Re: Κακάο - Σοκολάτα
Δημοσιεύτηκε: 12 Αύγ 2018, 22:08
Brownies με 2 σοκολάτες και αμύγδαλα.
Από OliveMagazine 10.04.2017

Yλικά.
250γρ. Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ, ψιλοκομμένη
1 φάκελο Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
200γρ. βούτυρο σε κυβάκια
4 αυγά
125γρ. ζάχαρη
100γρ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
100γρ. αμύγδαλα καβουρντισμένα και χοντροκοπανισμένα
Διαδικασία.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και βάζετε την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ με το βούτυρο σε γυάλινο μπολ. Λιώνετε με προσοχή την κουβερτούρα στα μικροκύματα (ρυθμίζετε το φούρνο στο 1 λεπτό, ανακατεύετε με σπάτουλα και συνεχίζετε ανάλογα, συνήθως μισό λεπτό ακόμα είναι αρκετό).
Σε ξεχωριστό μπολ χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη, χρησιμοποιώντας έναν αβγοδάρτη. Αδειάζετε με τη βοήθεια σπάτουλας το μίγμα της λιωμένης σοκολάτας στο μίγμα των αβγών και ανακατεύετε.
Προσθέτετε και το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ ρίχνοντάς το από σουρωτήρι και ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί με τη σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στο τέλος ανακατεύετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και τα αμύγδαλα.
Βουτυρώνετε το ταψάκι σας και αδειάζετε μέσα το μίγμα. Ψήνετε για 18-20 λεπτά στον φούρνο. Αφήνετε το μπράουνις να κρυώσει. Κόβετε το μπράουνις σε τετράγωνα κομμάτια και σερβίρετε.
olivemagazine.gr
Από OliveMagazine 10.04.2017

Yλικά.
250γρ. Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ, ψιλοκομμένη
1 φάκελο Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
200γρ. βούτυρο σε κυβάκια
4 αυγά
125γρ. ζάχαρη
100γρ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
100γρ. αμύγδαλα καβουρντισμένα και χοντροκοπανισμένα
Διαδικασία.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και βάζετε την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ με το βούτυρο σε γυάλινο μπολ. Λιώνετε με προσοχή την κουβερτούρα στα μικροκύματα (ρυθμίζετε το φούρνο στο 1 λεπτό, ανακατεύετε με σπάτουλα και συνεχίζετε ανάλογα, συνήθως μισό λεπτό ακόμα είναι αρκετό).
Σε ξεχωριστό μπολ χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη, χρησιμοποιώντας έναν αβγοδάρτη. Αδειάζετε με τη βοήθεια σπάτουλας το μίγμα της λιωμένης σοκολάτας στο μίγμα των αβγών και ανακατεύετε.
Προσθέτετε και το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ ρίχνοντάς το από σουρωτήρι και ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί με τη σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στο τέλος ανακατεύετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και τα αμύγδαλα.
Βουτυρώνετε το ταψάκι σας και αδειάζετε μέσα το μίγμα. Ψήνετε για 18-20 λεπτά στον φούρνο. Αφήνετε το μπράουνις να κρυώσει. Κόβετε το μπράουνις σε τετράγωνα κομμάτια και σερβίρετε.
olivemagazine.gr








































