Και που ξέρεις αν ο op δεν είναι πράκτορας του ερντογαν που τον ξαμολυσε μέσα στο πχωρουμ για να προλάβει την μία και μοναδική εστία αντίστασης στην τουρκική επέλαση;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Οκτ 2021, 22:56Σε θεωρώ σοβαρό χρήστη και συνομιλητήGeorge_V έγραψε: 13 Οκτ 2021, 22:35 Εστω οτι κηρυσσεται Ελληνοτουρκικος πολεμος (το πως και το γιατι δεν το εξετάζουμε εδω)
Τι κανετε? Ποια ειναι η προσωπικη σας στάση?
Ψηφιστε και δικαιολογηστε την ψηφο σας.
Δεν περίμενα να ανοίγεις τόσο αφελή νήματα που μόνο κάποιος που ΔΕΝ έχει κάνει ούτε φαντάρος μπορεί να θέτει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα κανετε σε περιπτωση πολέμου?
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Τι θα κανετε σε περιπτωση πολέμου?
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τι νήμα ανοιξες; Και είδα ένα παράξενο όνειρο σήμερα. Δήθεν σε μια πεδιάδα κατέβαινε ένα φουσάτο με μωβ (λιλά) στολές και ψηλά φέσια. Νωρίτερα είχα δει και πως δύο τσολιάδες με μασκες, στέκονταν προσοχή μπροστά από μία μαύρη μαρμάρινη πλάκα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Το Πχορουμ θα ειναι εστια αντιστασης?taliban έγραψε: 13 Οκτ 2021, 23:00Και που ξέρεις αν ο op δεν είναι πράκτορας του ερντογαν που τον ξαμολυσε μέσα στο πχωρουμ για να προλάβει την μία και μοναδική εστία αντίστασης στην τουρκική επέλαση;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Οκτ 2021, 22:56Σε θεωρώ σοβαρό χρήστη και συνομιλητήGeorge_V έγραψε: 13 Οκτ 2021, 22:35 Εστω οτι κηρυσσεται Ελληνοτουρκικος πολεμος (το πως και το γιατι δεν το εξετάζουμε εδω)
Τι κανετε? Ποια ειναι η προσωπικη σας στάση?
Ψηφιστε και δικαιολογηστε την ψηφο σας.
Δεν περίμενα να ανοίγεις τόσο αφελή νήματα που μόνο κάποιος που ΔΕΝ έχει κάνει ούτε φαντάρος μπορεί να θέτει
![]()
Θα εχουν φτάσει οι Τουρκοι στη Λαμια και εμεις ακομα θα συζητάμε για Γραμμο/Βιτσι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Υδράργυρος
Θα επαιρνα ενα τζοννυ με ξηροκαρπια και παγακια, και θα ετοιμαζομουν για μια "δραματικη νυχτα" εθνικου θεματος. Τετοια συμβαντα συμβαινουν μια φορα στα 30 χρονια, ειναι κριμα να ειμαστε απροετπιμαστοι
Κι εγώ πράσινο έχω. Αν με καλέσουν θα πάω, όχι μόνο για ηθικούς λόγους αλλά και πρακτικούς. Αν δεν έρθω Ελλάδα (είμαι εξωτερικό) μετά τον πόλεμο θα είναι κομμάτι δύσκολο να ξαναέρθω χωρίς να με συλλάβουν.taliban έγραψε: 13 Οκτ 2021, 22:49 Ακόμη πράσινο έχω άρα πάω μόλις δοθεί η εντολή.
Θα πάω σε ειδική αποστολή εξόντωσης των εχθρών...στανταρακι .
Από αυτές που δεν θα μαθευτουν ποτε εκτός και αν μας καθαρίσουν.
Μόνο να πάρω ζακέτα μην έχει κρύο![]()
Αν δεν με καλέσουν θα συνεχίσω τη δουλειά μου και θα μαθαίνω τα νέα από το πχώρουμ
Δεν έχεις δηλωθεί μόνιμος κάτοικους εξωτερικού;zoltan έγραψε: 13 Οκτ 2021, 23:31
Κι εγώ πράσινο έχω. Αν με καλέσουν θα πάω, όχι μόνο για ηθικούς λόγους αλλά και πρακτικούς. Αν δεν έρθω Ελλάδα (είμαι εξωτερικό) μετά τον πόλεμο θα είναι κομμάτι δύσκολο να ξαναέρθω χωρίς να με συλλάβουν.
Καλά για το οτι θα σε συλλάβουν κιόλας όταν έρθεις, κλαίω από τα γέλια.
