!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι θα κανετε σε περιπτωση πολέμου?

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.

Τι θα κανετε αν γινει πολεμος?

Θα τρέξω να καταταγω ακομα και αν δεν καλουν την κλαση μου
22
39%
Αν με επιστρατευσουν θα παω
17
30%
Θα με παρουν με το ζόρι και θα αναγκαστω να λιποτακτησω
1
2%
Θα κρυφτω σε κανα βουνο/θα την κανω για εξωτερικο μεχρι να περάσει η μπορα
7
13%
Δεν ξερω τι θα κανω
3
5%
Ειμαι κομμουνι και θα εργαστω για την επανασταση
4
7%
Αλλο (παρακαλω πειτε)
2
4%

Σύνολο ψήφων: 56

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Re: Τι θα κανετε σε περιπτωση πολέμου?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Οκτ 2021, 22:56
George_V έγραψε: 13 Οκτ 2021, 22:35 Εστω οτι κηρυσσεται Ελληνοτουρκικος πολεμος (το πως και το γιατι δεν το εξετάζουμε εδω)

Τι κανετε? Ποια ειναι η προσωπικη σας στάση?

Ψηφιστε και δικαιολογηστε την ψηφο σας.
Σε θεωρώ σοβαρό χρήστη και συνομιλητή
Δεν περίμενα να ανοίγεις τόσο αφελή νήματα που μόνο κάποιος που ΔΕΝ έχει κάνει ούτε φαντάρος μπορεί να θέτει
Και που ξέρεις αν ο op δεν είναι πράκτορας του ερντογαν που τον ξαμολυσε μέσα στο πχωρουμ για να προλάβει την μία και μοναδική εστία αντίστασης στην τουρκική επέλαση;

:p2:
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Τι νήμα ανοιξες; Και είδα ένα παράξενο όνειρο σήμερα. Δήθεν σε μια πεδιάδα κατέβαινε ένα φουσάτο με μωβ (λιλά) στολές και ψηλά φέσια. Νωρίτερα είχα δει και πως δύο τσολιάδες με μασκες, στέκονταν προσοχή μπροστά από μία μαύρη μαρμάρινη πλάκα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

taliban έγραψε: 13 Οκτ 2021, 23:00
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Οκτ 2021, 22:56
George_V έγραψε: 13 Οκτ 2021, 22:35 Εστω οτι κηρυσσεται Ελληνοτουρκικος πολεμος (το πως και το γιατι δεν το εξετάζουμε εδω)

Τι κανετε? Ποια ειναι η προσωπικη σας στάση?

Ψηφιστε και δικαιολογηστε την ψηφο σας.
Σε θεωρώ σοβαρό χρήστη και συνομιλητή
Δεν περίμενα να ανοίγεις τόσο αφελή νήματα που μόνο κάποιος που ΔΕΝ έχει κάνει ούτε φαντάρος μπορεί να θέτει
Και που ξέρεις αν ο op δεν είναι πράκτορας του ερντογαν που τον ξαμολυσε μέσα στο πχωρουμ για να προλάβει την μία και μοναδική εστία αντίστασης στην τουρκική επέλαση;

:p2:
Το Πχορουμ θα ειναι εστια αντιστασης?

Θα εχουν φτάσει οι Τουρκοι στη Λαμια και εμεις ακομα θα συζητάμε για Γραμμο/Βιτσι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Θα επαιρνα ενα τζοννυ με ξηροκαρπια και παγακια, και θα ετοιμαζομουν για μια "δραματικη νυχτα" εθνικου θεματος. Τετοια συμβαντα συμβαινουν μια φορα στα 30 χρονια, ειναι κριμα να ειμαστε απροετπιμαστοι
Άβαταρ μέλους
zoltan
Phorum.gr user: zoltan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zoltan »

taliban έγραψε: 13 Οκτ 2021, 22:49 Ακόμη πράσινο έχω άρα πάω μόλις δοθεί η εντολή.
Θα πάω σε ειδική αποστολή εξόντωσης των εχθρών...στανταρακι .
Από αυτές που δεν θα μαθευτουν ποτε εκτός και αν μας καθαρίσουν.
Μόνο να πάρω ζακέτα μην έχει κρύο :8)
Κι εγώ πράσινο έχω. Αν με καλέσουν θα πάω, όχι μόνο για ηθικούς λόγους αλλά και πρακτικούς. Αν δεν έρθω Ελλάδα (είμαι εξωτερικό) μετά τον πόλεμο θα είναι κομμάτι δύσκολο να ξαναέρθω χωρίς να με συλλάβουν.
Αν δεν με καλέσουν θα συνεχίσω τη δουλειά μου και θα μαθαίνω τα νέα από το πχώρουμ :003:
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

zoltan έγραψε: 13 Οκτ 2021, 23:31
Κι εγώ πράσινο έχω. Αν με καλέσουν θα πάω, όχι μόνο για ηθικούς λόγους αλλά και πρακτικούς. Αν δεν έρθω Ελλάδα (είμαι εξωτερικό) μετά τον πόλεμο θα είναι κομμάτι δύσκολο να ξαναέρθω χωρίς να με συλλάβουν.
Δεν έχεις δηλωθεί μόνιμος κάτοικους εξωτερικού;

