Κι εμενα μου αρεσει να τσιγκλαω τους ροζουλι δεξιουλjηδες.Chainis έγραψε: 22 Οκτ 2021, 13:39Το ξέρω, Σκόντρα έγραψα αλλά επενέβη ο κορέκτορας και δεν το είδα.
Δεν ειστε πατριωτες πως να το κανουμε.
Κι εμενα μου αρεσει να τσιγκλαω τους ροζουλι δεξιουλjηδες.Chainis έγραψε: 22 Οκτ 2021, 13:39Το ξέρω, Σκόντρα έγραψα αλλά επενέβη ο κορέκτορας και δεν το είδα.
plouf έγραψε: 22 Οκτ 2021, 14:08Κι εμενα μου αρεσει να τσιγκλαω τους ροζουλι δεξιουλjηδες.
Δεν ειστε πατριωτες πως να το κανουμε.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Ενταξει και η Νεα Δεξια θελει να πεταξει τους λαθροεισβολεις σε ακατοικητα ξερονησια αλλα αν οι γερμανουχτεν τους τραβηξουν το αυτακι και τους απειλησουν με grexit ο Κρανιδιωτης θα πει γιαβολ Φυρερ μου οτι πειτε εσεις θα κανω.Chainis έγραψε: 22 Οκτ 2021, 14:13![]()
Ροζουλί εγω;
Ισως πρέπει να πάω σε ψυχαναλυτή, μπορεί να υπάρχουν πλευρές του εαυτού μου που δεν τις ξέρω.
Η νέα δεξιά έκοψε τις εισόδους μεταναστών και έγινε το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για την λύση του προβλήματος.plouf έγραψε: 22 Οκτ 2021, 14:22Ενταξει και η Νεα Δεξια θελει να πεταξει τους λαθροεισβολεις σε ακατοικητα ξερονησια αλλα αν οι γερμανουχτεν τους τραβηξουν το αυτακι και τους απειλησουν με grexit ο Κρανιδιωτης θα πει γιαβολ Φυρερ μου οτι πειτε εσεις θα κανω.![]()
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
plouf έγραψε: 22 Οκτ 2021, 13:32Κανονικα λεγεται Σκοντρα και οχι Σκοντα.
Σκοντα ειναι τα Τσεχικα αυτοκινητα.
Πακιστανος λαθροκατσαπλιας θα ειναι.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.