Ναι άμα δεν αρέσει στο κοινό θα την ακυρώσουν.ST48410 έγραψε: 21 Οκτ 2021, 22:49 Δίνω πιθανότητες να έχουν αναπτύξει κάποια νέα τεχνολογία και να κόβουν αντιδράσεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
60 minutes FOX Nimitz UAP event
- Dwarven Blacksmith
Re: 60 minutes FOX Nimitz UAP event
Όχι. Αλλά κάτι που δεν θα ήθελες να ανακοινώσεις δημοσίως θα το έβγαζες να κόβει βόλτες έξω από κατοικημένες περιοχές και θα φοβόσουν πάντοτε στις δοκιμαστικές πτήσεις μήπως κάποιο χαλάσει και πέσει. Ε, κάπως πρέπει να προετοιμάσεις το κοινό για ένα τέτοιο ενδεχόμενο και να ελέγξεις και τους μηχανισμούς (τι θα βλέπει ο μέσος πιλότος, τι μπορεί να αναφέρει δημόσια ή στο σπίτι του, κοκ).Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2021, 22:52Ναι άμα δεν αρέσει στο κοινό θα την ακυρώσουν.ST48410 έγραψε: 21 Οκτ 2021, 22:49 Δίνω πιθανότητες να έχουν αναπτύξει κάποια νέα τεχνολογία και να κόβουν αντιδράσεις.
Γιατί δεν κόβουν βόλτες τούτα πάνω από τον Όλυμπο; Η προφανής απάντηση είναι γιατί κάπου κάπως πρέπει να φορτίσουν/γεμίζουν ενέργεια και μάλλον αυτό το κάπου είναι ακόμα κοντά σε αυτόν που τα έφτιαξε.
Ξεπερνά τις γνώσεις μου το να απαντήσω σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Το ότι γυροφέρνουν τις αμερικάνικες ακτές μου φαίνεται εξόχως προβληματικό. Αν μη τι άλλο έχουμε κι εμείς ωραίες θάλασσες.
- Otto Weininger
Τα έλεγε ο άρχοντας, αλλά ποιος άκουγεsys3x έγραψε: 21 Οκτ 2021, 22:28Έχει γίνει, απλά όχι στα ΜΜΕ.Otto Weininger έγραψε: 21 Οκτ 2021, 22:12 To είχα δει πριν κάνα μήνα. Είτε πειραματικά αεροσκάφη είτε...γάμα τα. Απορώ πως δεν έχει γίνει θέμα παγκοσμίως.
Σε παραπέμπω στις εκπομπές του Joe Rogan και του Lex Fridman με την αντίστοιχη θεματολογία στο yt. Έχει αρκετό υλικό εδώ και έναν χρόνο.
Πάντως, δύσκολο, χλωμό, για να μην πω κίτρινονα είναι μυστική κινεζική τεχνολογία.
Τσέκαρε αν θέλεις και τα περιστατικά (τα οποία είναι επιβεβαιωμένα πλέον και επίσημα) με τις απενεργοποιήσεις πυρηνικών εγκαταστάσεων ταυτόχρονα με την παρουσία "uap's" κοντά σε αυτές.

Let them make the first mistake. We make the last move.
Αυτός ήτανε λίγο μαλακούλης tbh, τσέκαρε συνεντεύξεις στους παραπάνω του Bob Lazar.Otto Weininger έγραψε: 21 Οκτ 2021, 23:01Τα έλεγε ο άρχοντας, αλλά ποιος άκουγεsys3x έγραψε: 21 Οκτ 2021, 22:28Έχει γίνει, απλά όχι στα ΜΜΕ.Otto Weininger έγραψε: 21 Οκτ 2021, 22:12 To είχα δει πριν κάνα μήνα. Είτε πειραματικά αεροσκάφη είτε...γάμα τα. Απορώ πως δεν έχει γίνει θέμα παγκοσμίως.
Σε παραπέμπω στις εκπομπές του Joe Rogan και του Lex Fridman με την αντίστοιχη θεματολογία στο yt. Έχει αρκετό υλικό εδώ και έναν χρόνο.
Πάντως, δύσκολο, χλωμό, για να μην πω κίτρινονα είναι μυστική κινεζική τεχνολογία.
Τσέκαρε αν θέλεις και τα περιστατικά (τα οποία είναι επιβεβαιωμένα πλέον και επίσημα) με τις απενεργοποιήσεις πυρηνικών εγκαταστάσεων ταυτόχρονα με την παρουσία "uap's" κοντά σε αυτές.![]()
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Otto Weininger
Αντιθέτως, αν το σκεφτείς λίγο καλλίτερα είναι το πιο λογικό να γυτοφέρνουν προς τα εκεί, επίσης, δεν έχουν γίνει τέτοιες παρατηρήσεις μόνον εκεί, εάν το ψάξεις λίγο παραπάνω θα δεις ότι υπάρχουν σε ολόκληρο τον πλανήτη, φυσικά συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.ST48410 έγραψε: 21 Οκτ 2021, 23:00Ξεπερνά τις γνώσεις μου το να απαντήσω σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Το ότι γυροφέρνουν τις αμερικάνικες ακτές μου φαίνεται εξόχως προβληματικό. Αν μη τι άλλο έχουμε κι εμείς ωραίες θάλασσες.
.
.
-
talaipwros
Το κύριο επιχείρημα εναντίον του να είναι συγχρονη γήινη τεχνολογία, είναι πως αν είναι τοσο προηγμένη, οποιος την έχει θα ειχε κανει ντου.
Σαφέστατα.
Δεν υπάρχει καμμία απολύτως απόδειξη ότι είναι εξωγήινα σκάφη.
(δεν ειρωνεύομαι).
.
.
- EKPLIKTIKOS
Δεκτό, μια καλύτερη κάμερα δεν είχαν από αυτή τη μαλακια; βγάλε τη gopro από την εξίσωση. Μια ολόκληρη ομάδα 4 ατόμων κάνουν λεπτομερείς περιγραφές του αντικειμένου αλλά δεν υπάρχει καθόλου άλλο footage? Ό,τι εικόνα έχουμε δει τα τελευταία χρόνια που οι καλές κάμερες έχουν προχωρήσει σε τεχνολογία αλλά κ προσβασιμοτητα είναι μια πιξελιασμενη μαλακια από τα 90s λες κ τα τράβηξαν με πολαροιντ, να πούμε. Τόσοι βαρεμένοι έκαναν παλιά αναφορές για επαφή με εξωγήινο. Δε βρέθηκε σήμερα ένας γαμημενος εξωγήινος να πέσει πάνω σε κάποιον με μια 4κ κάμερα; Έστω ένα σύγχρονο iPhone?sys3x έγραψε: 21 Οκτ 2021, 22:47
Ωραία λοιπόν, καλό θα ήταν τότες να χρησιμοποιείς όλο και λιγότερο την λέξη σίγουρα.
Και ξέρεις γιατί;
Γιατί δεν είναι καθόλου μα καθόλου σίγουρο αυτό που λες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EKPLIKTIKOS την 21 Οκτ 2021, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
Το ξέρω ότι τα ξεχειλωνε όσο δεν πάει, αλλά δεν παύει να είναι ο αγαπημένος μου.sys3x έγραψε: 21 Οκτ 2021, 23:03Αυτός ήτανε λίγο μαλακούλης tbh, τσέκαρε συνεντεύξεις στους παραπάνω του Bob Lazar.Otto Weininger έγραψε: 21 Οκτ 2021, 23:01Τα έλεγε ο άρχοντας, αλλά ποιος άκουγεsys3x έγραψε: 21 Οκτ 2021, 22:28
Έχει γίνει, απλά όχι στα ΜΜΕ.
Τσέκαρε αν θέλεις και τα περιστατικά (τα οποία είναι επιβεβαιωμένα πλέον και επίσημα) με τις απενεργοποιήσεις πυρηνικών εγκαταστάσεων ταυτόχρονα με την παρουσία "uap's" κοντά σε αυτές.![]()
![]()
Από το δημοτικό που έπεσε στα χέρια μου τυχαία ένα βιβλίο του, ήταν η αρχή. Τα αγόρασα όλα.
Έχω ολόκληρη βιβλιοθήκη με τέτοια θεματολογία πλέον. Βίτσιο.
Δεν είναι μόνον αυτός ο λόγος, γενικά πάντως πιστεύω ότι αυτό (να είναι κινέζικα ή ρώσικα πχ) είναι το λιγότερο πιθανό σενάριο.talaipwros έγραψε: 21 Οκτ 2021, 23:07 Το κύριο επιχείρημα εναντίον του να είναι συγχρονη γήινη τεχνολογία, είναι πως αν είναι τοσο προηγμένη, οποιος την έχει θα ειχε κανει ντου.
.
.
-
talaipwros
Λογικη απάντηση, δεν ξέρουμε τι ειναι, δεν αποκλείουμε τίποτα
-
talaipwros
Συγγνώμη, η κάμερα του ρανταρ/σκοπευτικου του αεροσκάφους δεν είναι αυτή;EKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Οκτ 2021, 23:09Δεκτό, μια καλύτερη κάμερα δεν είχαν από αυτή τη μαλακια;sys3x έγραψε: 21 Οκτ 2021, 22:47
Ωραία λοιπόν, καλό θα ήταν τότες να χρησιμοποιείς όλο και λιγότερο την λέξη σίγουρα.
Και ξέρεις γιατί;
Γιατί δεν είναι καθόλου μα καθόλου σίγουρο αυτό που λες
Και εγώ μέχρι τα 17 διάβαζα αρκετά τέτοια θεματολογία αλλά γενικά τότες διάβαζα πάρα πολύ, και σχεδόν ότι υπάρχει από Ε. Φ. Ν., γι' αυτό κιόλας σου είπα ότι είναι "λίγο" μαλακούλης ο τύπος.Otto Weininger έγραψε: 21 Οκτ 2021, 23:09Το ξέρω ότι τα ξεχειλωνε όσο δεν πάει, αλλά δεν παύει να είναι ο αγαπημένος μου.sys3x έγραψε: 21 Οκτ 2021, 23:03Αυτός ήτανε λίγο μαλακούλης tbh, τσέκαρε συνεντεύξεις στους παραπάνω του Bob Lazar.
Από το δημοτικό που έπεσε στα χέρια μου τυχαία ένα βιβλίο του, ήταν η αρχή. Τα αγόρασα όλα.
Έχω ολόκληρη βιβλιοθήκη με τέτοια θεματολογία πλέον. Βίτσιο.
.
.