Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Echelon έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:44
Άργησε, αλλά τελικά το πραγματικό πρόσωπο των Γερμανών που είναι συνυφασμένο με στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους διαφωνούντες τελικά βγήκε στην επιφάνεια. Δε μπορείς να αποφύγεις την φύση σου.
Συνήθως οι Γερμανοί έχουν δίκιο όμως
Animal έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:24
Το κράτος δεν μπορεί να επιβάλει στον πολίτη τι θα βάλει μέσα στο σώμα του.Αυτα είναι πρακτικές ολοκληρωτικών καθεστώτων.
Συμφωνώ απόλυτα, αλλά μπορεί να του περιορίσει την κίνηση όταν υπάρχει πανδημία. Δεν εμβολιάζεται κάποιος με το ζορι.
taliban έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:37
Μέσα κλείδωμα οι διασπορείς του ιού να τελειώνουμε με τα ψεκάσματα.
Θα παρακαλάτε τους εμβολιασμένους να σας φέρνουν ψωμάκι.
Αμα μου φερεις ψωμακι θα σου ρίξω και εναν ,αντε βρε σας εφεξε παλι.
Παραδόσεις κάνω μόνο σε μιλφάκια .
Συ κάτσε να ψωμολυσάξεις.
Αμα μου φερεις ψωμακι θα σου ρίξω και εναν ,αντε βρε σας εφεξε παλι.
Σε λιγο θα απαγορεψουν και στους μεθυσμενους να οδηγουν ΑΙΣΧΟΣ111!!!!
Διακρίσεις ...
Σα δε ντρέπονται.
Ο μπάρμπα Τάκης, στο χωριό υποστήριζε ότι μεθυσμένος οδηγεί καλύτερα. Όταν ξεμεθά μπερδεύεται.
Εγκληματίες που θέλουν να σκοτώσουν το μπαρμπα Τάκη!
Μακάρι το κουλί να πάρει μπρος επιτέλους και να το εφαρμόσει και εδώ αυτο, συν μικροπεριορισμους για τους εμβολιασμενους (γιατι κακα τα ψέματα, κι εμεις μεταδίδουμε λιγο). Προς το παρον αναλώνεται στο να εκσφενδονίζει εθνολαϊκιστικές προσβολές σε Ολλανδέζες γιαγιάδες, αλλα αν παρει ευρωπαικη γραμμη για λοκντάουν, σας το κάρφωσε βαθιά ψεκώλια!
vantono έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:26
Τραγικά πράγματα, πραγματικά ντροπή! Αν είναι δυνατόν να πηγαινουν σε λοκντάουν μονο με τους ανεμβολίαστους και όχι και με τους εμβολιασμενους.
Animal έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:32
Αρα η πανδημίας πρέπει να αντιμετωπίζεται με την επιβολή δικατορικων καθεστώτων τα οποία θα καταλύουν τα συντάγματα και τις ελευθερίες των πολιτών όπως γίνεται σήμερα σε χώρες με απολυταρχικά καθεστώτα.Αυτο λες ουσιαστικά.
Δε λέει αυτό, λέει πως δημοκρατία δεν σημαίνει ασυδοσία οπως θέλουνε να νομίζουνε οι ψέκες. Οταν επιμένεις να μην εμβολιαστείς, άρα και να διασπείρεις εύκολα τον ιό αλλά και να γεμίζεις τις ΜΕΘ, δηλαδή όταν η στάση που κρατάς προκαλεί προβλήματα στο κοινωνικό συμφέρον, που είναι να τελειωνουμε κάποια στιγμή με την πανδημία έχοντας ως όπλο για αυτο τα εμβόλια, τότε θα υποστείς και τις συνέπειες της ψεκασμένης σου στάσης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 10 Νοέμ 2021, 12:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Και τα συντάγματα και οι δημοκρατικές ελευθερίες των πολιτών (πράγματα αυτονόητα σε μια υγιή δημοκρατία) τι γίνονται;Πάνε στον καλαθο των αχρήστων; Οποίος έχει ελαγχιστη δημοκρατική συνηδειση οφείλει να αντιδράσει σε τέτοια χουντικά μέτρα γιατί ξέρει ότι αν αρχίσουν να καταπατώνται έτσι τα συντάγματα τότε το επόμενο θύμα των χουντικών θα είναι αυτός.
Αν ο μέσος συνειδητοποιημένος ανεμβολίαστος ή εμβολιασμένος ( όχι αυτός που δεν μπορεί να το κάνει γιατί έχει κάποια άλλα προβλήματα υγείας πχ ) που πιστεύει σε ότι ψεκασμένη θεωρία υπάρχει ή πιστεύει ότι μπορεί να περιφέρεται ασταμάτητα αντίστοιχα ΕΙΧΕ αντίληψη της ευθύνης του απέναντι στον άλλον δεν θα είχαμε φτάσει στο αυτονόητο που θα εφαρμοστεί λίαν συντόμως.
