Τους έχω χεσμένους και αυτούς. Έτσι για την ιστορία. Αλλά οι κόβες, σου έχουν καταστρέψει το μυαλό.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 24 Δεκ 2021, 12:32Φαε αερα κοπανιστο και πιες λιγο κρασακι στην υγεια της Θατσερ και του Πινοσετ.Πασιφάη έγραψε: 24 Δεκ 2021, 12:27Έλα εσύ, και αν κεραστείς, μην δεχτείς. Κακό που θα μου κάνεις. Περισσότεροι κουραμπιέδες και μελομακάρονα για μας.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 24 Δεκ 2021, 12:19
Σιγα μην πατησω στο σπιτι σου ( ακομα και εαν ηξερα ποιο ειναι και με κερναγες μελομακαρονα).Καλαντα θα σου πει ο Klg για να φτιαξει το εκκαθαριστικο του.
![]()
![]()
Φάτε Ριζοσπάστη, ιδεολογία και πιείτε καμιά βότκα στην υγειά του Πατερούλη.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να τα πούμε;
Re: Να τα πούμε;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
Δημοκράτης
Πασιφάη έγραψε: 24 Δεκ 2021, 12:16Μην έρθεις σπίτι μου για κάλαντα, με τον Ριζοσπάστη αντί για τρίγωνο. Θα σε μπουγελώσω να ξες.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 24 Δεκ 2021, 11:11 ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ!
Ρευμα![]()
Τέλη κυκλοφορίας![]()
Σούπερ μάρκετ![]()
Λοιποί λογαριασμοί![]()
ΕΝΦΙΑ![]()
Μισθός![]()
Πειτε τα !![]()
- ΜπλεΜπουμπυς
Το δικου σου μυαλο ποιος/τι στο καταστρεψε να σε ανησυχει...μαλλον ο αερας κοπανιστος που τρως.Πασιφάη έγραψε: 24 Δεκ 2021, 12:35Τους έχω χεσμένους και αυτούς. Έτσι για την ιστορία. Αλλά οι κόβες, σου έχουν καταστρέψει το μυαλό.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 24 Δεκ 2021, 12:32Φαε αερα κοπανιστο και πιες λιγο κρασακι στην υγεια της Θατσερ και του Πινοσετ.Πασιφάη έγραψε: 24 Δεκ 2021, 12:27
Έλα εσύ, και αν κεραστείς, μην δεχτείς. Κακό που θα μου κάνεις. Περισσότεροι κουραμπιέδες και μελομακάρονα για μας.![]()
Φάτε Ριζοσπάστη, ιδεολογία και πιείτε καμιά βότκα στην υγειά του Πατερούλη.![]()
![]()
![]()
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Σκάσανε και δυο τυπάκια, καμμιά 15 χρονών.
Λεφτά για sebring θέλουν;
Λεφτά για sebring θέλουν;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Κάνε μια επανεκκίνηση στη ζωή σου, τράβα να δουλέψεις να δεις πως βγαίνει το ρημαδομεροκάματο. Προτιμότερο απ'το να κάθεσαι εδώ μέσα με τις ώρες, σαν γνήσιος ιδεολόγος άεργος, να μας πρήζεις τ'αρχίδια. '' Μπου χουου. Μου φάγαν το μπιφτέκι. ''ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 24 Δεκ 2021, 12:39Το δικου σου μυαλο ποιος/τι στο καταστρεψε να σε ανησυχει...μαλλον ο αερας κοπανιστος που τρως.Πασιφάη έγραψε: 24 Δεκ 2021, 12:35Τους έχω χεσμένους και αυτούς. Έτσι για την ιστορία. Αλλά οι κόβες, σου έχουν καταστρέψει το μυαλό.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 24 Δεκ 2021, 12:32
Φαε αερα κοπανιστο και πιες λιγο κρασακι στην υγεια της Θατσερ και του Πινοσετ.![]()
![]()
Εγώ πάντως θα σε κεράσω και δίπλες.
- ΜπλεΜπουμπυς
Θα σου φτιάξω μακαρόνια με σανό για να φας.Πασιφάη έγραψε: 24 Δεκ 2021, 12:54Κάνε μια επανεκκίνηση στη ζωή σου, τράβα να δουλέψεις να δεις πως βγαίνει το ρημαδομεροκάματο. Προτιμότερο απ'το να κάθεσαι εδώ μέσα με τις ώρες, σαν γνήσιος ιδεολόγος άεργος, να μας πρήζεις τ'αρχίδια. '' Μπου χουου. Μου φάγαν το μπιφτέκι. ''ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 24 Δεκ 2021, 12:39Το δικου σου μυαλο ποιος/τι στο καταστρεψε να σε ανησυχει...μαλλον ο αερας κοπανιστος που τρως.Πασιφάη έγραψε: 24 Δεκ 2021, 12:35
Τους έχω χεσμένους και αυτούς. Έτσι για την ιστορία. Αλλά οι κόβες, σου έχουν καταστρέψει το μυαλό.![]()
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Πρωτότυπο. Αν είναι συνταγή του Περισσού, ίσως δοκιμάσω. Έτσι, για αλλαγή.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 24 Δεκ 2021, 17:26Θα σου φτιάξω μακαρόνια με σανό για να φας.Πασιφάη έγραψε: 24 Δεκ 2021, 12:54Κάνε μια επανεκκίνηση στη ζωή σου, τράβα να δουλέψεις να δεις πως βγαίνει το ρημαδομεροκάματο. Προτιμότερο απ'το να κάθεσαι εδώ μέσα με τις ώρες, σαν γνήσιος ιδεολόγος άεργος, να μας πρήζεις τ'αρχίδια. '' Μπου χουου. Μου φάγαν το μπιφτέκι. ''ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 24 Δεκ 2021, 12:39
Το δικου σου μυαλο ποιος/τι στο καταστρεψε να σε ανησυχει...μαλλον ο αερας κοπανιστος που τρως.
Φαντάζομαι σ'αρέσει κι ο Ρουβάς..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 69 Απαντήσεις
- 1775 Προβολές
-