2021, 16:07 .
Ο waldorf αν θυμάμαι καλά μένει εκεί.....ας δώσει παρών.....
.
Χρόνια πολλά με υγεία Γουώλυ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Του waldorf είμαι σίγουρος οτι του περασε απο το μυαλό αυτο που λες συς. Δεν είναι αριστερός του καπανέ ή του canape και εγώ πιστεύω αυτό που λεει
Καμμία σχέση με πιτμπουλ-μπλάκι κλπ, αυτοί ξέρω ακριβώς τι καπνό φουμάρουν.

Καμμία σχέση με πιτμπουλ-μπλάκι κλπ, αυτοί ξέρω ακριβώς τι καπνό φουμάρουν.

Μα γιατί νομίζεις έγραψα ότι το πιθανότερο θα ήταν να κάνω ότι κοιμάμαι;sys3x έγραψε: 27 Δεκ 2021, 17:38 ...
Η περίπτωση να σε κερνούσαν αυτοί μπύρες, όχι από την πλευρά του στομίου απέ την άλλη, μάλλον δεν σου πέρασε από το μυαλό αλλά οκ, και τι είναι να σου περάσει από το μυαλό, καμμιά σφαίρα;
Χρόνια πολλά με υγεία Γουώλυ.
![]()
Μην κοιτάς που καμιά φορά κάνω τον καμπόσο,και να με κλωτσάγανε να σηκωθώ εγώ θα κοιμόμανε και δεν θα σάλευα!
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά και σε `σένα
Καλή χρονιά και χρόνια πολλά και σε`σένα φίλε
Χρόνια πολλά waldorf και να 'μαστε καλά να τα λέμε και του χρόνου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 861 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
-
- 5 Απαντήσεις