Όλοι δίκιο έχουν...
Μέχρι να κάτσουν στην πολιτική καρέκλα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκληρές δηλώσεις Λιακό - τι γνώμη έχετε ;
- wooded glade
Re: Σκληρές δηλώσεις Λιακό - τι γνώμη έχετε ;
taliban έγραψε: 23 Δεκ 2021, 09:59 Όλοι δίκιο έχουν...
Μέχρι να κάτσουν στην πολιτική government καρέκλα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Τα στατιστικά δείχνουν ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα από αυτές που έχουν τις μεγαλύτερες χαμένες εργατοώρες από απεργίες και τις περισσότερες διαδηλώσεις στην Ευρώπη.Είναι επίσης η μόνη χώρα στην Ευρώπη όπου υπάρχει ακόμη τρομοκρατία από γηγενείς και πάσης φύσεως καταλήψεις και ενέργειες ανομίας.wooded glade έγραψε: 23 Δεκ 2021, 09:50Αλοίμονο.nemo έγραψε: 23 Δεκ 2021, 09:46 αν νομιζετε προσωπικα ο καθενας οτι εχει αδικο σε μια λεξη ή φραση
τοτε αποδεικνύετε οτι εχει δικιο που σας λεει γιδια -φυσικα ειναι και προσβολη για τα γιδια
Εγώ εξήγησα γιατί δεν έχει άδικο.
Θα είχε άδικο ως προς το εμβόλιο, για το οποίο δεν ξέρω τι πρεσβεύει.
Επίσης θα είχε άδικο αν ισχυρίζεται ότι μόνο οι Έλληνες είναι έτσι, αν και όχι πολύ άδικο.
Οπότε από που προκύπτει η δουλικότητα που ισχυρίζεται ο Λιακόπουλος;
Προκύπτει από το ότι όλες αυτές οι αναταραχές δεν είναι της αρεσκείας του Λιακόπουλου.Αυτός θα ήθελε άλλου είδους κινητοποιήσεις με άλλους στόχους.Μόνο που αυτοί που πρεσβεύουν παραπλήσιες θεωρίες είναι της παθητικής αντίστασης ή και αντίστασης στο μυαλό τους με προσευχές.Μετάνοια και προσευχή και περιμένουμε να έλθει ο Πούτιν ή ο ....Βατάτζης για να μας σώσει.
- wooded glade
Δεν ξέρω αν πιάνω το μήκος κύματος του Λιακό.πατησιωτης έγραψε: 23 Δεκ 2021, 10:56Τα στατιστικά δείχνουν ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα από αυτές που έχουν τις μεγαλύτερες χαμένες εργατοώρες από απεργίες και τις περισσότερες διαδηλώσεις στην Ευρώπη.Είναι επίσης η μόνη χώρα στην Ευρώπη όπου υπάρχει ακόμη τρομοκρατία από γηγενείς και πάσης φύσεως καταλήψεις και ενέργειες ανομίας.wooded glade έγραψε: 23 Δεκ 2021, 09:50Αλοίμονο.nemo έγραψε: 23 Δεκ 2021, 09:46 αν νομιζετε προσωπικα ο καθενας οτι εχει αδικο σε μια λεξη ή φραση
τοτε αποδεικνύετε οτι εχει δικιο που σας λεει γιδια -φυσικα ειναι και προσβολη για τα γιδια
Επίσης θα είχε άδικο αν ισχυρίζεται ότι μόνο οι Έλληνες είναι έτσι, αν και όχι πολύ άδικο.
Προκύπτει από το ότι όλες αυτές οι αναταραχές δεν είναι της αρεσκείας του Λιακόπουλου.Αυτός θα ήθελε άλλου είδους κινητοποιήσεις με άλλους στόχους.Μόνο που αυτοί που πρεσβεύουν παραπλήσιες θεωρίες είναι της παθητικής αντίστασης ή και αντίστασης στο μυαλό τους με προσευχές.Μετάνοια και προσευχή και περιμένουμε να έλθει ο Πούτιν ή ο ....Βατάτζης για να μας σώσει.
Εγώ εκανα τις δικές μου παρατηρήσεις που καλύπτουν και το φάσμα των καταλήψεων κλπ.
Βέβαια και σε άλλες χώρες όπως Ιταλία, Περού, Άγιος Δομήνικος μπορεί να συμβαίνουν παραπλήσια.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Κατέστρεψε τη χώρα και ζητάει τα ρέστα από πάνω.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
πατησιωτης έγραψε: 23 Δεκ 2021, 10:56Τα στατιστικά δείχνουν ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα από αυτές που έχουν τις μεγαλύτερες χαμένες εργατοώρες από απεργίες και τις περισσότερες διαδηλώσεις στην Ευρώπη.Είναι επίσης η μόνη χώρα στην Ευρώπη όπου υπάρχει ακόμη τρομοκρατία από γηγενείς και πάσης φύσεως καταλήψεις και ενέργειες ανομίας.wooded glade έγραψε: 23 Δεκ 2021, 09:50Αλοίμονο.nemo έγραψε: 23 Δεκ 2021, 09:46 αν νομιζετε προσωπικα ο καθενας οτι εχει αδικο σε μια λεξη ή φραση
καλά νούμερο ο λιακό αλλά στα άλλα που λές γα τρομοκρατία είναι ένα κομμάτι που αποτελειται απο αναρχοκομμουνιστές παράφρονες που δεν έχουν κάποια λαική αποδοχή ακόμα και η 17 νοέμβρη όταν έσκασε ο πυροκροτητής στα μούτρα του χριστιανού κομμουνιστή παράφρονα και μπήκανε φυλακή η κοινή γνώμη είπε κλαιν, αυτοί που τους υποστηρίξανε ήτανε γνωστοί αρισταροκομμουνιστές παράφρονες και περιθωριακοί τύποι αναρχικοί. για τις απεργίες αυτοί που απεργούν ανήκουν στην μεγάλη πλειοψηφία στο δημόσιο, όπως τεμπέληδες "εκπαιδευτικοί" που διαδηλώνουν για το δικαίωμα τους στην τεμπελιά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση