!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπερδεμενη Υποθεση Ρευματοκλοπής
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Εμπεδοκλής
Re: Μπερδεμενη Υποθεση Ρευματοκλοπής
Καλά να πάθει. Και καθόλου μπερδεμένη δεν είναι η υπόθεση. Το ρεύμα ήταν στο όνομα του άρα και έχει και πλήρη ευθύνη για το ρολόι.
Είναι σαν να μου λες ότι η αστυνομία έχει καταγραφή ότι το αυτοκίνητο σου σκότωσε άνθρωπο και να μου λες ότι το είχες δώσει σε Πακιστανούς.
Είναι σαν να μου λες ότι η αστυνομία έχει καταγραφή ότι το αυτοκίνητο σου σκότωσε άνθρωπο και να μου λες ότι το είχες δώσει σε Πακιστανούς.
Δεν υπάρχει κανένα μπέρδεμα από τη στιγμή που νοίκιασε το σπίτι του σε <<κάτι αλλοδαπούς αμφιβόλου προελεύσεως >>.
Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Οκτ 2021, 19:14 Καλά να πάθει. Και καθόλου μπερδεμένη δεν είναι η υπόθεση. Το ρεύμα ήταν στο όνομα του άρα και έχει και πλήρη ευθύνη για το ρολόι.
.
Αν είχες δώσει το αυτοκίνητο σε φίλο η στη γυναίκα σου θά είχες ευθύνη εσύ ;;; ...
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Αυτό το άρθρο αναφέρεται σε νόμιμες συναλλαγές που το ένα μέρος ήξερε τι έδινε αλλά δεν έχει αξιώσει ακόμα τα λεφτά και αυτό που παραγράφεται είναι το δικαίωμα της αξίωσης. Δηλαδή σου δίνω πέντε κιλοβατώρες ρεύμα για 1 ευρώ, το συμφωνούμε και οι δύο, αλλά ποτέ δε μου το πληρώνεις και ποτέ δεν έρχομαι να σου ζητήσω το 1 ευρώ. Ε υπάρχει όριο 5 χρόνια στο δικαίωμά μου να το ζητήσω. Άπαξ και το ζήτησα όμως π.χ. στα 4 χρόνια και 360 μέρες, το χρέος σου υπάρχει και δεν παραγράφεται ποτέ. Αλλιώς κανείς δε θα πλήρωνε τίποτα και σε 5 χρόνια όλα θα ήταν μια χαρά.George_V έγραψε: 15 Οκτ 2021, 19:00Νομιζω εμπιπτει στην παραγραφο 5 του αρθρου 250 ΑΚ (η στην 1 δεν θυμαμαι) αλλα υπαρχει 5ετης παραγραφη.foscilis έγραψε: 15 Οκτ 2021, 18:53Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είναι χρεος προς το Δημόσιο με αυτήν την έννοια ακόμα κι αν ήταν κρατικη η ΔΕΗ. Χρέη προς το Δημόσιο είναι φόροι, εισφορές, διοικητικά πρόστιμα.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 15 Οκτ 2021, 18:45 .
Υπάρχει νομίζω ένας νόμος για παραγραφή χρεών πρός το Δημόσιο μετά απο 5ετία.....
https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofor ... -paragrafi
Επίσης εδώ συζητάμε για κλοπή που είναι τελείως άλλο πράγμα. Η ΔΕΗ δεν ήξερε ότι την κλέβουν ούτε φυσικά είχε συμφωνήσει να την κλέβουν, αν υπάρχει παραγραφή μετράει από τη στιγμή που το κατάλαβε όχι από τη στιγμή που έγινε η κλοπή.
Ναι.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 15 Οκτ 2021, 19:22Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Οκτ 2021, 19:14 Καλά να πάθει. Και καθόλου μπερδεμένη δεν είναι η υπόθεση. Το ρεύμα ήταν στο όνομα του άρα και έχει και πλήρη ευθύνη για το ρολόι.
.
Αν είχες δώσει το αυτοκίνητο σε φίλο η στη γυναίκα σου θά είχες ευθύνη εσύ ;;; ...![]()
.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Kαλα δεν το ειπα για αυτη την περιπτωση που συζητάμε αλλα οτι υπαρχει παραγραφη χρεων στον Αστικο Κωδικα.foscilis έγραψε: 15 Οκτ 2021, 19:24Αυτό το άρθρο αναφέρεται σε νόμιμες συναλλαγές που το ένα μέρος ήξερε τι έδινε αλλά δεν έχει αξιώσει ακόμα τα λεφτά και αυτό που παραγράφεται είναι το δικαίωμα της αξίωσης. Δηλαδή σου δίνω πέντε κιλοβατώρες ρεύμα για 1 ευρώ, το συμφωνούμε και οι δύο, αλλά ποτέ δε μου το πληρώνεις και ποτέ δεν έρχομαι να σου ζητήσω το 1 ευρώ. Ε υπάρχει όριο 5 χρόνια στο δικαίωμά μου να το ζητήσω. Άπαξ και το ζήτησα όμως π.χ. στα 4 χρόνια και 360 μέρες, το χρέος σου υπάρχει και δεν παραγράφεται ποτέ. Αλλιώς κανείς δε θα πλήρωνε τίποτα και σε 5 χρόνια όλα θα ήταν μια χαρά.George_V έγραψε: 15 Οκτ 2021, 19:00Νομιζω εμπιπτει στην παραγραφο 5 του αρθρου 250 ΑΚ (η στην 1 δεν θυμαμαι) αλλα υπαρχει 5ετης παραγραφη.foscilis έγραψε: 15 Οκτ 2021, 18:53
Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είναι χρεος προς το Δημόσιο με αυτήν την έννοια ακόμα κι αν ήταν κρατικη η ΔΕΗ. Χρέη προς το Δημόσιο είναι φόροι, εισφορές, διοικητικά πρόστιμα.
https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofor ... -paragrafi
Επίσης εδώ συζητάμε για κλοπή που είναι τελείως άλλο πράγμα. Η ΔΕΗ δεν ήξερε ότι την κλέβουν ούτε φυσικά είχε συμφωνήσει να την κλέβουν, αν υπάρχει παραγραφή μετράει από τη στιγμή που το κατάλαβε όχι από τη στιγμή που έγινε η κλοπή.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Καραμελίτσα
Λογικά το συμβόλαιο θα είναι 1-2 χρόνων, άντε να αποδείξει ότι όντως υπήρχαν ακόμα ενοικιαστές το 2015.
Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να επικαλεστεί ένα παλιό συμβόλαιο και να τρέχει π.χ. ορυχεία μπιτκόιν στο διαμέρισμα με το κλεμμένο ρεύμα.
Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να επικαλεστεί ένα παλιό συμβόλαιο και να τρέχει π.χ. ορυχεία μπιτκόιν στο διαμέρισμα με το κλεμμένο ρεύμα.
Z
"ζητησω" σημαινει κανω δικαστηριο, η εστω εξωδικο. και μετα απο αυτο παραγραφεται σε 5 (η οσα λεει ο κωδικας) χρονια. χρεος που δεν παραγραφεται ποτε, δεν υπαρχει.foscilis έγραψε: 15 Οκτ 2021, 19:24
Αυτό το άρθρο αναφέρεται σε νόμιμες συναλλαγές που το ένα μέρος ήξερε τι έδινε αλλά δεν έχει αξιώσει ακόμα τα λεφτά και αυτό που παραγράφεται είναι το δικαίωμα της αξίωσης. Δηλαδή σου δίνω πέντε κιλοβατώρες ρεύμα για 1 ευρώ, το συμφωνούμε και οι δύο, αλλά ποτέ δε μου το πληρώνεις και ποτέ δεν έρχομαι να σου ζητήσω το 1 ευρώ. Ε υπάρχει όριο 5 χρόνια στο δικαίωμά μου να το ζητήσω. Άπαξ και το ζήτησα όμως π.χ. στα 4 χρόνια και 360 μέρες, το χρέος σου υπάρχει και δεν παραγράφεται ποτέ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
απο την αλλη, αν πραγματι ηταν στο εξωτερικο και δεν ειχε γνωση, αυτοι πλεον δεν ειναι ενοικιαστες, ειναι απλως μπουκαδοροι.Καραμελίτσα έγραψε: 15 Οκτ 2021, 19:42 Λογικά το συμβόλαιο θα είναι 1-2 χρόνων, άντε να αποδείξει ότι όντως υπήρχαν ακόμα ενοικιαστές το 2015.
αν π.χ. μπουκαρουν στο εξοχικο μου το χειμωνα που λειπω, και κανουν ρευματοκλπη, ειναι οι ιδιοι υπευθυνοι, και οχι εγω.
το ζητημα ειναι πως μπορει να αποδειχτει αυτο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
γιατι όχι ρετιρε;
που έχεις εξοχικο;Ασέβαστος έγραψε: 15 Οκτ 2021, 20:30απο την αλλη, αν πραγματι ηταν στο εξωτερικο και δεν ειχε γνωση, αυτοι πλεον δεν ειναι ενοικιαστες, ειναι απλως μπουκαδοροι.Καραμελίτσα έγραψε: 15 Οκτ 2021, 19:42 Λογικά το συμβόλαιο θα είναι 1-2 χρόνων, άντε να αποδείξει ότι όντως υπήρχαν ακόμα ενοικιαστές το 2015.
αν π.χ. μπουκαρουν στο εξοχικο μου το χειμωνα που λειπω, και κανουν ρευματοκλπη, ειναι οι ιδιοι υπευθυνοι, και οχι εγω.
το ζητημα ειναι πως μπορει να αποδειχτει αυτο.
- George_V
Γιατι αυτα ειχε. 1 διαμερισμα οροφου και 1 υπογειο.
And your point is.... ?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
επειδη ήταν μετανάστες τους έβαλε στο υπογειο, ξεκαθαρα.
τελος παντων, μια ερωτηση, θεωρεί ότι ρευματοκλοπή έγινε απο τους πρωην ενοικους αφου τους εδιωξε;
- George_V
Γιατι εσυ αν ειχες 1 σπιτι που εμενες μεσα στον οροφο και 1 υπογειο ελευθερο θες να μου πεις οτι θα μετακομιζες στο υπογειο για να βαλεις τους μεταναστες στον οροφο?Fluffy έγραψε: 15 Οκτ 2021, 20:44επειδη ήταν μετανάστες τους έβαλε στο υπογειο, ξεκαθαρα.
τελος παντων, μια ερωτηση, θεωρεί ότι ρευματοκλοπή έγινε απο τους πρωην ενοικους αφου τους εδιωξε;
Αγορι μου εισαι χαζο?
αυτο ήταν παρενθεση.
στο θέμα μας, τωρα, για την ρευματοκλοπή....!
στο θέμα μας, τωρα, για την ρευματοκλοπή....!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 387 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 2 Απαντήσεις