Ενήλικη είναι - γνωρίζει τους κινδύνους και κάνει τις επιλογές της .Δεν μας πέφτει λόγος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξέρετε τι μπορεί να με χαλάσει πολύ;
Re: Ξέρετε τι μπορεί να με χαλάσει πολύ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ποτέ δεν θα της έλεγα τίποτα αν δεν άνοιγε νήμα να το συζητήσει.
the end
Το δέχομαι έτσι.Αγις έγραψε: 19 Αύγ 2018, 22:40 Στο φαγητό και στο κρεβάτι σωστό είναι οτι μας αρέσει και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν.
Αρα καλά κάνεις και δεν γουστάρεις το ψωμί οπως στο πασάρουν και αστους να λένε ποιό είναι το ωραίο .
Αλλά να ξέρεις ότι άμα πεις σε κάποιον ότι δε σου αρέσει το ψημένο ψωμί, με λαδάκι και ρίγανη σε κοιτάνε με οίκτο.
Δε μου αρέσει το κρέας έτσι κι αλλιώς οπότε σπανίως τρώω.
Αλλά από τις ελάχιστες φορές που μπορεί να φάω κρέας ψημένο στα κάρβουνα και είναι αρπαγμένο ξενερώνω άσχημα.
Είμαι που είμαι επιλεκτική ... να είναι και καμένο, πού να το φάω μετά;
Το κρεατάκι θέλει το αρπαγματάκι του λίγο... δεν είδες τι έπαθαν με τις τρελές αγελάδες και τις μπριζόλες με το αίμα;
the end
Αυτό δεν παίζει να το έτρωγα με τίποτα

Δεν λέω να τα τρως ωμά.Πάνας έγραψε: 19 Αύγ 2018, 22:50 Το κρεατάκι θέλει το αρπαγματάκι του λίγο... δεν είδες τι έπαθαν με τις τρελές αγελάδες και τις μπριζόλες με το αίμα;
Να μην έχει αυτή την μαυρίλα από πάνω, δε θέλω.
Εσύ βάζεις καμένα τελείως στις φώτο... αν είναι έτσι οκ. Ούτε και εμένα μου αρέσουν, αλλά αν πεινάω θα τα φάω.
the end
Στα Γκούτσι σου.bizeli έγραψε: 19 Αύγ 2018, 22:47Το δέχομαι έτσι.Αγις έγραψε: 19 Αύγ 2018, 22:40 Στο φαγητό και στο κρεβάτι σωστό είναι οτι μας αρέσει και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν.
Αρα καλά κάνεις και δεν γουστάρεις το ψωμί οπως στο πασάρουν και αστους να λένε ποιό είναι το ωραίο .
Αλλά να ξέρεις ότι άμα πεις σε κάποιον ότι δε σου αρέσει το ψημένο ψωμί, με λαδάκι και ρίγανη σε κοιτάνε με οίκτο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εμ αυτό είναι το θέμα.Πάνας έγραψε: 19 Αύγ 2018, 22:52 Εσύ βάζεις καμένα τελείως στις φώτο... αν είναι έτσι οκ. Ούτε και εμένα μου αρέσουν, αλλά αν πεινάω θα τα φάω.
Ότι εγώ θα μείνω νηστική.
Περιμένεις, περιμένεις να φας, σου τρέχουν το σάλια και τρως μια μπουκιά και σου έρχεται το κάρβουνο στη γεύση.
Δέχομαι ψυχολογικό πόλεμο ότι δεν ξέρω να τρώω σωστά.
Τρώγονται αυτά ρε παιδιά;
Οχι.
* Ξέπεσα και υποστηρίζω εκπαιδευτικό ... δεν υπάρχει πιο κάτω.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ορίστε κι εσύ ως τρανός ψήστης, λες ότι δεν τρώγονται.
* μμμμμμμ.... σιγά
Τα παραλές ...οχι και τρανός δεν είμαι και ο Περσεύς
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ναι εγώ ξέρω τη διαφορά.
Αλλά είναι κάποιοι σαβουροφάγηδες που το καμένο το βαφτίζουν ξεροψημένο και το τρώνε.
Τι ναι αυτοί ρε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2596 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-