Καλά για το οτι θα σε συλλάβουν κιόλας όταν έρθεις, κλαίω από τα γέλια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Γενικά η ερώτηση σε ένα φόρουμ μεσηλίκων είναι λίγο άτοπη. Κανέναν μας δεν θα καλέσουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
George_V

hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2021, 23:39 Γενικά η ερώτηση σε ένα φόρουμ μεσηλίκων είναι λίγο άτοπη. Κανέναν μας δεν θα καλέσουν.
Θα παμε εθελοντικα.

Ουτως η αλλως πρασινο απολυτηριο εχω. Ειμαι ακομα στη γραμμη επιστρατευσης.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2021, 23:39 Γενικά η ερώτηση σε ένα φόρουμ μεσηλίκων είναι λίγο άτοπη. Κανέναν μας δεν θα καλέσουν.
για εμβόλιο είσαι μικρός, για πόλεμο όμως μεγάλος.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Αν με καλέσει ή Πατρίς και το Ναυτικό σε περίπτωση πολέμου εμένα τον απόστρατο αξιωματικό, θα πάω εκεί που θα μου ορίσει να πάω ή επίσημη ηγεσία και θα κάνω ότι καθήκοντα μου ανατεθούν
Τα υπόλοιπα είναι ανοησίες
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Τί φάση με τα πράσινα χαρτια που λετε ολοι? Εφεδρος λοχίας εχω απολυθεί απο πεζοναύτες και δεν θυμαμαι να πήρα κάποιο... πράσινο χαρτί.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Εξαρτάται, αν βρεθεί κάποιος σύγχρονος Καίσαρας να μου υποσχεθεί γη και σπίτι στα κατεκτημένα εδάφη αν γυρίσω νικητής, με το χαμόγελο στα χείλη θα πολεμήσω ώμο με ώμο με τους συνμιλλένιαλς.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
George_V

vantono έγραψε: 13 Οκτ 2021, 23:43 Τί φάση με τα πράσινα χαρτια που λετε ολοι? Εφεδρος λοχίας εχω απολυθεί απο πεζοναύτες και δεν θυμαμαι να πήρα κάποιο... πράσινο χαρτί.
Απο οτι θυμαμαι (γιατι εχει παρελθει και 20ετια απο τοτε που υπηρετησα) οταν απολυεσαι παιρνεις κοκκινο απολυτηριο (βασικα ειναι ροζ εξ ου και η γνωστη "Ροζαλια") που σημαινει οτι εισαι η πρωτη γραμμη επιστρατευσης. Δλδ οι πρωτοι που θα κληθουν και θα φυγουν καρφι για μετωπο.

Καποια χρονια μετα σου στελνουν (η στο φερνει αστυνομος οπως εμενα) το πράσινο απολυτηριο το οποιο σε περνάει στην "δευτερη γραμμη" επιστράτευσης. Βασικα αυτοι που θα επιστρατευθουν αμεσως μετα και θα ενισχυσουν τις ηδη υπαρχουσες μοναδες.

Και οταν γινεις 45+ θα στο κανουν λευκο που σημαινει οτι περνας εφεδρεια και εισαι η τελευταια γραμμη επιστράτευσης (οπου αν σε καλεσουν καταλαβαινεις οτι τα πραγματα ειναι πολυ ασχημα).
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Οκτ 2021, 23:46 Εξαρτάται, αν βρεθεί κάποιος σύγχρονος Καίσαρας να μου υποσχεθεί γη και σπίτι στα κατεκτημένα εδάφη αν γυρίσω νικητής, με το χαμόγελο στα χείλη θα πολεμήσω ώμο με ώμο με τους συνμιλλένιαλς.
Πλιατσικο παντα γινεται. Αλλα οι πιθανοτητες να βρεθεις απο τη μερια του νικητη και κατακτητη ξενων εδαφων ειναι παρα πολυ περιορισμενες. Πιο πιθανο ειναι να βρεθεις ταμπελα σε δρομο της ιδιαιτερης σου πατριδας (αν δεν εχουν αλλαξει εκει τα ονοματα δρομων σε οδος ερντογαν, ακαρ κλπ)
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Οκτ 2021, 23:46 Εξαρτάται, αν βρεθεί κάποιος σύγχρονος Καίσαρας να μου υποσχεθεί γη και σπίτι στα κατεκτημένα εδάφη αν γυρίσω νικητής, με το χαμόγελο στα χείλη θα πολεμήσω ώμο με ώμο με τους συνμιλλένιαλς.
Με αρχηγο μπουμερ. Να τα λεμε ολα.

Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”