!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φρικη σε ορφανοτροφειο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Φρικη σε ορφανοτροφειο
Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν κουκουλώνεται με τόση έκταση που πήρε το θέμα. Εδώ θα είμαστε.
Κάτι τέτοιο βάζω κι εγώ με το μυαλό μου. Αλλά και πάλι πως μπορεί να μισεί κάποιος τόσο μικρά παιδάκια; Ελπίζω να μην συμβαίνει αυτό που λέει ο Σατανικός.Yochanan έγραψε: 23 Δεκ 2021, 15:25πολλοί εργαζόμενοι σε τετοια επαγγελματα με παιδια ειναι απο πριν παιδολαβερ και πανε εκει ακριβως για το λογο αυτοST48410 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 15:20 απαίσια είδηση. Να είσαι παιδάκι, να έχεις χάσει τους γονείς σου και να μεγαλώνεις σε ίδρυμα και να σου τύχουν οι ανώμαλες. Πραγματικά δεν ξέρω τι τιμωρία μπορεί να απαιτεί τόση κακία.
Μπορεί να καταλάβει κανείς τι ευχαρίστηση αντλούσαν αυτές; Τι κέρδιζαν; Έσπαγαν πλάκα δηλαδή;
επισης πολλοι εργαζομενοι εκει πανε για λογους μονο οικονομικης αναγκης και δε νιώθουν καμια συμπονοια για αυτους που προσεχουν, αντιθετα τους μισουν με τον καιρο γιατι τους αναγκαζουν να κανουν τη δουλεια για την οποια πληρώνονται
Βγηκε κανεις ψυχανώμαλος επικίνδυνος αληταρας να σας την πει που θελετε να τιμωρηθούν αυτά τα σκατά ή όχι ακόμη;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δόμνα: «Μου ήρθε επώνυμη καταγγελία από τρία άτομα συσχετισμένα με τη δομή που μου έλεγε ότι υπήρχε βία στα παιδιά και σεξ μεταξύ παιδιών, συγκεκριμένα αγοριών, ηλικίας 7 με 11 ετών και το προσωπικό καθόταν και έβλεπε.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Το πιθανότερο είναι αυτό.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Δεκ 2021, 15:40Μήπως τράβαγαν βίντεο και τα πουλούσαν;ST48410 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 15:20 απαίσια είδηση. Να είσαι παιδάκι, να έχεις χάσει τους γονείς σου και να μεγαλώνεις σε ίδρυμα και να σου τύχουν οι ανώμαλες. Πραγματικά δεν ξέρω τι τιμωρία μπορεί να απαιτεί τόση κακία.
Μπορεί να καταλάβει κανείς τι ευχαρίστηση αντλούσαν αυτές; Τι κέρδιζαν; Έσπαγαν πλάκα δηλαδή;
Η βιομηχανία του πορνο είναι δεύτερη μετά τα ναρκωτικά.
Και βίντεο με ανήλικα πωλούνται για χοντρά λεφτά στο Dark Web.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
δεν θα αργησουνΕρμής έγραψε: 23 Δεκ 2021, 16:02 Βγηκε κανεις ψυχανώμαλος επικίνδυνος αληταρας να σας την πει που θελετε να τιμωρηθούν αυτά τα σκατά ή όχι ακόμη;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Για αρχή πρέπει να επιβεβαιωθεί η καταγγελία. Παιδάκια είναι, αν τους μιλήσει προσεκτικά ειδικός, θα μάθει αν ισχύουν αυτά ή όχι. Εγώ λέω ότι αφού ανακατεύτηκε υπουργός και εισαγγελέας, δεν είναι εύκολο να καλυφθεί πλέον. Αν όμως η καταγγελία είναι ψευδής από κόντρες μεταξύ εργαζομένων;
θα πονταρω πως σιγουρα θα αποδειχθει ψευδης η το λιγοτερο χωρις αποδεικτικα στοιχειαST48410 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 16:05Για αρχή πρέπει να επιβεβαιωθεί η καταγγελία. Παιδάκια είναι, αν τους μιλήσει προσεκτικά ειδικός, θα μάθει αν ισχύουν αυτά ή όχι. Εγώ λέω ότι αφού ανακατεύτηκε υπουργός και εισαγγελέας, δεν είναι εύκολο να καλυφθεί πλέον. Αν όμως η καταγγελία είναι ψευδής από κόντρες μεταξύ εργαζομένων;
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Καλά, γιατί είσαι τόσο σίγουρος?
Κι εγώ φοβάμαι ότι θα κουκουλωθεί. Ειδικώς στις "κοινωνικές" δομές παίζει πάντα κουκούλωμα, ακόμα και σε πιο χοντρές περιπτώσεις, για ευνόητους ή μη λόγους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Γιατι εμπλέκονται γυναίκες κι όλες οι γυναίκες είναι σατανικές εκτός απ' τη μανούλα.
Και τη γλιτώνουν.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
μονο γιατι εμπλεκονται γυναικεςΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2021, 16:18Κι εγώ φοβάμαι ότι θα κουκουλωθεί. Ειδικώς στις "κοινωνικές" δομές παίζει πάντα κουκούλωμα, ακόμα και σε πιο χοντρές περιπτώσεις, για ευνόητους ή μη λόγους.
αν ηταν αντρες θα ειχε γινει της κολασης στα Μεσα Μαζικης Μαλακυνσης
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- EKPLIKTIKOS
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που δουλεύουν σε αυτές τις δομές ελέγχονται άραγε ποτε ψυχιατρικά;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 182 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- 301 Απαντήσεις