Αν είναι να ρωτάς, τύπε, καλύτερα να μην τα βάλεις.
Θυμήθηκα που στο γυμνάσιο ήταν να κάνω παρέλαση και είχα κάτι παπούτσια που ήταν σαν Βέρμαχτ αλλά σε χαμηλό, κανονικό ύψος παπουτσιού. Είχαν το εξωτερικό σίδερο μπροστά και το πρωί πριν την παρέλαση το ξεβίδωσα, γιατί θα μου την έλεγε σίγουρα ο γυμναστής για το εκνευριστικό τσικ τσικ που θα έκαναν.
Feindflug έγραψε: 25 Οκτ 2021, 21:16
Αν είναι να ρωτάς, τύπε, καλύτερα να μην τα βάλεις.
Θυμήθηκα που στο γυμνάσιο ήταν να κάνω παρέλαση και είχα κάτι παπούτσια που ήταν σαν Βέρμαχτ αλλά σε χαμηλό, κανονικό ύψος παπουτσιού. Είχαν το εξωτερικό σίδερο μπροστά και το πρωί πριν την παρέλαση το ξεβίδωσα, γιατί θα μου την έλεγε σίγουρα ο γυμναστής για το εκνευριστικό τσικ τσικ που θα έκαναν.
Ή μπορεί και να σε έβαζε να παρελάσεις με βηματισμό χήνας.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
AlienWay έγραψε: 25 Οκτ 2021, 19:55
Βρήκα κάτι martens τέτοιου τύπου που τα είχα από το λύκειο.
Ήθελα να ρωτήσω αν ακόμη φοράνε τέτοια, ή αν σε περίπτωση που τα βάλω, με παρεξηγήσουν.
Είναι εξαιρετικά υποδήματα (παλιότερα βέβαια ήταν ανθεκτικοτερα), ποτέ δεν έχω σταματήσει να έχω πάντα ένα ζευγάρι martens.
Και χθες βράδυ με αυτά βγήκα, συνδυασμένα με μαύρο στρατιωτικού στυλ παντελόνι και μαύρη καμπαρντίνα 3/4, ήμουν φανταστικός όπως πάντα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
AlienWay έγραψε: 25 Οκτ 2021, 19:55
Βρήκα κάτι martens τέτοιου τύπου που τα είχα από το λύκειο.
Ήθελα να ρωτήσω αν ακόμη φοράνε τέτοια, ή αν σε περίπτωση που τα βάλω, με παρεξηγήσουν.
Είναι εξαιρετικά υποδήματα (παλιότερα βέβαια ήταν ανθεκτικοτερα), ποτέ δεν έχω σταματήσει να έχω πάντα ένα ζευγάρι martens.
Και χθες βράδυ με αυτά βγήκα, συνδυασμένα με μαύρο στρατιωτικού στυλ παντελόνι και μαύρη καμπαρντίνα 3/4, ήμουν φανταστικός όπως πάντα.
Είχα έναν φίλο στο λύκειο που έκανε σεξ φορώντας μόνο βέρμαχτ. Ολα τα άλλα ρούχα τα έβγαζε.
Αν πρόκειται να τα χρησιμοποιείς αρκετά οδηγώντας αυτοκίνητο ή κάνοντας ποδήλατο θα έλεγα να μην τα πάρεις μιας και νομίζω ότι οι σόλες τους δεν αντέχουν και κόβονται σε τέτοια χρήση. Αν όχι και τα έχεις για απλό βάδισμα, τότε ΟΚ.