!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Μητσοτάκης χρωστάει 1 μπύρα και κάτι εκατομμύρια

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Ο Μητσοτάκης χρωστάει 1 μπύρα και κάτι εκατομμύρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Υδράργυρος έγραψε: 05 Δεκ 2021, 09:50
Αρίστος έγραψε: 05 Δεκ 2021, 06:48
Υδράργυρος έγραψε: 04 Δεκ 2021, 21:20

Τραβα ρε κανε το εμβολιο μεγαλος ανθρωπος. Μη μας γραφεις απο την εντατικη... oh wait δε θα μας γραφεις απο την εντατικη

Σας παρακαλω να ανησυχειτε για τη στερηση των ελευθεριων μου και οχι για την υγεια μου, η πιθανοτητα να πεθανω αν νοσησω με κορωνοιο ειναι στα ιδια επιπεδα με το να με πατησει αυτοκινητο ενω οι ελευθεριες μου καταπατουνται καθημερινα και ουδεις το θεωρει σημαντικο. Γιατι;

.
Και ο τραγκας τα ιδια ελεγε

Και πολλοι εμβολιαστες ελεγαν τα αντιθετα μεχρι που τσιμπησαν μυοκαρδιτιδα η θρομβωση.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Και για να μην το κουραζουμε χτες ο Ιωαννιδης σε συνεντευξη του στη Δημοκρατια ειπε οτι οι 60ρηδες εχουν πιθανοτητα να πεθανουν αν νοσησουν 0,5%, αντε εγω που ειμαι 62 να εχω 0,6%-1%. Μα 1% ειναι οι πιθανοτητες να μας συμβει αυτοκινητιστικο δυστυχημα στη ζωη μας.

Και κατι ακομη: χτες βγηκε μελετη πως οσοι εχουν ασθμα εχουν 40% λιγοτερες πιθανοτητες να νοσησουν απο τον ιο. Guess what, εγω εχω ασθμα.

Οσο για τον Τραγκα ειναι 10 χρονια μεγαλυτερος μου και με υποκειμενα.

.
Γκουερινο 4
Phorum.gr user: Gouerino

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκουερινο 4 »

Δεν λέει κάτι το βίντεο που δεν το ξέραμε
Ακουσες στην Ελλάδα ότι έτσι λένε οι ειδικοί, ή, ότι ανέλαβαν τεχνοκράτες, τρέξε να σωθείς
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Αρίστος έγραψε: 05 Δεκ 2021, 10:58 Και για να μην το κουραζουμε χτες ο Ιωαννιδης σε συνεντευξη του στη Δημοκρατια ειπε οτι οι 60ρηδες εχουν πιθανοτητα να πεθανουν αν νοσησουν 0,5%, αντε εγω που ειμαι 62 να εχω 0,6%-1%. Μα 1% ειναι οι πιθανοτητες να μας συμβει αυτοκινητιστικο δυστυχημα στη ζωη μας.

.
Άσε τον Ιωαννίδη και πήγαινε μίλησε με δικό σου γιατρό που μπορείς να του πεις πεις αναλυτικά όλο το ιστορικό σου. Και σε δεύτερο και τρίτο αν χρειαστεί. Και ίσως σου συστήσει κάποια εξέταση που θα δείξει πιθανότητες αλλεργικής αντίδρασης ώστε να βαδίσεις πιο σίγουρα. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται για να βγούμε από πάνω στους γνωστούς μας στο internet.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ST48410 έγραψε: 05 Δεκ 2021, 11:14
Αρίστος έγραψε: 05 Δεκ 2021, 10:58 Και για να μην το κουραζουμε χτες ο Ιωαννιδης σε συνεντευξη του στη Δημοκρατια ειπε οτι οι 60ρηδες εχουν πιθανοτητα να πεθανουν αν νοσησουν 0,5%, αντε εγω που ειμαι 62 να εχω 0,6%-1%. Μα 1% ειναι οι πιθανοτητες να μας συμβει αυτοκινητιστικο δυστυχημα στη ζωη μας.

.
Άσε τον Ιωαννίδη και πήγαινε μίλησε με δικό σου γιατρό που μπορείς να του πεις πεις αναλυτικά όλο το ιστορικό σου. Και σε δεύτερο και τρίτο αν χρειαστεί. Και ίσως σου συστήσει κάποια εξέταση που θα δείξει πιθανότητες αλλεργικής αντίδρασης ώστε να βαδίσεις πιο σίγουρα. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται για να βγούμε από πάνω στους γνωστούς μας στο internet.

Δεν εχω ασχοληθει ποτε με γιατρους και νοσοκομεια για μενα γιατι δεν χρειαστηκε, οπως δεν εχω ασχοληθει με παπαδες και ψυχαναλυτες.

