Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Beria έγραψε: 20 Δεκ 2021, 14:37
Αποχαιρετίστε το νήμα που χάνετε
ΣΤΑ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Σέλευκας έγραψε: 20 Δεκ 2021, 14:44
Γλύτωσε και απο τον Στάθη Παναγιωτόπουλο
Kανένας Γλίτσας βορά στις Μυτούδες!
Όλοι μαζί, μια βιομάζα!!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Οι αρχές της Νέας Ζηλανδίας ανακοίνωσαν πως διαπίστωσαν ότι ο θάνατος 26χρονου εξαιτίας μυοκαρδίτιδας, σπάνιας φλεγμονής του μυοκαρδίου, συνδέεται με τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα των Pfizer/BioNTech κατά του κορονοϊού.
Δεύτερος θάνατος που συνδέεται με την εν λόγω παρενέργεια
To καταλαβαίνεις, φαντάζομαι, ότι το να ανοίγεις ένα νέο θέμα για κάθε περιστατικό μετά από εμβολιασμό είναι γελοίο. Και κανονικό spam
Στο Έθνος ο Σημίτης είχε χαρίσει χρέος 800 μύρια. Τι γίνεται τώρα, δεν το τάισαν οι κυβερνώντες, για να μην γράφει τέτοια ενοχλητικά για μπολιάκηδες ρεπορτάζ;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Οι αρχές της Νέας Ζηλανδίας ανακοίνωσαν πως διαπίστωσαν ότι ο θάνατος 26χρονου εξαιτίας μυοκαρδίτιδας, σπάνιας φλεγμονής του μυοκαρδίου, συνδέεται με τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα των Pfizer/BioNTech κατά του κορονοϊού.
Δεύτερος θάνατος που συνδέεται με την εν λόγω παρενέργεια
Καdy έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:34
Εγώ συμφωνώ να ανοίγουν νήματα για τον θάνατο κάθε ανθρώπου από κορονογιο,με όνομα,ηλικία,και αιτία θανάτου
Βέβαια κάποιοι κακοπροαίρετοι(όχι εγώ) θα έλεγαν πως δεν μπορούν να το κάνουν ,εξ ου και οι γενικές αναφορές σε "100 νεκρούς τη μέρα" κτλ
Εγώ πάντως θα έλεγα ότι το κράτος λόγω νόμων προσωπικών δεδομένων δεν νομίζω πως έχει δικαίωμα να δημοσιοποιεί όλα τα προσωπικά στοιχεία όλων των θανόντων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 20 Δεκ 2021, 15:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καdy έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:42
Α,λες σε αυτή τη στήλη που έβαλαν κάποιον που πέθανε από πυροβολισμό,και μετά από κράξιμο αναγκάστηκαν να το αποσύρουν.πολυ αξιόπιστη πηγη
πραγματικά δεν εχεις ντροπή
Αν ήθελα τύπωνα κι εγώ μία λίστα με ραντομ ονόματα και ηλικίες όχι 100,αλλά 200,00 ανύπαρκτων ανθρώπων,και μετά θα έλεγα πως πέθαναν από εμπολιο.αλλα εγώ μιλάω με στοιχεία
Ποσοι 26χρονοι εχουν πεθανει απο προβιντ εκει περα;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.