Χούντα το ονομάζουν όσοι έχουν ταυτίσει την δημοκρατία με το κάνω ότι θέλω δίχως συνέπειες.
Γιαυτό και μια υγιής δημοκρατία πρέπει να προστατεύσει τους πολίτες της αρχικά από τα ψεκασμένα ανεμβολίαστα ορκς που περιφέρονται και διασπείρουν τον ιο.
Echelon έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:44
Άργησε, αλλά τελικά το πραγματικό πρόσωπο των Γερμανών που είναι συνυφασμένο με στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους διαφωνούντες τελικά βγήκε στην επιφάνεια. Δε μπορείς να αποφύγεις την φύση σου.
Συνήθως οι Γερμανοί έχουν δίκιο όμως
Animal έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:24
Το κράτος δεν μπορεί να επιβάλει στον πολίτη τι θα βάλει μέσα στο σώμα του.Αυτα είναι πρακτικές ολοκληρωτικών καθεστώτων.
Συμφωνώ απόλυτα, αλλά μπορεί να του περιορίσει την κίνηση όταν υπάρχει πανδημία. Δεν εμβολιάζεται κάποιος με το ζορι.
Τον εξαναγκάζει όμως έμμεσα πλην σαφώς είτε να υποχρεωθεί να κάνει το εμβόλιο είτε να σαλταρει ψυχολογικά ζώντας σαν φυλακισμένος.Οταν σου λέει το κράτος "θα σε κλείσω μέσα και έξω θα βγαίνεις με sms και δεν θα μπορείς να κάτσεις σε κανένα μαγαζί εκτός κι αν έχεις πιστοποιητικό εκβιασμού" τότε ουσιαστικά αυτό είναι εκβιασμός.
stavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:53
Ο μπάρμπα Τάκης, στο χωριό υποστήριζε ότι μεθυσμένος οδηγεί καλύτερα. Όταν ξεμεθά μπερδεύεται.
Δίκιο έχει ο μπάρμπα Τάκης. Και εγώ αν και έχω μυωπία αρνούμαι να φορέσω φακούς ή γυαλιά όταν οδηγώ. Δεν έχει δικαίωμα το κράτος να μου επιβάλλει τι θα βάλω στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ σώμα. Το ίδιο ισχύει και για τη ζώνη. Ό,τι και να λένε τα παπαγαλάκια ότι και καλά σώζει ζωές, εγώ πιστεύω ότι είναι επικίνδυνη αφού εφάπτεται με την κοιλιά ασκώντας βλαβερή πίεση στα ζωτικά όργανα και ευθύνεται για πολλούς καρκίνους
vantono έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:26
Τραγικά πράγματα, πραγματικά ντροπή! Αν είναι δυνατόν να πηγαινουν σε λοκντάουν μονο με τους ανεμβολίαστους και όχι και με τους εμβολιασμενους.
Ουσιαστικά μας λένε ότι κακώς εμβολιαστήκαμε;
Ενα 0,001% που με εκανε σκεπτικό προς το εμβόλιο πριν το κανω, ηταν το οτι ως εμβολιασμένος, θα κινδυνεύω σοβαρά να χάσω τα επερχομενα λοκντάουν η/και θα συμβάλλω στο να μην ξανασυμβουν
Αλλά εν τέλει επικράτησε η ενσυναίσθησή μου για το κοινωνικό σύνολο, και οχι ο παρτακισμός μου. Πράγμα που συμβαινει μονο με τα ψεκ παρτάλια πλεον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 10 Νοέμ 2021, 12:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
stavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:53
Δίκιο έχει ο μπάρμπα Τάκης. Και εγώ αν και έχω μυωπία αρνούμαι να φορέσω φακούς ή γυαλιά όταν οδηγώ. Δεν έχει δικαίωμα το κράτος να μου επιβάλλει τι θα βάλω στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ σώμα. Το ίδιο ισχύει και για τη ζώνη. Ό,τι και να λένε τα παπαγαλάκια ότι και καλά σώζει ζωές, εγώ πιστεύω ότι είναι επικίνδυνη αφού εφάπτεται με την κοιλιά ασκώντας βλαβερή πίεση στα ζωτικά όργανα και ευθύνεται για πολλούς καρκίνους
Θα ντυθω γιαγιά
GILF ?
Μόνο αν ντυθούν Ολλανδέζες αλληλέγγυες μεταναστών, υπάρχει μεγαλη πιθανοτητα να παρει μπρος ο Κουλης και να τους γαμησει. Αλλιώς, με τιποτα. Θα συνεχισει να τους χαιδευει.