.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Αρίστος έγραψε: 05 Δεκ 2021, 11:18 Δεν εχω ασχοληθει ποτε με γιατρους και νοσοκομεια για μενα γιατι δεν χρειαστηκε, οπως δεν εχω ασχοληθει με παπαδες και ψυχαναλυτες.
Είναι μια καλή ιδέα καθώς μεγαλώνει κάποιος να μην τα αφήνει όλα στον αυτόματο.
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Καλά και κάτι δις χάσαμε από τους ειδικούς του ΔΝΤ και την μερκελ.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Κάθε κατηγορία εναντίον πολιτικών είναι λαικισμός.
Μεγαλύτερος και από τα δημοψηφίσματα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
ST48410

Εγώ δεν είμαι κατά των τεχνοκρατών. Μπορεί απλά να μην γίνονται σωστές επιλογές. Κάνει όμως εντύπωση τόσο σε αυτό το έργο όσο και στα έργα της Πατησίων και του τραμ στον Πειραιά ότι μοιάζει να είναι τελείως αποκομμένοι και άσχετοι με την καθημερινότητα όσων ζουν στις περιοχές αυτές. Ο σωστός τεχνοκράτης όταν κάνει μελέτη πέρα των όποιων στοιχείων έχει θα πρέπει να βρεθεί στο πεδίο και να δει αν οι πληροφορίες που συγκεντρώνει είναι χαρακτηριστικές της κατάστασης ή υπάρχει κενό.
Σα να σχεδιάζουν τα έργα Εσκιμώοι ή Αρειανοί.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Εξαφανισμένα τα νουδομπότ απ' το νήμα, άφησαν τον τρολέμπορο να βγάλει το φίδι απ' την τρύπα.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γκουερινο 4

ST48410 έγραψε: 05 Δεκ 2021, 11:24 Εγώ δεν είμαι κατά των τεχνοκρατών. Μπορεί απλά να μην γίνονται σωστές επιλογές. Κάνει όμως εντύπωση τόσο σε αυτό το έργο όσο και στα έργα της Πατησίων και του τραμ στον Πειραιά ότι μοιάζει να είναι τελείως αποκομμένοι και άσχετοι με την καθημερινότητα όσων ζουν στις περιοχές αυτές. Ο σωστός τεχνοκράτης όταν κάνει μελέτη πέρα των όποιων στοιχείων έχει θα πρέπει να βρεθεί στο πεδίο και να δει αν οι πληροφορίες που συγκεντρώνει είναι χαρακτηριστικές της κατάστασης ή υπάρχει κενό.
Σα να σχεδιάζουν τα έργα Εσκιμώοι ή Αρειανοί.
Αν υπήρχε στοίχημα, ποιος έχει δίκιο, ο ντόπιος ψαράς, η, οι ειδικοί του Μητσοτάκη, 1.10 θα έδινε για τον ψαρα
Γελάει ο κόσμος με τους ειδικούς τεχνοκράτες
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Αρίστος έγραψε: 05 Δεκ 2021, 11:18
ST48410 έγραψε: 05 Δεκ 2021, 11:14

.

Δεν εχω ασχοληθει ποτε με γιατρους και νοσοκομεια για μενα γιατι δεν χρειαστηκε, οπως δεν εχω ασχοληθει με παπαδες και ψυχαναλυτες.

.
Ποτέ δεν ειν αργα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Γκουερινο 4

Kauldron έγραψε: 05 Δεκ 2021, 11:26 Εξαφανισμένα τα νουδομπότ απ' το νήμα, άφησαν τον τρολέμπορο να βγάλει το φίδι απ' την τρύπα.
Τι φταίει ο Μητσοτάκης εδώ;
Αυτός έκανε την μελέτη;
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Γκουερινο 4 έγραψε: 05 Δεκ 2021, 11:31
Kauldron έγραψε: 05 Δεκ 2021, 11:26 Εξαφανισμένα τα νουδομπότ απ' το νήμα, άφησαν τον τρολέμπορο να βγάλει το φίδι απ' την τρύπα.
Τι φταίει ο Μητσοτάκης εδώ;
Αυτός έκανε την μελέτη;
Του τα είπε ο φουκαράς ο άνθρωπος, που δεν έχει τελειώσε τα Χάιβαντ και τα ΜΥΤ (γιατί μυτιές κάνουν όλη μέρα εκεί), αλλά αυτός με την αλαζονεία και τη μαλακία που τον διακρίνει, δεν άκουγε τίποτα.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Αρίστος έγραψε: 05 Δεκ 2021, 06:48
Υδράργυρος έγραψε: 04 Δεκ 2021, 21:20
Αρίστος έγραψε: 04 Δεκ 2021, 21:14 Οπου ψαρας ο χι λαικος ανεμβολιαστος που νογαει πως οι θανατοι προερχονται απο τη μπουρδελοποιηση του ΕΣΥ και οχι επειδη δεν εμβολιαστηκε το 100% στη χωρα.

.
Τραβα ρε κανε το εμβολιο μεγαλος ανθρωπος. Μη μας γραφεις απο την εντατικη... oh wait δε θα μας γραφεις απο την εντατικη

Σας παρακαλω να ανησυχειτε για τη στερηση των ελευθεριων μου και οχι για την υγεια μου, η πιθανοτητα να πεθανω αν νοσησω με κορωνοιο ειναι στα ιδια επιπεδα με το να με πατησει αυτοκινητο ενω οι ελευθεριες μου καταπατουνται καθημερινα και ουδεις το θεωρει σημαντικο. Γιατι;

.
Τύπε, στην περίπτωσή σου η στέρηση ελευθεριών λόγω υγειονομικών ζητημάτων, είναι απλά η αφορμή και ένα καλό πρώτο βήμα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”