- hellegennes
Γενικά η ερώτηση σε ένα φόρουμ μεσηλίκων είναι λίγο άτοπη. Κανέναν μας δεν θα καλέσουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- George_V
Θα παμε εθελοντικα.hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2021, 23:39 Γενικά η ερώτηση σε ένα φόρουμ μεσηλίκων είναι λίγο άτοπη. Κανέναν μας δεν θα καλέσουν.
Ουτως η αλλως πρασινο απολυτηριο εχω. Ειμαι ακομα στη γραμμη επιστρατευσης.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
για εμβόλιο είσαι μικρός, για πόλεμο όμως μεγάλος.hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2021, 23:39 Γενικά η ερώτηση σε ένα φόρουμ μεσηλίκων είναι λίγο άτοπη. Κανέναν μας δεν θα καλέσουν.
Αν με καλέσει ή Πατρίς και το Ναυτικό σε περίπτωση πολέμου εμένα τον απόστρατο αξιωματικό, θα πάω εκεί που θα μου ορίσει να πάω ή επίσημη ηγεσία και θα κάνω ότι καθήκοντα μου ανατεθούν
Τα υπόλοιπα είναι ανοησίες
Τα υπόλοιπα είναι ανοησίες
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τί φάση με τα πράσινα χαρτια που λετε ολοι? Εφεδρος λοχίας εχω απολυθεί απο πεζοναύτες και δεν θυμαμαι να πήρα κάποιο... πράσινο χαρτί.
- Dwarven Blacksmith
Εξαρτάται, αν βρεθεί κάποιος σύγχρονος Καίσαρας να μου υποσχεθεί γη και σπίτι στα κατεκτημένα εδάφη αν γυρίσω νικητής, με το χαμόγελο στα χείλη θα πολεμήσω ώμο με ώμο με τους συνμιλλένιαλς.
- George_V
Απο οτι θυμαμαι (γιατι εχει παρελθει και 20ετια απο τοτε που υπηρετησα) οταν απολυεσαι παιρνεις κοκκινο απολυτηριο (βασικα ειναι ροζ εξ ου και η γνωστη "Ροζαλια") που σημαινει οτι εισαι η πρωτη γραμμη επιστρατευσης. Δλδ οι πρωτοι που θα κληθουν και θα φυγουν καρφι για μετωπο.vantono έγραψε: 13 Οκτ 2021, 23:43 Τί φάση με τα πράσινα χαρτια που λετε ολοι? Εφεδρος λοχίας εχω απολυθεί απο πεζοναύτες και δεν θυμαμαι να πήρα κάποιο... πράσινο χαρτί.
Καποια χρονια μετα σου στελνουν (η στο φερνει αστυνομος οπως εμενα) το πράσινο απολυτηριο το οποιο σε περνάει στην "δευτερη γραμμη" επιστράτευσης. Βασικα αυτοι που θα επιστρατευθουν αμεσως μετα και θα ενισχυσουν τις ηδη υπαρχουσες μοναδες.
Και οταν γινεις 45+ θα στο κανουν λευκο που σημαινει οτι περνας εφεδρεια και εισαι η τελευταια γραμμη επιστράτευσης (οπου αν σε καλεσουν καταλαβαινεις οτι τα πραγματα ειναι πολυ ασχημα).
- Υδράργυρος
Πλιατσικο παντα γινεται. Αλλα οι πιθανοτητες να βρεθεις απο τη μερια του νικητη και κατακτητη ξενων εδαφων ειναι παρα πολυ περιορισμενες. Πιο πιθανο ειναι να βρεθεις ταμπελα σε δρομο της ιδιαιτερης σου πατριδας (αν δεν εχουν αλλαξει εκει τα ονοματα δρομων σε οδος ερντογαν, ακαρ κλπ)Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Οκτ 2021, 23:46 Εξαρτάται, αν βρεθεί κάποιος σύγχρονος Καίσαρας να μου υποσχεθεί γη και σπίτι στα κατεκτημένα εδάφη αν γυρίσω νικητής, με το χαμόγελο στα χείλη θα πολεμήσω ώμο με ώμο με τους συνμιλλένιαλς.
Με αρχηγο μπουμερ. Να τα λεμε ολα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Οκτ 2021, 23:46 Εξαρτάται, αν βρεθεί κάποιος σύγχρονος Καίσαρας να μου υποσχεθεί γη και σπίτι στα κατεκτημένα εδάφη αν γυρίσω νικητής, με το χαμόγελο στα χείλη θα πολεμήσω ώμο με ώμο με τους συνμιλλένιαλς.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 44 Απαντήσεις
- 1508 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
-
- 3 Απαντήσεις